Eskiden bakire olmayan kızlara çok kötü muamele vardı ama şu devirde herkesin cinsel hayatı var selamlaştıgım kızlar bile laf arası söylüyor bişeyler yaşadıgını ben de yaşadım ama kanamam olmadı yani yapmamışken de aynıydım yaptıgımda da aynısı oldu hiç kanamam olmadı bu yüzden ben de cinsellik yaşıyorum ama bekarete önem veren insanlara da bu durumu açıklıyorum çok fark eden bi durum degil ama insanlar artık bilinçlendi bi zar için insanları aşagılamıyorlar bu güzel bir şey
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Aslında önemli olan bekaret değil kızların iki yüzlü olup olmaması. Devir değişti ben çağdaş bir kadınım diyerek cinsellik yaşayan kadınlar evlenirken adetlere geleneklere bağlı bir şekilde bilezikler bekliyor ya modern olun ya da geleneklere bağlı kalın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence de eskisi gibi önemini kaybetti. Bence hiç önemli olmamıştı zaten.
10 Yorumla
+1 yılmaalesef ki değil bakire olmamak erkeklerin işine geliyor bence artık deneyimli rahat istediğini yapar o kızla zaten o kızım kaybedecek birşeyi kalmamış
013 Yorumla
Soran+1 yılEvlenen çok insan gördüm eskiden böyle degildi
- +1 yıl
Var bakir erkek nasıl varsa bakire kız da var
- +1 yıl
Doğru tabiki ama dediğim gibi bu aynı zamanda bence erkeklerin işine geliyor bir adam vardı mesela bir bardaktan 10 kişi içer siz icmezsiniz pistir gözünüzde ama bir kadının ya da erkeğin üzerinde 10 tane el olsun yine de tiksinmeden dokunuyoruz öpüyoruz diyordu o hesap bu zamanda öptürmeyen kız öpmeyen erkek çok çok az
- +1 yıl
Alışıyorsun " Dünyaya bir daha mı gelicem, bir şey olmaz " bu laflar bizi bitiriyor
- +1 yıl
@Salih6116 he @mk he sizin pisliklerinize karşı hala temiz kaldım kezban oluyorum mal misiniz bilmem ama beyinsiz olduğunuz kesin 😒
- +1 yıl
canım mısın o delik için ne kızları taciz tecavüz ediyorsunuz siz beyinsiz iğrenç varlıklar sizi kahrolun ilk defa birine böyle beddua ediyorum beni bile çileden çıkardınız @mk malı
Soran+1 yılSakin olun gençler
- +1 yıl
Ciddi ise önemli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen bekaret kavramına hiç önem ve anlam yğklemedim, yüklemiyorum da.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnemi azaldi ama benim icin onemli ben bakirim bakire biri isterim
10 Yorumla
+1 yılBakirelik yine olduğu gibi önemli sadece insanlar genişleyerek, zevklerinin esiri olarak bunu önemsiz kıldı hanımefendi.
16 Yorumla
Soran+1 yılBir sürü kız arkadaşım evlendi bakire degillerdi eskiden olsa bakire olmayan kızlar defolu sayılırdı
- +1 yıl
Hanımefendi aşk bakireliğe bakmaz. Tabiki tercih meselesi. Bu konuyu haklı çıkarmıyor. ☺️
Soran+1 yılBakire olmamak niye ayıp sayılsın ki sonuçta önüne gelenle para karşılıgı yapmamışsa kötü bi durum göremiyorum
- +1 yıl
Size şunu sormak istiyorum. Daha incey hiçbir kızla yatmamış bir erkeğimi tercih edersiniz yoksa başkasının içine girmiş birinimi? Sizin için ilki olmak önemli değilmi? Unutmayın insanlar duygusal varlıklardır. Eski ilişkisini unutamamış olabilir büyük ihtimal. Ya sizi o kız diye aklından hayal ederek sizle beraber oluyorsa? Hiçmi zorunuza gitmez. Başkası çayiniza elini soktumu bile o çaydan içmıyorsunuz artık neden başkasının girdiği birini alalım ki? Kaldı ki namus şeref olguları ne diye var?
Soran+1 yılBakir biriysen bakire istemeye hakkın var ama bakir degilsen sen de kirlenmişsin temizi hak etmiyorsun
- +1 yıl
Hanımefendi ben çok aşıksam bakire olmayan biriyle de evlenirim. Fakat genele baktığimda:Ben bunca yıl bekaretimi korumuşsam tabikide bakir birini istemeye hakkım vardır. İnsanlık hali kişi hata yapar. Bakire değil diyede dışlayıp kırmam.
Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Genelde ciddi ilişki düşünmeyen erkekler tarafından önemsiz ciddi yuva kurmak isteyen bir erkek bunu önemser önemsemeyen daha nadirdir
03 Yorumla
Soran+1 yılErkek kendisi de bakirse bakire istemeye hakkı var
Soran+1 yılYalan da söyleyebilir evet ama bakirim diye yalan söylemesi bile yeterli bence çünkü eskiden bakir olmayan erkekler sanki büyük bi iş başarmış havasındalardı ama şuanki devirde bakire kız istiyorum diyen erkek bakir degilim demeye utanıyor bakirim diyor bu da bence yeterli
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. zarın esnektir o yüzden kanama olmamıştır. doğru eskisi kadar kimse sallamıyo bakirelik mevzusunu herkes rahat artk
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle ama hala bunu önemli sayıp oyle yaşayanlar var
10 YorumlaBen Avrupa’da yaşıyorum orada ayıplanır böyle durumlar Türkiye’de de kimse ciddiye almıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılAvrupa daha gelişmiş bi yer
Soran+1 yılYaşadıgın yer şanssız çünkü senin gibi kendi ülkesine hayrı olmayan özentinin tekine ekmek su veriyorlar
Ya kesinlikle önemsiz bir zar için millete canım saçma muamele yapmaya gerek yok
10 Yorumla
+1 yılBenim için önemli bakire olmayan birini asla istemem
02 Yorumla
Soran+1 yılKendin bakir misin
- +1 yıl
Tabi ki
+1 yılŞahsen benim umrumda değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılson buldu artık bekaret takıntısı
10 Yorumla Önemsiz herkes oynak kız istiyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli kim demiş değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim için üzülme
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin için niye üzüleyim
Cevap sahibi+1 yılÖnemli gördüğüm iicn ya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri