Kızlar Bir Adım Öne cidden öyle düşünüyorum ben artık neden diye sorarsanız kan gelmeyenler yok kandırıyor sizi erkekler diyen kadınlar ozaman şöyle soyleyim tıpa karsi insanın ne dediği kadar doğru olur sence bende ozaman ilk ilişkisinde kanayanlara inanmıyorum nerden bilicez adet kanını yuturmadigini veya kistin olup kanamadigini ay sinir oldum erkeğin cahili çekiliyorda kadınınki çekilmiyor genelde böyle diyen kadınlar regl kanını yuturan kişiler oluyor benimde inanmayan vardı cevremde regl yuturdu 😂🤣namus bekçisi yapan kadınlar beteri çıkıyor genelde kendi namusuzluklarini ortukleri için cahil kafalı kızım git araştır herkeste kan gelmez ilk ilişkide gelende var evet ama gelmeyen de var sen böyle düşünüyorsan bende ilk ilişki kani gelmez derim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıldürüstlükten yanayım kadın olsun erkek olsun öyle insanlar var ve onları sevmiyorum akıllarını da kullanmıyorlar sürekli bir yere odaklanmışlar sanki ezberlemişler gibi diyorlar artık ben öylelerinin bot oldugunu düşünmeye başladım
090 Yorumla
Soran+1 yılHerkes birbirine laf ediyor genelde ahlaksız insanlar kendilerini örtmek için başkasına laf söylerler ama kendileri regl kanıyla veya güvercin kanadında tüyü yerleştirip kanatan kendileri cikar
Cevap sahibi+1 yılinsan gibi sorarsın ne derse ona inanırım ( şahsen ben hiç bir şey yaşamadım ) ama yalan söylüyorsa ögrenirsem boşanmam hayatı eziyet haline getiririm ögrenemezsem de hakkımı helal etmem
ilk defa burada değişik değişik şeyler duygum neler varmış be
Soran+1 yılOoooo neler neler döktüm ben ortaya hajajhajaj
Cevap sahibi+1 yılben baya safım galiba :)
Soran+1 yılBende öyleydim 2 sene içinde herşeyi öğrendim
Cevap sahibi+1 yılburası insanın psikolojisini bozuyor ama eger ögrenmeseydim kandırılabilirdim de
Soran+1 yılEvet ya bende öyle kandirabilirdim bazı erkeklerde kanı sakliyormus kadın görmesin diye
Soran+1 yılOnu burdan öğrenmiştim
Cevap sahibi+1 yılerkek neden saklıyor onu anlamadım
Soran+1 yılBakireligini bozduğunu anlamasın diye uyanıklık yani üzerine kalmasın diye
Cevap sahibi+1 yılvay be
en iyisi ben evlenmeden önce sorarım daha önce hiç sevgili flörtün veha hiçbir ilişkin oldu mu diye en ufak bir şey olmuşsa el ele tuşma bile kabul etmeyecegim şahsen ben anlattığım gibi biriyim
Soran+1 yılSeninkide abartılı ufacık çocuklar bile elesiyor dudaktan öpüyor 🤣😂onu zor bulursun
Cevap sahibi+1 yılben kendim hiçbir şekilde yapmadım ama teklif etmelerine ragmen boşuna beklemiş gibi hissederim o zaman
Cevap sahibi+1 yılbulamazsam da tek kalırım o kadar da ihtiyacım olmaz sadece sevgi ihtiyacı olur o kadar onu da bastırırım olur biter :)
Soran+1 yılSevişmek ile cinselik ne alaka 😂sevişmeyi cocuklarda ben 5 yaşındaki çocuğun yaptığını bile gördim hatta benim 10 yaşında kizlan oldu ilk ozaman ilkim kızmi oluyor saçmalık
Cevap sahibi+1 yılyok öyle değil gerçek anlamda ögrendikten sonra yapıyorsa o anlamda
