İfşa sitelerinde günde yüzlerce ifşa çıktığına göre çıkmayanlarında daha fazla olduğunu düşünürsek bence bakire/bakir kişiler çok az
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
bir şeyi çok sıkarsan eninde sonunda elinde patlayacaktır bu da bu şekilde din ahlak diye diye yüzyıllardır kısıtlandı şimdi de özgürlük diyerek istediği istediği yerde
020 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir yaklaşım haklısın
- +1 yıl
aslında kısıtlanmadı, evlenip yapın ne yapağınızı dendi. Şimdi ekonomi kötü olunca millet de evlenemeyince böyle oldu.
- +1 yıl
@wolf123456 biliyorsun ki bu olaylar ekonomi çökmeden önce de fazlaydı aslında kısıtlanmadı sözün gerçekçi değil gayet de kısıtlandı hala da kısıtlanıyor
- +1 yıl
ekonomi her zaman kötüydü dostum
- +1 yıl
@wolf123456 bana kalmadan kendi kendine sıktın sağ ol
- +1 yıl
sence kendime mi sıktım, birdaha düşün. Ekonomi her zaman boktandı Türkiyede, millet evlenmeyince ne olacak herkes herkesle bekarken çiftleşecek
- +1 yıl
@wolf123456 tamam da bu durum sadece senin ülkende çok değil islam ülkelerinde cinsel suç oranı çok fazla bu dinin getirdiği katı kurallara uymalısın baskısından oluyor evlenemedi se*işti meselesi değil
- +1 yıl
din seks yapmayın deseydi haklısın hama öyle bir durum söz konuus değil, İslam ülkelerin fakir olması onların sucu İslamiyetin dğeil
- +1 yıl
@wolf123456 zina haram ya hani anlaşılır bi yasak sanırım fakirliği söz konusu değil sen ekonomiye bağlayıp duracaksın anlaşılan boşuna konuşmaya gerek yok
- +1 yıl
Yok ondan degil bence zaten sehvet duygusunun kendisi kontrolu zor bi duygu millet onlar her kimse sevgililik kavramini soktu ulkemize sonra bu yayginlasti ve kucuk yaslardada gorulmeye baslandi bakildiki zevkli filan ayni zamanda digerlerinede sirayet etti boylece dahada yayginlasti yoksa zevk vermeyen kotu bisey olsaydi yayginlasmazdi bu kadar zevkli oldugu konusunda herkes hemfikir zaten ama yasanilip yasanilmamasi konusu baya sikintili cunku evlilik dusunenlerin psikolojisini epey olumsuz yonde etkiliyo
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee evlilik için bekaret şart değil bu sadece toplumun baskısı haram yasak denilen her şey zevkli gelir (bu zevksiz algısal bi durum demiyorum) örneklerine suç oranlarından bakabilirsin ayrıca bu yeni olan bir şey değil ki yüzyıllar öncesi de oluyordu yani sevgililiğin yaygınlaşmasıyla bence alakalı değil artık insanlar pislik zihinlerle hareket ediyor falan filan katılıp katılmamak sana kalmış çok "bence"li bir konu olduğundan fikir dayatamıyoruz
- +1 yıl
Evlilik icin bekaretin sart olmadigi biliyoz zaten ben bosanmis bi bayanim mesela deginmek istedigim nokta bu degil zaten baski ile alakali olan kisma yorum yaptim zaten onceden baski yoktu ama insanlar yasamiyoduki bunu bundan cok oncesinde ulkemiz topraklari icinde yasayan atalarimiz icin konusuyom kaldiki Şu an baski filan yok gayetde yasayan yasiyo yani
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee hanımefendi uyanmaya ne dersiniz? Baskı yok dediğiniz ülkede -ben en basitinden kendi çevrem için konuşuyorum ki doğu kesimde alasının yaşandığı açık- kadınlar etek giymek istediğinde dövülebiliyor, evli kadının yabancı bir erkekle kocası olmadan konuşması yasak, kızı 9 yaşındayken artık bikini giyemez diyen erkekler var. Bakın bu cinselliğe dokunmayan olaylarda yapılanlar. Örnekleri arttırabilirim ki bu örnekler kadınlar üzerindeki baskıdan gelen örnekler. Bunun erkek üzerindeki "yasak"ları da var. Baskı olmayan ve 21. yüzyılı yaşayan Türkiye bu. Atalarımızın da neler yaptığı ya da neler yaptırmadığı barizce ortadaydı. Bu kadar kısıtlayarak ahlaklı yapmaya çalışırsak herhangi bir zamanda işler tersine dönüyor. Baskı var, baskı her konuda var, baskı her yerde ve herkese var. Tekrardan söylüyorum bu konu sencesi bencesi olan bir konu ve herhangi birimiz üste çıkamaz. Teşekkürler, iyi akşamlar.
