Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benim için ikiye ayrılıyor. Aşıksam her şeyi yaşamak hoşuma gidiyor. En zevklisi de öyle oluyor. Aşık değilsem fiziksel olarak çekim hissetmem için fiziğine öncelik gösteririm. Genelde soft düşündüğüm için de burada saçlar ve göğüs işin içine giriyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOlgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
+1 yılHerkesi tahrik eden şeyler farklılık gösterir. Bazıları sert davranilmasindan tahrik olurken, bazıları daha romantik yaklaşılmasından hoşlanır. Sende sana karşı duygusal yaklaşımdan haz alıyor, tahrik oluyorsun. Çok normal
029 Yorumla
Soran+1 yılErkekler sevmez mi böyle şeyleri
- +1 yıl
Erkeklerin geneli hakkında yorum yapmam doğru olmaz tabi, ama duygusal yaklaştığım kişiye göre değişir bu. Bazen etkilendigim olmuyor degil
Soran+1 yılAşk iste değil mi
- +1 yıl
Sadece aşık olduğum kişi demeyeyim, bazen üzülen, aglayan birini teselli ederken de etkilendigim olmuştur
Soran+1 yılAnladım ilkel duygular devreye giriyor sanırım
- +1 yıl
Sen ilkel duygular dersin, ben anlık çekim, adı herneyse bilmiyorum, ama bunu ilk lisede farketmiştim
Soran+1 yılHmm hepimizde farklı işte. Bana penisini attı mesela çok güzeldi gerçekten ama bir ıslanmadim bile ama duygusallik başka
- +1 yıl
Zaten insanlar genelde böyle, çıplaklık degildir tahrik eden, görünmeyen şeyler daha da etkiler. P, orno izlemektense erotik film tercih etmek gibi
Soran+1 yılEvet direkt çıplaklık değilde
- +1 yıl
Doğrudan vajina görmek farklı şeydir, seksi çamaşırlarla görmek farklı şey
Soran+1 yılÇok doğru ya. Asıl onu cazibeli kılan çıplak olması değil
- +1 yıl
Tabiki, bu birinci kural aslında, direkt meme ya da vajina değil, dekolte kiyafetler, frikikler vs daha etkileyicidir. Hatta bazen iç çamaşırının hatlarının dar pantolon üzerinden belli olması dahi daha tahrik edicidir
Soran+1 yılBir saniyelik zevk biz abartıyoruz her şeyi
- +1 yıl
Bir saniye biraz kısa kaldı sanki☺️
Soran+1 yılBeş saniye olsun seni mi Kırcam. Mesela şu an kendi saçlarımı okşuyorum galiba çok sevgiye açım
- +1 yıl
Bu önemli tabi, sevgi ve ilgi göstermesi gereken kişilerden, (bunları aile üyeleri olur genelde) beklenen ilgi ve sevgi gelmeyince, insan kendisine şefkatle yaklaşan birine çekim hissedebiliyor
Soran+1 yılBabam beni çok sever öper sarılır ama başka bu istek bilmiyorum belki de hiç tatmadigim için öyle sanıyorum ama âşık olduğum erkeğe sarılınca saçımı okşayıp öpünce iyilesecefim gibi
- +1 yıl
Konu uzuyor bak, konuşmak ister misin
Soran+1 yılDmye gelince âşık oluyorum
- +1 yıl
Bu tehlikeli evet ☺️
Soran+1 yılYaşında büyük sonra olan bana olur iyi geceler
- +1 yıl
ya gizli bi baksana bana
Soran+1 yıl@HoşafAğızlı ahaha sildim yorumunu yine mi geldin
- +1 yıl
İyi geceler☺️ fikrini degistirirsen buralardayım şimdilik
- +1 yıl
niye siliyon lan sghffsfg
Soran+1 yıl@HoşafAğızlı iyi geceler bro
- +1 yıl
üzdün beniğ
- +1 yıl
İyide niye benim görüşüm altindan yazıyorsun? Git yorumuna yazsana mavi
Soran+1 yıl@HoşafAğızlı hayat işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılMerhaba
Aslında insanı en çok duygusallık motive eğer kişinin motivasyonunu iyi etkilerse insan hiç beklemediği bi yere götürür bazen ama tabiki samimi ve içten olmak önemlidir demek ki bazı tatlı kelimeleri hak etmişsin
Diğer taraftan sevgilim dediğin kişiden bütün görselliği görmüş olsan bazen hiç görmediğin kişiden aldığın enerjiyi alamazsın10 YorumlaBöyle sulanır mıydı
00 Yorumla
+1 yılKadınları hal ve hareketler
Erkekleri de görselligin etkilediği soylenir
Doğru demek ki01 Yorumla- +1 yıl
Aşık olup aynı anda mı bu olaydan ıslandın
Aşıkken nasıl etkilenebiliyirsun lo
+1 yılSen duygusal seks seviyorsun sevgi esikliğin mi var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Ne şimdi seninle ilişkiye girsek duygusallıkmı yapmamız lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana şiir okunsa Turkiye tatli su sikintisindan kurtulur yani oylemi😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Hahaha yaaa nerden buluyorsun bunlsrı
- +1 yıl
🤦♂️😂😂😂
Karşı cinsin gözümün önünde orgazm olması bunun için canımj ortaya koyup sevişirim
00 YorumlaBir şey olmasına gerek yok ben hep yükseğim
00 Yorumla
+1 yılBu soru
21 Yorumla
Soran+1 yılYani ne demek istedin
Gizli Üye(25-29)+1 yılkoku frikik ses erotizm romantizm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaniyom söndürün haha
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEdilmemistir
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Duygusal birisin demekki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her şey bir söz yeter