Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ama arada bir benim gibi centilmen ve romantik ruhlu erkekler de çıkabiliyor.
Ben seçiciyim. Duygusal ilişki önceliğimdir, ama bu duyguma karşılık görmeliyim yani partnerim de benimle ilgilenmeli, bunu bana hissettirmeli, empati yapabilmeli. Beni o da sevmeli. Benim zaten romantizm ruhumda var, sevdiğim kadını şımartmayı severim ama şımartılmayı da isterim. Önemli olan da bu. Karşılıklı ilgi ve tatmin. Her yerde ama her yerde, bakışlarımız, hareketlerimiz, sesimiz ve her şeyimizle birbirimizi etkilememiz gerekir. Yemek masasında ellerimizi tutmamız, ayaklarımızın masa altından bir birine kasıtlı şekilde dokunması ve bundan rahatsız olmamamız bir tatlı göstergedir. Vücut sıvılarımızdan, tükürüğümüzden ve tenimizin kokusundan tiksinmeden bilakis tutkuyla haz almak da bunun göstergesidir. Daha da ileri giderek uzaktan tebessümle mznâlı bir bakışı tahrik etmeli. İşte ilişkiye bile girmeden partnerin nir bakışı ile sana haz verip mutlu edebiliyorsa devam edin lütfen, doğru yoldasınız… 😎10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yanılıyorsun. Erkekte duygusal bir ilişki ister. Bunu istemesi için karşısındaki kadının teninin yanında ruhunu da beğenmelidir.
Eğer beğenilen tek şey tense, o zaman FB ilişki yeterli olur. Ruhunu da begenmisse zaten böyle bir ilişki teklif dahi etmez.11 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılBelli bir yaş ve bazen de yaşanan farklı bir veya birkaç deneyim ile insan hayattaki "gerçeklik" kavramını sorguladıktan sonra ciddi, düzenli ve duygusal bir bağ arayışı içine giriyor.
Tüm bu farkındalığı yaşamayanlar ise sadece seks odaklı bakıyor hayata.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
56Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Tuhaf bir ilişki bu bana göre. Bir kaç sevişmeden sonra uzarım orada kalmam ki. Dediğiniz gibi çekim, duygusallık olunca sürekli istemek olur. Zevkimi de istediğim kişiyle alamıyorsam sağ, sol el arası fantezi yaparım daha iyi
14 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle bende bunu diyorum. Duygu yoksa tek amaç ihtiyaç gidermekse günahına değmez, tanışıp buluşup zaman harcadığına değmez ki. Öte yandan ben elime duygu besliyorum, seviyorum yani elimi onda bile duygu var 😅
- +1 yıl
Yani şöyle bakmak lazım. Elin olmasa mı daha çok üzülürsün f*ckbuddyin olmasa mı 😂 hanginden vazgeçemiyorsan daha çok duygun vardır
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılFb ilişkisinde sorumluluk olmadığı için kolayına geliyor insanların. Fwb de aynı şekilde.
11 Yorumla- +1 yıl
Tek amacın seks olduğu bir şey nasıl yürür ve zevk verir onu anlamıyorum..
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç iyi bişi değil fb duygunun yoğunluğu ile zirveyi görmek varken neden 2 dk zevkle yetineyim ki
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGerçekten seven kadın yok çünkü. paraya ve dış görünüşe bakıyorlar sadece. gerçekten seveni değil aldatanı seviyorlar
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadının sevgisine kendisine güveneyim
Neyim varsa onun olsun ama kadınlar seven erkegin kıymetini bilmiyor
Aşkından öldüğüne kuçu kuçu olur
Aşkından ölene dönüp bakmaz
Bu yaşıma kadar o kadar çok şeye şahit oldum ki beni kadınlar bir kaçı hariç %95 hiç yanıltmadı
Erkekler ezik gözükmemek aldatılmamak sonrasında seacealmemek için artık duygularını saklar hale geldi.
Bunu kadın erkek yapınca herkes f. ckbody arıyor Duygular sömürülmeye devam ettikçe ilişkilerde monotonlaşıcak fabrikasyona gecicek12 Yorumla- +1 yıl
Bu iki taraf içinde ne yazık ki böyle. İki cinste de seven taraf hep aldatılan acı çeken taraf. Evet şahit olduğumuz çok kötü ilişkiler var. Doğru insan bulmak çok zor. Umarım bir şeyler değişir.
- +1 yıl
Çok kötü ilişkiler acı tecrübeler Seçimleri ister istemez değiştirebiliyor Geçmiş ilişkiler yeni bir ilişkinin her zaman negatifi veya pozitif etkisini tasıyabiliyor Doğru insan samanlıktaki iğne oldu maalesef. Umarım 🙂
+1 yılDürüst ilişki sandıklarımız, sevip sevildiğimize inandığımız ilişkiler de sonunda fb olduğunu ortaya çıkarıyor..
Fb en azından dürüstlük.. Düzenli olarak ya da canımız ne zaman isterse seks yapmak..
Benlik değil ama gerçekler bu yönde..21 Yorumla- +1 yıl
Doğru bir tespit. Günümüzde duygular duygu değil ki.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılPeki şöyle bir ihtimal daha var mı?
Size gelen erkekleri genele vurup , ciddi bir ilişki yaşamak isteyenleri göremiyor olma ihtimaliniz diyorum.
Bence gözlem yapmakta sanki biraz sorun yaşıyoruz.
Ben ne istediğimi biliyorum.
Kendi adıma konuşmam gerekirse.12 Yorumla- +1 yıl
Bana gelen ciddi ilişki yaşamak isteyen her erkekle ciddi ilişki yaşayacak değilim. Bir seyinden hoşlanmayıp beğenmeyebilirim. Aslında gözlemle alakalı bir durum değil, ben beğenmedim diyelimki hemen gibi böyle bir arayışa mı girmeli? Umarım istediğin olur.
- +1 yıl
Soruda erkeklerin yaptigini aykırı bulmussun aşağıda benim soruma aynı cevabi vermişsiniz.
Galiba sizde kendinizle çelismeye başlayanlardansiniz.
Neyse.
Uzatmiycam.
Gönlunuz nasıl isterse.
+1 yılSözüneclisten dışarı olması gerekiyor bence kendi adıma konusuyorum ben sevilmek sevmek ayni duyguları paylaşmak aynı şeylere gülebilmek birlikte hareket etmek önemli olan bunlar bu eylemler uzar gider.
Ben böyle bir ilişkiden çıkmış bir kişi olarak cinselligi düşünmüyorum açık söylemek gerekirse cunku bunlar yaşanırsa cinselliginde anlamı o zaman oluyor sevmek sevilmek gerisi boş14 Yorumla- +1 yıl
Güzel sevindim sevgiye değer veren insanlarında olmasına. Yani söz meclisten dışarı zaten çünkü istisnalar kaideyi bozmaz..
- +1 yıl
Aslinda burada kendim ile beraber benim gibi düşünenleri korumak istedim on yargılı olmamak gerekiyor kesin konuşmamak gerekiyor.
- +1 yıl
İşte benimde demek istedim genelleme yapıyorum çünkü atıyorum 100 erkekte 75 böyle diye düşünüyorum. Kalan 25te kaideyi bozmaz diyorum. Sende onlardansın 😊
- +1 yıl
Biri tarafından anlasilmak güzel. olsa gerek
+1 yılseks dedigin beden temasından ibaret anlık bir zevktir.
Ve her teni/bedeni arzulayabilir nefsin
Sevişmek ise ancak temasla gerçekleşen bir duygudur.
Hayatındaki kişinin gözü aklı ve nefsi başkalarına gidebiliyorsa.