Soran+1 yılOzaman İslam dini 😂🤣kadinla evlenmeye hak versin çünkü benim ilk kadın oldu😂evlenmem lazım dine göre ama İslam'da kadın kadına evlenmek yok o nasıl olucak o iş
Cevap sahibi+1 yılonu demek istemedim o şeyi ögrendikten sonra yapıyorsa
çocukken yapmak nedir ya güldüm resmen
Soran+1 yılSevisme zaten çocukluk döneminde oluyor bilincsiz
Cevap sahibi+1 yılbende hiç öyle şeyler olmadı siz garip bir çocukluk geçirmişsiniz
Cevap sahibi+1 yılbiz birbirimizi yaralıyorduk oyun oynarken
Soran+1 yılBen gene iyi 10 ben 5 yaşındaki çocuğu staj yerimde gözümuzun önünde gördük kız erkek surtunup öperken
Cevap sahibi+1 yıliyyy
Cevap sahibi+1 yılne insanlar var ya
Soran+1 yılNe sandın sen ondan diyorum sevişmek illik değildir çocuklar bile yapıyor
Soran+1 yılÇocuk o daha ne bilecek oluyor ki
Cevap sahibi+1 yılinşallah kendim gibi birini bulurum yoksa kafayı yerim bu ne böyle ya
Cevap sahibi+1 yılbilmeden yaparsa sorun etmem ama bilerek yaparsa sorun ederim yani ne oldugunu biliyor çocukluk bittikten sonraki dönem 12 13 yaş mı ne oluyor o da
Soran+1 yılNasıl bulcan çocuken herkes yaşıyorki bunları yaşasa bile kim ne diyecek sana unutulan bir şey unutulup gidiyor
Soran+1 yıl12 13 ye çocuk 🤣😂 olum ben ozamanlar onuda bilmiyordumki
Cevap sahibi+1 yılnasıl herkes yaşıyor yaşamayan da vardır elbet ama çocukken yaptıgı şeyler umrumda olmaz ama blug çağında yaptıgı şeyleri kafaya takarım ama ondan sonraki dönemi de kafaya takarım
Cevap sahibi+1 yılben biliyor muydum ki ama açıklanan rakamlar öyle diyor 12 13 yaş mış
Soran+1 yılHerkes o yaşta girmiyor yalnız benim okuldaki arkadaşım 16 yaşında girdi mesela adet gördü eskiler 16 17 yaşında oluyormuş şu an düştü ergenlik yaşı bizim komşu nene vardı rahmetlik 17 yaşında girdiğini soylemisti
Cevap sahibi+1 yılsen beni anladın ne demek istediğimi
Soran+1 yılÇoğunluk 8 sınıf lise 1 görüyor regl
Cevap sahibi+1 yılsana bişey soracagım bir kadın erkege bu konuda yalan söyler mi erkegin hiçbir şey yaşamadıgını bilse bile vicdanı rahat eder mi çok merak ediyorum
Soran+1 yılBuluğ diyorsun o da regl olmak demek 🤣😂herkes buluğ o yaşta girmiyor
Cevap sahibi+1 yıltamam işte 8. sınıf 13 yaş bende öyleydi korkmuştum ilk zaman bende bir sorun var zannetmiştim yıllarca kimse bir şey söylemediği için :)
Cevap sahibi+1 yılya işte onları bile tam bilmiyorum bu yaşta dalga geçme ögreten olmadı burada yeni üye oldum yeni gördüm gibi bişey
Soran+1 yılÇocuğun ergenliğe ulaşmaşı ve reşit olması. Kuran'da da bu konuda çok açık ifadeler mevcut. Nisa suresinin 6. ayetinde evlilik için buluğ çağına ulaşmakla birlikte aynı zamanda reşitlik aranmaktadır. Reşit olmak için de 18 yaşında olunması gerekiyor.
Bak 18 diyor
Soran+1 yılÇocuğun ergenliğe ulaşmaşı ve reşit olması. Kuran'da da bu konuda çok açık ifadeler mevcut. Nisa suresinin 6. ayetinde evlilik için buluğ çağına ulaşmakla birlikte aynı zamanda reşitlik aranmaktadır. Reşit olmak için de 18 yaşında olunması gerekiyor.
18 diyor
Cevap sahibi+1 yılhayır buluga hangi yaşta eriyorsan dinen resit o zaman oluyorsun bunu kesin ve net biliyorum ama yasal olarak 18 reşit yaşı
Cevap sahibi+1 yılbuluga erdiğin zaman günahlar yazılır günahlardan sorumlu olursun 18 yaş şartı aranmaz eğerki 15 yaşına kadar buluga ermediyse 15 yaş buluga erdi kabul edilir o zaman günahalar yazılır
Soran+1 yılSaçma 12 yaşında buluğ oldum ama hicbirsey bilmiyordum bu nasıl bir anlam
Cevap sahibi+1 yılabd de de böyle diye biliyorum buluga erdiği yaş 13 kabul ediliyor 13 yaş ve üzerinde olduktan sonra reşit sayılıyor hatta evlenebiliyor da kanunen
Cevap sahibi+1 yılailenin ögretmesi gerekirdi diye düşünüyorum ama ben bile bunu o yaşta biliyorsam herkes bilir diye düşünüyorum ailem söylemedi kendi kendime ögrendim hoca da bulug diyordu ne demek oldugunu bilmiyorum ama tahmin yürüttüm doğruymuş ama bunu kesinlikle ailenin ögretmesi gerekli
Cevap sahibi+1 yıliyi günler dilerim
Soran+1 yılABD 13 mi komik olma ABD çoğu yerde 18 hatta 27 olan ülkeler var lütfen cahil olma resmen düşüncen pedofilisin bu nasıl bir zihniyetir
Soran+1 yıl13 yaşında ne demek hangi din bunu hangi vicdan kabul edebilir 13 yaşındayken evlenmek cocuk istismarı sapiksin resmen iğrenç
Cevap sahibi+1 yıloff git araştır dinen böyle ayrıca Amerikada bile bu yasalken biraz dünyaya bak bende karşıyım bu duruma ama bu böyle bazı o yaştaki kişiler 13 gibi evlenecegim diye başkalarına gidiyor saçma sapan ilşkiler yaşaması normal mi (yakın kişilerden gördüm bu durumu ailerleri perişan ) sence o zaman tabiki evlenmesi daha doğru oluyor ama kesinlikle 18 yaşını geçtikten sonra evlenmeli bence
Cevap sahibi+1 yılAbd de hiç yaşadın mı orada 13 yaşında evlilik yasal o yaştaki insanı reşit kabul ediyor özgürlükler ülkesi diye bildiğimiz ama kesinlikle yanlış bence çok zor durumda kalmadıkça 13 yaşında evliliğe karşıyım en az 18 ve üstü olması lazım ben burada bir şeyi savunmadım neden buradaki insanlar okumasını bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılo yaşlarda evliliğe karşıyım tekrar yazıyorum anlamadığını düşünerek sadece olanı söyledim git araştır
KESİNLİKLE 18 YAŞINI GEÇTİKTEN SONRA EVLENDİRİLMELİ KÜÇÜK YAŞTA EVLENDİRİLMELERE KARŞIYIM
Soran+1 yılABD 13 diyorsun git sen araştır hatta Güney Kore evlilik yaşı 27 yastı bu yıl daha yeni 18 yaşına düşürüldü bilmeden yazıyorsun Arabistan ile karıştırıyorsun ABD ülkeyi galiba
Cevap sahibi+1 yılBak ben orada yıllardır varım kaç kişi evlendi öyle 13 yaşında (abd de) koreyi bilmiyorum ama Abd de kanunlar geregi 13 yaşını geçen herkese reşitlik veriyor ben mi çıkardım bu kanunu bana ne kızıyorsun
Cevap sahibi+1 yılwww.hrw.org/.../us-new-york-children-young-14-can-marry
oku burayı anayasayı bulabilirsem onu da atarım bilip bilmeden konuşman tipik buranın insanı oldugunu gösteriyor
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıleyaletlere göre haritası da var ingilizcen varsa oku
www.robertreeveslaw.com/blog/12-year-olds-married/
Cevap sahibi+1 yılAbd yaşamadan bilemezsin hiç de dışarıdan göründügü gibi bir yer değil tabi bazı özellikleri çok iyi ama karanlık tarafı da var anladın mı beni şimdi
Cevap sahibi+1 yılArabistana da baktım artık orada yasaklanmış orada da önceden 15 yaş reşit sayılıyormuş ama artık 18 yaş reşit sayılıyor ama hiçbir ülke abd deki gibi 13 ü reşit almamış
biraz araştır da konuş koreyi bilmiyorum korece de bilmiyorum o nedenle bakamadım
Cevap sahibi+1 yılne demek istediğimi anladın mı?
