Sevgilim bana yalan söyledi?

Evinde kalıyorm çoğu zaman iizn günleri falan hep beraberiz güveniyorum ona. Yalnız telefonunu hiç kurcalamadım ama onun dışında bi problemim yok güvenle alakalı. Her neyse dün sabah suları evinden çıktım bugun aksam geldim dolaba katlayıp koydugum havlu sandalye üzerindeydi.. çok alakasız çünkü o bornozu kullanır hep. Bende sordum bu havlunun ne işi var burada diye? Yıkadım onu dedi ben işkillendim. Bu işe gitti kokladım deterjan kokmuyor. Sonra prezervatiflerine bakmıstım 6 tane duruyordu bikac gün önce ama bu kullanmıyor bşz seks yaparken hiç kullanmadı sevmiyor. Neyse dünde erkenden uyumustu ben eve gitmistim işte nerden aklıma geldiyse gittim bi baktım 4 tane var sonra dışarı çıkardığı çöpü kurcaladım içinde çıktı.. Aradım sen beni aldatıyorsun kimle yattın cart curt dedim. Dün arkadaşım benden anahtarı istedi kız arladasıyla takıldı bana sordu prezervatif var mı diye var dedim bunu da sana söyleme gereği duymadım bizimle ilgili değil bilmeni istemedim ama sen bana güvenmiyorsun ben böyle seylere gelemem işte bana sor direk çöp karıştırmakta ne sana şeffafım hep beraberiz ne bu yaptığın utandm dedi? Ben ona güveniyorum ama yine de yalan söylemesi dogru muydu kaybetmekten de korkuyorum napsam ki?
Sevgilim bana yalan söyledi?