Sen o kişinin sevdiği degil, ihtiyaç duyduğunda nefsini tatmin eden bir zevk aracısın demektir.
buda o kişinin seni kalbine değil uçkuruna layik gördüğünü gösterir.
O yüzden duygusal anlamda sevişmek gerekiyor.11 Yorumla- +1 yıl
Karşılıklı duygu ile..
- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme külliyen yanlış. Günümüzde seks artık milletin zihnine bir araç olarak kodlanmışken kadın da erkek de bunu öncelik haline getirmiş durumda.
Duygusal bağ isteyen de aynı oranda yoğun bir şekilde bulunuyor elbette. Sadece insanlar neyi nasıl istediğini bilmediği için ortada böyle bşr karmaşa var.
Eh bu da malum kapital, modern ve yozlaşmış düzenin istediği bir durum elbette.11 Yorumla- +1 yıl
O kadar çok görünce genelleme yapabileceğimi düşündüm. Çünkü istisnalar olacaktır ve kaideyi bozmaz. En başta kendim buna karşı çıkan bir istisnayım.
+1 yılArtık benim de tek amacım bu açıkçası. f*ck. buddy ilişkisinin rahatlığına alışınca duygusal ilişki arayışından vazgeçiyorsun. İhanet, kısıtlanma, saygısızlık, sorumluluk bunların hiçbiri yok düşünsene. Harika bir şey.
53 Yorumla- +1 yıl
Sevme ve sevilme ihtiyacı?
- +1 yıl
Sevgili olduğun adamın seni sevdiğini nerden biliyorsun? Nasıl emin oluyorsun? Çoğu erkek ben seninle f*ck. buddy olmak istiyorum demeye cesaret edemediği için seni seviyor gibi görünüyor ve sevgili olup öyle seks yapıyor. Sen de sanıyorsun ki beni sevdiği için birlikte. f*ck. buddy ilişkisi en azından dürüst ve şeffaf bir ilişki.
- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılİlk olarak sevişmek sadece keyif için değildir bazen sevişip ten uyumu uyan insanlarda evleniyor ve bu evlilikler daha güzel gidiyor.
Her seyi seven erkek ve sınırları bayan evliliği bir süre sonra sorun olabiliyor. O yüzden ten uyumu olur ise daha güzel evlilik olabiliyor.10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal ilişki isteyen de vardır ama günün sonunda değer bilmemesinden ve kullanılmaktan korkar insan diye uğraşmak istemiyor.
Ben de bir sevdiğim olmasını istemiştim zamanında ama olmayınca da zorlamiyorum.
Bazi erkekler var sadece kadınları cinsel obje olarak gördükleri için f*ck ya da sevdiğiyle cinsellik yaşama derdinde dır.10 Yorumla Ne Yazık hem cinslerimin çoğusu. Böyle daldan dala konayım keyfime bakayım 30 40 tane flörtüm olsun hepsiyle gezeyim. Hepsiyle herşeyi yaşıyım dogru kişiyi bulduğumda zaten evlenirim kafasıyla şu mekan senin bu mekan benim geziyorlar.
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru kişiyi bulmak kadar doğru kişi olmakta önemlidir.
Erkekler elektriği tuttuğu bir bayan yoksa ihtiyaçlarını f. b. ile gideriyor, bu olayda alan razı veren razı olmayınca duygu olmasada bu işe yöneliyor, hanımlarına aynı durum
11 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin bütün kadınlarla elektriği tutar da işte amaç düzenli kullanmak değil kaçak kullanmaksa demek.
Bütün erkekler demeyelim signorina. Ayrıca hayattaki amacı sadece yeme-içme ve üreme olanlar hayvanlardır diye biliyorum. Sözünü ettiğiniz ilişki türü çok kötüymüş gerçekten.
11 Yorumla- +1 yıl
Üzgünüm signor. Genelleme yaptım. Çünkü bir çoğu böyle. Sizin gibi inci değerinde istisnalar kaideyi bozmuyor diye genelleme yaptım. Gerçek aşkı bulmanızı temenni ederim.
+1 yılUlan hakkım yeniyo burada kuran çarpsın hakkım yeniyo. Benim bi suçum yok. Kendi halinde efendi biriyim. Peynir türlerini hayatımda barındırmam
13 Yorumla- +1 yıl
Ya sana bir şey demedim ben genel genel sakin ol. Üstüne alınmana hacet yok ki.
- +1 yıl
Lanet olsun cevap yazma bana dünden beri sinirim geçmedi
- +1 yıl
Tamam 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvli biri, sevgili biri, partner biri, ile fb fark var mı ?
3 ler sonunda cinsel ilişkiye giriyor
Diyeceğin bu, arası sevgi duygu tutku fark var.
Kim sada demiş fb ilişkisi sevgi duydu tutku yok?11 Yorumla- +1 yıl
Bunu unutma fb ilişkisi de içinde aşk var.. tamam her zaman beraber değilsiniz ama aşk ile duygu ihtiyacı olduğu zaman , yaşarsın sürersin hissedersin bittikten sonra yine yaşayabilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygu oldugunda tutku daha çok hissedilir ve yaşanır. Birlikte Bi şeyleri paylaşabilmek önemli amaçtan ziyade araç olduğunda daha sağlam bir ilişki oluyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle.
Kim demiş istemiyor diye? Güzel bir duygu yaşatacak kadın mı kaldı? Erkeklerin adı çıkmış...
17 Yorumla- +1 yıl
Geneli öyle, arkadaş çevremden burdan gözlemlediğim bu. Yoksa tabiki istisnalar var.
- +1 yıl
Ben bu soruyu birinin f*ckbuddy nasıl bulabilirim sorusu üzerine sordum. O soruyu okuyunca, başka bir kaç arkadaşımın artık duygusal ilişki falan istemiyoruz sağlam bir f*ckbuddy istiyoruz sözleri aklıma gelince insanların fikrini merak ettiğim için. Bu sen öylesin ya da herkes öyle demek değil. Nedense herkes üzerine alınıp yaraları yüzünden bana saldırı moduna geçiyor ama benim amacım bu değildi. Senin adına çok üzüldüm. Seni hak etmeyen birisine denk gelmişsin. Umarım bir daha yaşamaz ve seni hakeden birini bulursun.
- +1 yıl
Anlayışla karşılıyorum. Zor bir şey yaşamışsın, sonuçları elbette olacak. Toplumumuz bozuldu ve bozulmaya devam ediyor bu yüzden de böyle evet.
- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılYoo. Ben duygusal ilişki istiyorum. Ama bunu istiyorum demek hiç cinsellik olmasın demek değil.
12 Yorumla- +1 yıl
Umarım güzel bir karşılıklı duygusal birliktelik yaşarsın.
- +1 yıl
Aminnn
+1 yılİyi bir dost oluncada hem işini görüp hep sevip sevilebiliyosun, aşk beni bozuyo
12 Yorumla- +1 yıl
Dostuna o gözle bakmak bile benim için vahim bir durum..
- +1 yıl
Dostluğun amacı buysa öyle olmuyo emin ol😉
- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler değil ki sadece. Kadınlardan da var arayışta olan. Hatta çevremde var
12 Yorumla- +1 yıl
Evet detayda yazdım bende kadınlarda da var ama erkek çoğunlukta.
- +1 yıl
Kesinlikle
istekli erkek çok ve karşılık veren olursa hayır demezler
60 YorumlaBence cinsellik için aşkı sevgiyi kullananlardan daha iyi
12 Yorumla- +1 yıl
Tabiki daha iyi en azından dürüstlük var ama ben sevemedim bir türlü..
+1 yılsonuç odaklı insanlar. Sevgili olup hani emek harcayarak o noktaya gelmek işine gelmiyor en azından niyet baştan belli olsun hemen amaca ulaşayım kafasında
11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı.
+1 yılSeveni bulursam evlenirim. Sevildiğimi hissetmedim. Cinsellik konusunda da içerisinde sevgi, duygu olmayan bir cinsellik sadece ihtiyaç gidermektedir. Bunu para karşılığı yapan insanlar mevcut.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen böyle resim koyup bunu sorarsan kimse duygusal aramaz. Kızlar abazalardan şikayet eder ama onlarla sevgili olur. Bu devirde kızlar bile değişti
111 Yorumla- +1 yıl
Resim ile ne alakası var normal bir görsel kimse ciddiye almaz.
- +1 yıl
Yani söylediğinle çelişiyor sadece soru. O resim yerine duygusal bir resim olmalıydı. Çünkü duygusallık aradığını söylüyorsun. Ama resim olarak sevisme resmi var. Ciddiye almaz dediklerin kız resmi koydum diye bana bile yürüyorlar
- +1 yıl
O resmi ben koysam aşk arıyorum desem. Kızların abaza damgası vuracagina adım gibi eminim 😀
- +1 yıl
Soru neden bunun tercih edildiği. Soruya uygun bir görsel koymam gerektiği için onu koydum ben. Ben bu soruyu herhangi bir şey arayarak da sormadım. Duygusallığı kalkıp bir soru ile arayacak değilim. Sevişme var çünkü soru niye herkes sevişmek için arkadaş arıyor. Fotodada sevişme üzerine arkadaş yazıyor. Bence gayet sorumu destekler nitelikte.
- +1 yıl
hayır senin aradığın şeyle resimdeki görsel çelişiyor. elele tutan cift koyabilirdin. neden cıplak külodu sıyrılmış bir kadın var? bu resim ile zaten hiçöbir erkek duygusallık bakmazki. çünkü her şey cinselliğe yorulur olmuş. cinsellikl resimleriyle dolmuş. bu resmi gören hiçbir erkek duygusallık düşünmez. sadece gelir burada duymak istediğin yalanı söyler
- +1 yıl
Yahu ben ne arıyorum? Benim bir şey aradığımı kim nereden çıkardı. Ben arayışta değilim başta.
- +1 yıl
neden kimse duygusal güzel bi ilişki istemiyor diye sornmuşsun. sen olmasan bile böyle resimler oldukca kızlarında aklı sekste olcakta erkeklerden duygusallık mı bekliyorsun? insan gibi seven erkeğin yüzüne bakmıyorsunuz
- +1 yıl
Sen neyin acısını çıkarıyorsun anlamadım ama sorunun benle değil.
- +1 yıl
kimseye yalakalık yaptıgım yok ne biliyon belki evliyim neyin acısını çıkarcam. tek savunmanız bu olmuş. gerçekler bunlar ister kabul et ister etme. bende bilirim burdaki kızların sorularına istedikleri cevap verip yalakalık yapmasını.
- +1 yıl
Peki ☺️
- +1 yıl
iyi geceler :)
+1 yılBu ülke insanı ilin açıkçası yetişme vs tarzı olarak buna aç sanırım nedeni bu ama duygusal ilişki olmadan sevişilmez bence çok anlamsız
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılikisi bir arada hizmetimiz var ama evlilik falan istenmeyecek
12 Yorumla- +1 yıl
Sebep?
Cevap sahibi+1 yılÇünkü evlilik sevmiyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Cunki bu karakter meselesi toplum okadar çok cinselliği normallestirdiki seks olmadan ilişki de yürümez evlilikte olmaz anlayışı hakim oldu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Duygusal bağlılık küçük düşme riskini taşıyo ve oldukça yüksek. Evliler dahi bu durumla sık karşılaşıyo.