Soran+1 yılBizim ülke gibi desene buarada attığın linki okudum evet dini nikahla hristiyan nikahiyla evlenen varmış ama henüz resmiyet olarak kanuna geçmemiş gecilmeyi düşünüyormuşlar
Soran+1 yılBizim ülke gibi işte bizdede 16 evleniyor aile izniyle aile ile izinsiz 18
Cevap sahibi+1 yılevet onun belirli kriteleri var benim gördüğüm kadarıyla 13 de de evlenen oluyordu 13 14 15 16 17 18 bu yaşlarda evlenen vardı yani ama 16 yaş daha kolay oluyor ama 13 yaşta evlenen yok değil o da var ama bizim ülkede 16 da resmi olarak evlenen var mı ki ben bilmiyorum buradaki kanunları tam olarak
Cevap sahibi+1 yılbenim fikrimi soracak olursan 25 olmalı evlilik yaşı ve hatta sevgililik yaşı da 23 filan olmalı
Cevap sahibi+1 yıldiger altaki linke de bak eğer abddeki anayasasını bulabilirsem onu da atarım eyaletlere göre farklılık gösterebiliyor kanun değişiyor
Soran+1 yılSen bana at okuyorum onları ingilizcemiz yok ama otomatik çeviriyor benim telefonum özelliği var
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılYa ben 24 yasindayim harlen çocuk tarafında giyinip harlen jelibon şeker yiyorum ya bunlar nasıl evleniyor aklım almış değil
Cevap sahibi+1 yılçevri yanlış çevirebilir bak bilmediğin neler varmış değil mi
son olarak da çoğu eyalette bu kanunlar hakim kararına göre genişletilebiliyor birbirini çok seviyor ikisi ama 13 yaşında hakim kanuna ragmen evliliği onaylıyor böyle durumlar da olabiliyor veya çocuğu olacağı için de hakim genelde kendi insiyatifini de kullanıyordu
Soran+1 yılBunları araştırdıkça sorguladikca tüm dinlerden soğuyorum
Cevap sahibi+1 yılal benden de o kadar bende ozmo yumurta alıp oyuncagı birleştiriyorum ama insanlar nasıl böyle şeyler yapıyor anlamıyorum herkes bir olmuyor demek oluyor ki
Soran+1 yıl13 yaşındaki çocuk ne bilir ya aklım almıyor 😐
Soran+1 yılBen bile cinselliği daha yeni keşfettim kaç yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılİslam bunu güzelce açıklamış öyle rastgele olmuyor o işler gerçekten iyi araştırınca İslam dini herkese hitap eden her durumu kişiye göre değil insanlıga göre ele almış ben bile şaşırıyorum
Cevap sahibi+1 yılokullarda eğitim var orada 10 11 yaşında eğitim veriliyor ondan galiba maketler filan oluyordu orada okumadım ama öyle duymuştum
Soran+1 yılOlabilir cinselik eğitimi olmalı zaten ona bir şey demiyorum sonra görüyoruz cinayetler oluyor sırf kan gelmedi diye kaç kadın öldürülüyor veya vajinismus problemleri yaşanıyor zaten en çok vajinismus bizim ülkede var öldürülme
Cevap sahibi+1 yılSırf kan gelmedi diye bir şey yapmam evlenmeden önce sorarım ne söylerse ona inanırım ama eğer bir gün yalan söylediğini ögrenirsem hayatı boyunca eziyet ederim ama doğru söylüyorsa sorun yok yalan söylüyor hayatım boyunca da ögrenmezsem hakkımı helal etmem hem bu dünyada hem öteki dünyada tek af edilmeyen kul hakkı bu arada
Cevap sahibi+1 yılgaliba ben de erkek olarak ne denir bilmiyorum ama vajinimus gibi bir şey olabilirim erkeklerde o duruma ne denir hiç bilmiyorum