- +1 yıl
Yok kiz ne sosyal medyasi disardada oyle artik her nesilde azaliyo o baski simdi sozde var
- +1 yıl
Hayir canim asil baski olmayinca daha cok yasanir bunlar rahatca serbestce sehvet zaten bastirilmadigi icin oluyo bunlar zaten zapt etmesi zor bisey bunu biliyoz hepimiz hal boyle olunca hic bastirilmazsa daha cok yasanir daha rahat yasanir yani mantiken senin dedigin olay turklere cimlere basmayin levhasi asilan park gibi basanda olur basmayanda ama yasagi kaldir kimse dinlemez basar gecer cimlerin ustune ayni buna benziyo
- +1 yıl
Simdi boyle olduguna bakma onceden erkekde yasamazdi bunu simdi ortasi bi gorus olmaidii icin boyle oldu uc noktalardam dolayi yani sen eskileri baz alip simdiki duzene uyarlandigini icin boyle soyluyosun tabi oyle olanda var zatende isin asli baskidan kaynakli degil tam tersi iradeden dolayi
- +1 yıl
Reddetme degilki dusunceleri merak ettim acaba olmayabilirmi dusundugun gibi diye hani zaten fikir degistirmeye calismiyozki burada canim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet kalmadı nerdeyse ama şükür biz koruduk kendimizi şu güne kadar dkdkdkkdYüksek irade istiyor tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor ya
- +1 yıl
Random niye attinki orada kinayeli olmus
Gizli Üye(25-29)+1 yılben de dayanamadım 21 yaşında eskortla yaptım, o gün bu gündür hayatım normal gitmedi :)
04 Yorumla
Soran+1 yılSağlık olsun
Cevap sahibi+1 yılAllaha şükür sağlımda bir şey olmadı :)
- +1 yıl
Allaha sukur diyo bide ya cildircam
Cevap sahibi+1 yıl@yhadhemeseneolee Tevbe ettim
+1 yılBence o kadar da az değildir ya
03 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin😅
- +1 yıl
Ben öyle düşünmeye çalışıyorum 😂
Soran+1 yılmaalesef
+1 yılSosyal medya ve Kadinlara veren boş ozguven.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliligi zorlaştırdılar millet de ne yapsin
19 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Cevap sahibi+1 yıl16-17 yasinda kizlar bakireligini veriyor özgürlük diye o yasta evlendirsen suclu görürler seni bence 18 de evlendirilmeli gencler
- +1 yıl
La ne alakasi var bundan 20 yil once evlilik kolaydi bu kadar olmasa bile yine yaygindi zina ekonomiye gelene kadar daha pekcok sebebi var ekonomik durumu cok iyi olanlar bakir bakire mi oluyo yani kafaya gel pwpw
Cevap sahibi+1 yılSenin anladigin bu zaten fazlasini beklemiyordum senden
Cevap sahibi+1 yılGüzelsin bir o kadar masum
- +1 yıl
Laf mi soktun sen aklin sira
Cevap sahibi+1 yılTatlisin sevgilin var mı
- +1 yıl
Pislik yapmazsan sevinirim
Cevap sahibi+1 yılHosuma gitti. Fotona baktim gayet hoşsun
Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Zinaya bayılıyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılSanırım
+1 yılÖzgürlük