Cinsel Yaşam Son günlerde fazla arzuluyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Son 3 4 gündür çok istekliyim napcagimi şaşırdım içim bi hoş sürekli Son günlerde fazla arzuluyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. yediklerin içtiklerin seni tetikleyen bir olay koku her şey olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Reglm yaklasiyor ondan olabilirmi Yorumla lockerow35 +1 yıl balıca sebebi bu reglin gene kadar bol bol mastürbasyon yap rahat geçsin Yorumla
Obey_ME Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl En azından sohbet edecek seni rahatlacak birini bul. İçini dök. Biraz rahatlarsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yazdim sana Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. kendine sevgili bvulup isteklerini onunla yapmalısın 0 0 Yorumla
tutkununfrekansı Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Hep aynı muhabbetler ama ortada bir şey yok görüşelim deyince bir sürü laf. 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bendede son 1 haftadır aynı sorun var havalardan heralde 0 0 Yorumla
samystery Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Bi yalicaksin bi yalicaksin sonra da tokatla tokatla … 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yazdim sana Yorumla
Subarusti Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl bahar ayı gelince bende böyle oluyorum sonra geçiyor 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. eline kuvvet aslanım 😂😂 bol bol elde çitilicen artık 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl bende çok istekliyim. hiç aklımdan çıkmıyor.. yoldan geçen güzel birini indirmemek için zor tutuyorum kendimi... 0 0 Yorumla
serdar_521983 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl niyetliysen vucut artık heryere istek arzular beyin onu yaptıtıryor durdurmazsın 0 0 Yorumla
ansızınsessizce07 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Regli gününe ne kadar var 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 2 3 gün Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Regli öncesi libido yüksekliği yaşıyorsun Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Ve genelde de regli zamanını libidon yüksek şekilde mı geçiriyorsun Yorumla
Cevaa Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 65% +1 yıl Sevgilin yok mu ya da isteyeceğin biri onunla yap 0 0 Yorumla
Sesindekuşlaryaşıyor Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Buldun mu seni kendine itaat ettirecek birisini? 0 0 Yorumla
dagistan37 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Sana acil bir yardımcı lazım yok mu Kimse 0 0 Yorumla
akoarabbitayyara Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl İlişkiye girmek için neyi bekliyorsun? 0 0 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Hmm demeki regl olucan o zmn sen 🤦🏿♂️ 0 0 Yorumla
Maviaris Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Fantezilerin neler peki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yalanmak Yorumla Maviaris +1 yıl Çok istahla yaparım Yorumla Soran +1 yıl Yazdim Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. O bende hergun var 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. doyman gerek 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. E gir duşa rahatla 0 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. elişi yap geçer. 0 0 Yorumla
sabah_ereksiyonu Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl partner bul 0 5 Yorumla sabah_ereksiyonu +1 yıl kaç defa yapıyorsun günde? Yorumla Soran +1 yıl Sert birini istiyorum oda yok Yorumla sabah_ereksiyonu +1 yıl ne kadar sert? itaat etmek mi istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yazdım Yorumla Soran +1 yıl Evet kölelik küfürlü Yorumla
Serkan00006 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Oyna memisleri 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yastığa yürü 0 0 Yorumla
cnozzgll Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. mastürbasyon yap 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
yediklerin içtiklerin seni tetikleyen bir olay koku her şey olabilir
Reglm yaklasiyor ondan olabilirmi
balıca sebebi bu reglin gene kadar bol bol mastürbasyon yap rahat geçsin
En azından sohbet edecek seni rahatlacak birini bul. İçini dök. Biraz rahatlarsın
Yazdim sana
kendine sevgili bvulup isteklerini onunla yapmalısın
Hep aynı muhabbetler ama ortada bir şey yok görüşelim deyince bir sürü laf.
Bendede son 1 haftadır aynı sorun var havalardan heralde
Bi yalicaksin bi yalicaksin sonra da tokatla tokatla …
Yazdim sana
bahar ayı gelince bende böyle oluyorum sonra geçiyor
eline kuvvet aslanım 😂😂 bol bol elde çitilicen artık 😂😂
Offf bende aynı, sabahları falan kazık gibi oluyor var ya 😂
bende çok istekliyim. hiç aklımdan çıkmıyor.. yoldan geçen güzel birini indirmemek için zor tutuyorum kendimi...
Yeni yıldan beri aynıyım
niyetliysen vucut artık heryere istek arzular beyin onu yaptıtıryor durdurmazsın
Regli gününe ne kadar var
2 3 gün
Regli öncesi libido yüksekliği yaşıyorsun
Ve genelde de regli zamanını libidon yüksek şekilde mı geçiriyorsun
Sevgilin yok mu ya da isteyeceğin biri onunla yap
Bunu tetikleyen birşeyler olmalı
Evliysen dert etme eşine git değilsende elini kullan
Buldun mu seni kendine itaat ettirecek birisini?
Sana acil bir yardımcı lazım yok mu Kimse
Daha önce birlikteliğin oldu mu
İlişkiye girmek için neyi bekliyorsun?
Hmm demeki regl olucan o zmn sen 🤦🏿♂️
duygularım darma dağınnnn
Birisini bul dürtsün rahatla
Fantezilerin neler peki
Yalanmak
Çok istahla yaparım
Yazdim
Seks bağımlısı ablamız varmış
Yat biriyle rahatla cidden içinde hissetmen gerek