Soran+1 yılHerkes öyle olmuyor işte ama öldürürüm diyen var eski flörtüm benimle evlenmek istiyordu kan gelmezse yasatmam kadını dedi sırf bunun için onu reddetim ve başka erkek ile sevgilim oldu ve inandığım gibide oldu sevgilimden kanama olmadı ya ben şimdi o çocukla evlenseydim öldürseydi beni iyi ki sormusumda
Cevap sahibi+1 yılAbd hakkında daha bir sürü şey biliyorum iyi ki Türkiyedeyim orada olaymışım ne olurdum bilmiyorum Abd para kazanılacak kendini geliştirebilecegin ama yaşanılmayacak bir ülke rahatlık anlamında değil psikopat çok bazı yerlerde
Soran+1 yılVe işin enteresan tarafıda bana bekaret takıntısı yapan kendisi bakire olmayan birde açık olan bir kadına gitti bana kapan diyordu kendisi açığını buldu diyeceğim o ki seven insan bekarete takmaz bunu anladım ben
Soran+1 yılBen şunu anladım bekârete takıntısı olan erkekten uzak dur olmayan ile ol seven insan olduğu gibi kabul eder bunu anladım buda bana bir tecrübe oldu
Cevap sahibi+1 yılseven insan bekarete takmaz tamam ben de böyleyim ama benden önce sevgilisi flörtü filan olmuşsa el ele tutuşmuşsa bakire olsun olmasın red ederim tek kuralım bu el ele tutşmuş olursa bile benim için bakire sayılmaz önemli olan kan değil
Soran+1 yılBeni sevmemiş kana takikmis bunu anladım
Cevap sahibi+1 yılevet doğru söylüyorsun
Cevap sahibi+1 yıldoğru mu düşünüyorum bilmiyorum ama kendime göre doğru oldugunu düşünüyorum bekaret sadece kan değil kadın ve erkekte de var oldugunu ve bir kızın veya erkeğin karşı cinsle evlenmeden el ele tutuşmuş olması benim gözümde bakire veye bakir sayılmaz şahsi görüşüm budur
Soran+1 yılBana kimseyle konuşma evden çıkma zorlan kapan senden kan gelicek gibi v. b şeyler söylüyordu açık giyinmeme laf ediyordu ailesiyle filan tanistirmisti ama gel görki sırf ailesine uygun gelin bulayım onlara iyi gözükeyim diye derdi benimle evlenmekmis
Cevap sahibi+1 yılişin özeti şu herkes kendini nasıl biri oldugunu biliyor herkes kendi gibi biri ile evlensin kendi nasılsa evlencegi insan da öyle olsun başkalarının canını yakmasın
Soran+1 yılKesinlikle öyle ama herkes öyle değil işte maalesef
Cevap sahibi+1 yılgüle güle
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
+1 yılYuh artık neler duyacaz daha regli kızlık diye mi yutturuyorlar
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet evlenen çok Arap kulturunden gelen bir şey m. ö ilk İran kadınları çıkarmış araştır bak hatta güvercin kanadıni koyup alerji yapıp kanayanda var
- +1 yıl
Bu kadın denen, kadınında erkeğinde düşmanı o zaman
Soran+1 yılKadın kadının erkeği de erkeğin düşmanı zaten erkekte yapıp seni başka erkek alsın diye başka kadına akıl veriyor zaten
- +1 yıl
Yani haklısın
- +1 yıl
Sen böyle şeyleri nereden biliyorsun
Soran+1 yılKızın biri var her ilişkisinde kaniyormus merak ettim araştırmalara girdim öğrendim
- +1 yıl
Iyyy midem bulandı
Bence oyle
01 Yorumla
Soran+1 yılErkekte erkeğim düşmanı
+1 yıldüşmanıdır
08 Yorumla
Soran+1 yılErkekte erkeğin
Soran+1 yıl@ErenBenMO erkekler ilk yapıp sonra regl kanıyla güvercin kanıyla kandirirsin diyor kadınlara bu başka erkeğin hakkına girmek olmazmi?
Soran+1 yıl@ErenBenMO he 😂
- +1 yıl
haklısın soran
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem