Cinsel Yaşam Cinsellik düşünen birini nasıl değiştirebilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Herkese merhaba niyeti cinsellik olan bir erkeğin bana karşı düşüncelerini nasıl değiştirebilirim Cinsellik düşünen birini nasıl değiştirebilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BlackLiterary Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Ya cinsel anlamda kendine bağlayacan ya da bırakacan çünkü onun aklı şu an nasılsa yarında öyle olacak 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Başta öyle değildi hata yaptım ona karşı odnan sonra fikri degidti sanırım Yorumla BlackLiterary +1 yıl Cinselliğini yendi mi yani Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla BlackLiterary +1 yıl Şu an bu arkadaş cinsellik düşünen biri mi Yorumla Soran +1 yıl Aşk ve cinsellik anlamında sevdiginu istediğini söylüyor Yorumla BlackLiterary +1 yıl Ne burcu bu arkadas Yorumla Soran +1 yıl İkizler Yorumla BlackLiterary +1 yıl Hahahshsh geçmiş olsun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Niye ya 😪 Yorumla BlackLiterary +1 yıl İkizleri benden iyi tanıyan var mı bilmem 😅 Yorumla Soran +1 yıl E anlattt o zamannn Yorumla
FrankM Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Değiştiremezsin, belki biraz ileri tarihe erteletebilirsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla FrankM +1 yıl Hedefte hep cinsellik olur ama belki bir süre yokmuş gibi rol yapar. Değişmez kısacası. Yorumla Soran +1 yıl Evlilik istiyordu Yorumla FrankM +1 yıl Evlenelim demeyen de duymadık. Ciddi olmasını umarım tabi.Ama adamın kafası onu istiyorsa ne yapsana ister ne etsen de ister. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Değişteremezsin ki hormon bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya öyle değil sevsin istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bacım ne biliyim kendini ağırdan al soğuk yapma ama ağırdan al o da evlenince yapmayı düşünsün. Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sen cinsel yaklaşma ve net şeyler söyle 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi şeyler mesela Yorumla FitGenç2 +1 yıl cinsellik istemediğini sadece duygusallık aradığını Yorumla Soran +1 yıl Bende duygusallık istiyorum diyo şu an görüşemiyoruz biz mesajda falan soğuk mesela ilgi göstermiyor nasıl davranmam gerekiyor benim Yorumla FitGenç2 +1 yıl ya o seni kandırıp yatağa atmanın peşinde tabi ki öyle söyleyecek Yorumla Soran +1 yıl Değişmez muhtemelen Yorumla FitGenç2 +1 yıl pek sanmıyorum Yorumla
03Gökhan03 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Cinsellik yapiyomusunuz doymuyosada olabilir 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hayır cinsel hiçbir şey yaşamadık Yorumla 03Gökhan03 +1 yıl O yüzden olur. doymadigi zaman Yorumla Soran +1 yıl Ama ya karşılık verirsem ve bakış açısı tamamen değişirse Yorumla 03Gökhan03 +1 yıl Sende başka türlü yapicaksin Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yapicam işte onu soruyorum 😀 Yorumla 03Gökhan03 +1 yıl burada nasıl anlatayım sana gel anlatayım uzun uzun Yorumla Soran +1 yıl Olur anlat Yorumla 03Gökhan03 +1 yıl Yaw burada olmaz uzun şeyler Yorumla Soran +1 yıl Yazdım sana Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl istediğini aldı mı 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Hayır izin vermedim Yorumla axiakrep +1 yıl alana kadar vazgeçmeyeceğini biliyosun ama dimi Yorumla Soran +1 yıl Aldıktan sonra vazgeçer yani Yorumla axiakrep +1 yıl anladığım kadarıyla daha önce tecrüben yok Yorumla Soran +1 yıl Hayır yok Yorumla axiakrep +1 yıl ozaman zaman grçmeden inanç olmadan taviz verme Yorumla axiakrep +1 yıl verecekse de azıcık ucundan olsun Yorumla Soran +1 yıl Karşılık vermiyim yani Yorumla axiakrep +1 yıl ne zamandır birliktesiniz Yorumla Soran +1 yıl 2 yıl oldu tanışıyoruz ayrılıp barisiyoruz sürekli Yorumla axiakrep +1 yıl güveniyo musun ona? Yorumla Soran +1 yıl Araftayim :/ Yorumla axiakrep +1 yıl sen bana bi takip mesaj atsana Yorumla
ÇirkinKral00 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 88% +1 yıl Akrep burcu ise zor 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Hayır İkizler Yorumla ÇirkinKral00 +1 yıl Olur ozaman Yorumla Soran +1 yıl Değişir mi nasıl yapicam Yorumla ÇirkinKral00 +1 yıl Kendi giyim kuşamına dikkat et açık giyinme bir müddet Yorumla Soran +1 yıl Kapaliyim zaten Yorumla ÇirkinKral00 +1 yıl Makyaj yapıyormusun Yorumla Soran +1 yıl Tabi çirkin veya bakımsız bir kız da değilim ya niye sevmiyor Yorumla ÇirkinKral00 +1 yıl Yapma ozaman Yorumla Soran +1 yıl Niye be Yorumla ÇirkinKral00 +1 yıl Makyaj yapıyorsun kapalısın fiziğinde 10 numaraysa ohoooo Yorumla Soran +1 yıl E öyleyim olmasamiydim Yorumla ÇirkinKral00 +1 yıl Şahsen ben bile dayanamam izaman Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. asla değişmez 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. tek amacı o ise zor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ya cinsel anlamda kendine bağlayacan ya da bırakacan çünkü onun aklı şu an nasılsa yarında öyle olacak
Başta öyle değildi hata yaptım ona karşı odnan sonra fikri degidti sanırım
Cinselliğini yendi mi yani
Anlamadım
Şu an bu arkadaş cinsellik düşünen biri mi
Aşk ve cinsellik anlamında sevdiginu istediğini söylüyor
Ne burcu bu arkadas
İkizler
Hahahshsh geçmiş olsun 😂
Niye ya 😪
İkizleri benden iyi tanıyan var mı bilmem 😅
E anlattt o zamannn
Değiştiremezsin, belki biraz ileri tarihe erteletebilirsin
Nasıl yani
Hedefte hep cinsellik olur ama belki bir süre yokmuş gibi rol yapar. Değişmez kısacası.
Evlilik istiyordu
Evlenelim demeyen de duymadık. Ciddi olmasını umarım tabi.
Ama adamın kafası onu istiyorsa ne yapsana ister ne etsen de ister.
Bence sen kendini değiştir
Değiştiremizsin sen yanaşmazsan başkasını bulur
Değişteremezsin ki hormon bu
Ya öyle değil sevsin istiyorum
Bacım ne biliyim kendini ağırdan al soğuk yapma ama ağırdan al o da evlenince yapmayı düşünsün.
sen cinsel yaklaşma ve net şeyler söyle
Ne gibi şeyler mesela
cinsellik istemediğini sadece duygusallık aradığını
Bende duygusallık istiyorum diyo şu an görüşemiyoruz biz mesajda falan soğuk mesela ilgi göstermiyor nasıl davranmam gerekiyor benim
ya o seni kandırıp yatağa atmanın peşinde tabi ki öyle söyleyecek
Değişmez muhtemelen
pek sanmıyorum
Temel içgüdüdür o değişmez.
Değiştirme büyüsü yapın
değişmez boşa kürek çekme
Cinsellik yapiyomusunuz doymuyosada olabilir
Hayır cinsel hiçbir şey yaşamadık
O yüzden olur. doymadigi zaman
Ama ya karşılık verirsem ve bakış açısı tamamen değişirse
Sende başka türlü yapicaksin
Nasıl yapicam işte onu soruyorum 😀