10 YorumlaVarda o duygusal ilişki yaşayacak biri herkes fb peşinde düzgünü yok denecek kadar az
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evdekiler isteksizde ondan ne yapalim 31 cekmektense f*ck buddy bulup hakkini verenle oluyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadinlar da cayır cayır aldatıyor ve bu zamanda en rahatı f*ck partner mevzusu sorumluluk yok kafada dusunce yok ayrıca harika uyumlu yatak hayatı var
10 YorumlaKıskanma ihanet vs kenara koyunca daha zevk odaklı olmuyor mu?
018 Yorumla- 1 yıl
Hayır. Zevk duyguyla perçinlenir.
- 1 yıl
Kıskanma, intikam, kin de kuvvetli duygular.
- 1 yıl
Erkeğimi kıskanırım
- 1 yıl
Hayır. Kötü duygular kuvvetli ve baskındır çünkü. Çünkü herkes öldürür sevdiğini..
- 1 yıl
İzledim, tekrar izleyebilirim.
- 1 yıl
Türk yapım olarak son zamanları Poyraz Karayel
- 1 yıl
I * sorry, i love you. Kore yapım.
- 1 yıl
Benim için öyle
- 1 yıl
Kırmızı
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka evlensinler de nasil evlensinler adamin anasindan emdigini burnundan getiriyorsunuz tr de
10 Yorumlabi deneyelim sonra belki sevgilide oluruz :D
00 Yorumla
+1 yılDuygusal ilişki yapayım dersen o öbür ilişki de ki tutkuyu buluyor musun? Söylesene?
00 Yorumla
+1 yılSayımız çok azaldı safları sıklaştıralim soran :)
12 Yorumla- +1 yıl
Hepimiz inimize çekildik 😂
- +1 yıl
Kuruyup gitmeden birseyler yapmk lazım:(
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen istiyorum şahsen.
12 Yorumla- +1 yıl
Umarım bulursun..
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙂🙏
+1 yılCunku bi kalbimiz vardi sanasini f*cktılar
14 Yorumla- +1 yıl
Heyy. Büyü biraz. Hemen iki üzüldün diye oynamıyom demek var mı 😅
- +1 yıl
Oynuyorum, ama duygularla
- +1 yıl
😏 üzdün
- +1 yıl
Onlar üzdü
+1 yılamaca kolay ulaşmak istedikleri için
12 Yorumla- +1 yıl
Bir insanın tek amacininybu olması çok zavallıca.
- +1 yıl
napsınlar sizin ruhunuz bizim de kasıklarımız :D
Çünkü harem kurmak istiyoruz
12 Yorumla- +1 yıl
F*ckbuddy hareme sayılmaz. Köle değil aksine hükmün hiç yok.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıluyum guven mutluluk arıyorum ama nasip olmuyor
11 Yorumla- +1 yıl
İnşallah olur, inşallah bulursun.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİhtiyaçlarını gidermek için duygusallık olduğunda farklı oluyor.
00 YorumlaSosyal medya efekt gibi birazda.
14 Yorumla- +1 yıl
Normalde de öyle. Çağımız ilişkileri bile fblik gibi.
- +1 yıl
Allah sonumuzu hayır etsin.
1 yılAşk sadakat v. s yalan oldu
10 YorumlaDuygusuz ilişkiye karşıyim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen hiçbirini istemiyorum
10 Yorumla Fb den duygusalliga gecen iliski 💥
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılDuygulu arıyoruz
22 Yorumla- +1 yıl
İnşallah olur.
- +1 yıl
Sana da
- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılSunuç sebep ilişkisi
11 Yorumla- +1 yıl
Açıkla.
- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılSana öyleleri denk gelmiş
00 Yorumla
+1 yılBen ikisinide birlikte ayni kiside istiyorum
10 Yorumla
+1 yılSekste hayat var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Bağlanma korkusu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadinlar baska ne işe yarar ki
00 Yorumla
+1 yılBu durum karşılık lı
10 Yorumla
+1 yılYozgat’ta mısın hala sen 🤣🤣
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Neden bütün erkekler fuckbuddy arayışında? Neden kimse güzel duygusal bir ilişki istemiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler