19 yaşındayım, genelde öpüşmeyen kızlara "çirkinsindir" diyip saçma sapan konuşuluyor ama hayır gerçekten beğenilen ve kendini beğenen biriyim. sevgililerim oldu e tabii yanaşanlar da oldu. ama hepsine öyle bir soğuk yaptım ki kimse eğilip de öpmeye cesaret edemedi. kimseyi midem kaldırmadı dudaklarımın değdiği ilk dudaklar öylesine birinin zevkini tatmin etsin istemedim. muhafazakar biri değilim, hatta aksine bıcır bıcır bir kızım. yani yok günahtır vesairedir gibi düşüncelerim yok. ama artık büyüyorum 20 olacağım yakında ve hiçbir deneyimim yok. birinden hoşlanacağım ona alışacağım o da beni sevecek diyene kadar zaman geçiyor ve ben sıfır deneyimli koca bir kadın olup çıkacağım diye korkuyorum. hoşlandığım çocuklarla yakınlaşmaktan korkuyorum öpüşürsek rezil olacağım diye. öpüşmeyince de deneyim kazanamıyorum. bu bir kısır döngü. öpüşmenin bir adabı var mıdır yahu? yoksa içsel bir dürtü olduğundan öpüşme esnasında kendiliğinden akar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Rezil olmazsın merak etme, erkek de bunu yadırgamaz belki tecrübesiz hareketlerin hoşuna bile gidebilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılmasum görünmek, utanmak vesaire hiç hoşuma gitmeyen şeyler ahgahgsdha istiyorum ki karşımdaki de zevk alsın
Soran+1 yılo halde karşımdaki kişiye bırakıyorum kendimi öyle mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılO an istersin ve alar gider öpüşme. Nasıl görünüyorum ne düşünür vs gibi şeyşer kafandaysa zaten ilerlemez. Bence sen şimdiye kadarki sevgililerine de yeterince yükselememişsin yoksa kesin öpüşme olurdu
02 Yorumla
Soran+1 yılevet dediğim gibi midem kaldırmadı pek
Cevap sahibi+1 yılO zaman öpüşme sadece sarıl dokun vs. İlk sevgilimle öpüşene ladar baya zamanımız geçmişti ama öpüşmeye varana kadar da baya şeyler yaşmıştık
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende hic opusmedim hic sevgilimde olmadi iliskimde olmadi ayni seyleri yasiyoruz be ortak
13 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşındasın ortak çek öp birini artık yuh
- +1 yıl
Kimse yok ya da bende o ozguven yok veya ben o aranan serefsiz erkek profili degilim ya ortak ben yapamam sanırım
- 1 yıl
güncelleme yapayım yaş 27 bir kere öpüştüm sonunda 🤣
+1 yılTecrübesiz kadın daha iyi bence, hem bir taktiği yok onun yaparak öğrenirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılneden daha iyi yahu ne yaptığını bilen biri daha çok zevk verir bence
- +1 yıl
Bilmem, ben sevgilimin ilki olmak isterim ondan
Merak etme o anın tadını çıkarmaya bak üst dudağını öpmeye çalış alt dudağının kontrolünü de partnerine sal olabildiğince de ıslak ıslak öpmemeye devam et
00 Yorumla
+1 yılBiz ne yapabiliriz gelip öpücük atacak halimiz yok
02 Yorumla
Soran+1 yılsorunun sonunda ne demek istediğim yazıyor. boş yapma
- +1 yıl
Dhxhhd safoz anlatilanla bir şey olmayacak uygulamalı öğrenirsin ancak
bişi olmaz sen akışına bırak rezil filan olmazsın
00 Yorumlagel tecrübe edin sadece sonra git :)
00 Yorumla
+1 yılBende yapmadım knki
00 YorumlaKorkmana gerek yok
00 Yorumla
+1 yılAynada alıştırma yap
02 Yorumla
Soran+1 yılayna düz bi yüzey neyiyle alıştırma yapıcam vatoz gibi aynayı mı vakumlayayım
- +1 yıl
Evet napalim yani git birini öp mü diyelim en mantıklısı o
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hiç öpüşmedim, ilk öpüşmemde rezil olmaktan korkuyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat