Cinsellik bir çoğumuzun keyifle yaptığı bir uygulamadır. Bu keyifli zaman bazı pozisyonlar ile daha da keyifli hale gelir. Sizin için cinselliği hangi pozisyon daha çekici yapar? Pozisyonun cinsellikte yeri nedir?
''Cinsellik'' dendiğinde ilk aklınıza gelen pozisyon nedir, neden?
Tabikide Prone Bone 😂😂😂😂 normalde pek kimse bunu bilmiyordu burada ben bunu yaza yaza meşhur ettim artık kimsenin ağzından düşmüyor😂
Mükemmel olur ya gerçekten bir şeyler hissettiğim adamla bu pozisyonda bir şeyler yapmak gerçekten çok güzel olur onu tam olarak üstünde hissetmek bana kendi erkekliğini hissettirmesi vs Dominosyon hoşuma gidiyor beni domine etmesi beni mesela mükemmel bir yere çıkartır o kadar zevk verir ki böyle iki tane kelimeyi bir araya getirecek Dermanım kalmaz zevkten
Arkadas herkes ingilizce yazmis hic anlamiyorum bunlarin dediginden ve cinsellik sorularina yazilan abartili goruslerin sadece takipci kasmak, begeni almak, gozde olma nedeni tasidigini dusunuyorum hic samimi gelmiyor. Bazi yorumlardan hele abarti ve cahillik okunuyor. Erkekler, kadinlar o kadar cok abartiyor, yalandan buyutuyorlar ki. sanarsin Herkes profesyonel herkes uzman masallah. Cinsellik denildiğinde benim aklima bu pozisyon geliyor, g. tten sallama pozisyonu... Herkesin bi tarafindan yazdigi, abartiya kactigi sacma sapan gorusler.
Doggy ve Cowgirl/Reverse Cowgirl En sevdiğim ve ilk aklıma gelen pozisyonlar bunlar sanırım.. Cowgirl de ben yönetmeyi, doggyde ise yönetilmeyi severim.. Özellikle doggyde erkeğin o baskın ve sert hareketleri delirtiyor beni Sadece o güçlü görüntüsü bile olacakların taslağını oluşturuyor.. Eriyorum bitiyorum :)
Doggy erkeğin sert olduğu ve saçları avuçları arasına alıp çektiği pozisyon çok tahrik edici. Aynı zamanda en derinlere ulaştığı pozisyonlarda biridir. Diğeri ise joker pozisyonu birde elde kırbaç ile mükemmel gorsel...
Kamasutra gayet iyi bir seçenek pozisyon açısından. O kadar yapamam diyenler için de pozisyon zarları var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eğilmeye doggy diyen pembelilerin, siyah çoraplarıyla google da aratarak coov görrr diyen mavilerin yorumlarını okumaya geldim ben. Hiç seks yapmadan ahkam kesenler siz cehenneme direk olun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sert doggy erkek yoruldugunda kucak akar. Böyle değişerek iki tarafta defalarca orgazm olur ve birbirlerine sarılarak rahatlamış ve huzurlu bir şekilde derin bir uykuya dalarlar