Birini secmek yerine neden ikiside olmasin ki malum kadinlar ic guzellige onem veriyorum deyip erkek iste boyu su olsun yaisikli kasli iste cok sevsin kiskansin vs diyor ve bunu normal goruyorsa bizde isteyelim ikiside olsun 😅
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani sana göre bir kadın hem zarif hem sevimli hem seksi olabilir mi
Niye olmasin bir erkek hem kasli olup hem hic sevgilisi olmayip ayni zamanda opusmeyi iyi bilip romantik ama ayni zamanda maço nasil olabilecekse kadinda olabilir 😉😅
Sevilmek için daha masumlar hani bazen yapmacık kötü çevreden uzaklaşmak istersin zarif olan sevgilini sevdiğin zamn herşeyi unutursun çünkü o masumdur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Birini secmek yerine neden ikiside olmasin ki malum kadinlar ic guzellige onem veriyorum deyip erkek iste boyu su olsun yaisikli kasli iste cok sevsin kiskansin vs diyor ve bunu normal goruyorsa bizde isteyelim ikiside olsun 😅
Yani sana göre bir kadın hem zarif hem sevimli hem seksi olabilir mi
Niye olmasin bir erkek hem kasli olup hem hic sevgilisi olmayip ayni zamanda opusmeyi iyi bilip romantik ama ayni zamanda maço nasil olabilecekse kadinda olabilir 😉😅
Eun çok güzell ve sevimli 🥰🥰🥰 zarif ve sevimli kadınlar daha çekici oluyor bence.
İlk defa koreli kadınları bilen bir erkek çok sevindim şu an
Başka hangi koreli kadınları güzel buluyorsun
Hepsine hakimim neredeyse 😅
Vay canına
Chaeyoung , Nayeon , tüm Blackpink ekibi özellikle Lisa bebeğim
Peki sence bir kadın hem zarif sevimli hem seksi olabilir mi yoksa çok mu çelişkili olur
Kesinlikle olabilir. Bu biraz giyimle alakalı bence.
Favori Kpop şarkın hangisi?
Anladım güzel cevaplar için teşekkürlsr
Ben teşekkür ederim. Umarım tekrar karşılar ve bu muhabbeti tekrarlarız.
Belki :)
Hoşçakal.
Bb
İkisinide alamıyomuyuz
Neden
Ayrı ayrı güzel olmuyo
Dışarda zerafet, yatakta seksapel
ikisini alma şansımız yok mu :)
Zariflik daha çekici
Bir kadını zarif yapan detaylar?
Davranışları duruşu kararları ve empati yapabilmesi düşünmesi
Zariflik
Neden peki
Bir kadını zarif yapan şeyler?
Sevilmek için daha masumlar hani bazen yapmacık kötü çevreden uzaklaşmak istersin zarif olan sevgilini sevdiğin zamn herşeyi unutursun çünkü o masumdur
Yapmacık olmamak zariflik mi demek senin için
Yapmacık kötü çevre dedim yapmacık olmayan demedim. Bana göre zariflik narinlik demek masumluk demek güzellik demek
Anladım
seksilik.
Neden peki
Hayvani güdüler tamamen
Bir kadını seksi yapan şeyler?
Güzel bi vücut.
Eğlenilecek kız olarak mı bakıyorsun
Eğlenilecek kız ne demek?
Evlenmeyeceğin kız demek
Ben evleneceğim kızla da eğlenirim ne saçma bir ayrım bu.
Erkekler yapıyor bunu
Bana göre çok yanlış. Ciddi olsa da olmasa da seksiliğe bakarım. Güzel bi vücut çok etkiler.
Seksilik
Zariflik bence
Alımlı olması…
hepsi önemli
Zariflik
Seksilik