Normalde nasıl biridir
sert seven erkek karakteri görünüşü
sert seven erkek karakteri görünüşü
Bir erkeğin günlük hayattaki davranışlarına bakarak sekste ser, sadist, mazoşist veya soft, romantik hatta pasif gay olup olmadığını anlayamazsın. Kaslı, sakallı hiç tahmin edemeyeceğin erkekler pasif gay olabiliyor. Bunun bir tiyoru yoktur. Onunla yakınlaşma ortamı oluşturup seks muhabbeti yapmadan anlayamazsın.
Ben kibar birisiyim. Husumetim olmadığı sürece herkese nazik davranırım. Ama seks sırasında sadistlik demek biraz ağır kaçsa da sert olmayı seviyorum. Biraz can yakmak hoşuma gidiyor. Orgazm olduğumda küfür ede ede tokatlıyorum
Öncesinde sıkıp tokatlıyor musun
TAmam kibar ama
Karakterin nasıl::)
Karanterim dürüst, saygılı, terbiyeli, romantik
Normalde seks yapmıyor olsam bile memeyi avuçlayıp ucunu parmağımla sıkıp çekmek hoşuma gidiyor. Seks başlarında da yapıyordum bunu. Bir de emdikten sonra ısırıyordum ucunu. Kalçayı da avuçlayıp sıkmak hoşua gidiyor. Göğsü ve kalçayı orgamz zamanı tokatlıyorum. Sanırım kendimi tuttuğum için o an biraz daha serbest bırakıyorum. En baştan en sona sert olsam o dayağı yiyipte hiç bir insan evladı her gün seks yapamaz :D
Ön sevişme de dahil yapılması iyi:):(
Ben içeri girdiğimde 15 dk da boşalıyorum. 15 de ön sevişme desek yarım saat kim dayanacak o şiddete. Bunun 2. postası da var, yarını da var. Bunların daha azına dayanacak kadın yok ki
Sen de sanırım daha önce denemedin. Sadece fantazisi hoşuna gidiyor
Ben dayanırıım
Ben başka saçlarından tutup çekmeyi seviyorum. Kızı kendime doğru çekerken saçlarını asılmayı. Penisimi bir kere de içine sokmayı. Ama bunları da pek yapamadım. Eski kız arkadaşım dayanamıyordu
Bence normal şeyler
Tanışalım mı
Cevap
15Cevap
Sert erkeğin dışı da serttir içi de görünce anlarsın
Öyle mi dersinn
Sert seven kadın vahşi değildir yanii erkeği sert seven
Anlayamazsın tabi o anı yaşarken senin davranışların onun duygularını ortaya çıkarır
Benim davranışım mı çıkarır yoksa onda zaten var mı
Neler yaparsam çıkar:D
Bilemezsin o an çıkar açığa normal hayatta göremezsin öyle hareketler onda
Hım peki bir ipuçu var mıdır
Daha sakinler, gibi
Daha ketum gibi olabilirler:) ama bilmem bakıcam
Siz öyle misiniz:D
sana sunu diyim havlayan kopek ısırmaz yani normalde naif sakin olan o noktada sapık deli vahşi olabilir
Ben deger verdigim kadına kibar davranırım ama yatakta darbelerim sert olur ve canını yakmayı severim
Anlayamazsın ki en ummadığın insan dan çıkabiliyor
Evet ama mesela genelde sessizler demi
Normalde de sadist biridir
Hıım
😀eylemsel, pratikte belli olur o.. atıp tutmaya gelince herkes hulk.
Ben severim mesela
Çok mu
Evet çok , soft başlayıp sertleşirim daha sonra
Sen sever misin
Görünüşte anlaşılmaz icraatta belli olur
Karakteri nasıldır peki
Karakteri bazen sapık ruhlu çıkar bazen erkek gibi erkek çıkar benim gibi
Hıım
Sexting de belli eder kendini ;)
Eder Bunu yapmadan pekii
Sen öyle misin:D
Yatak dışında belli etmez