Cinsel Yaşam Zevk almak için sekste olmazsa olmazınız nedir? Beyzade06 Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güzel bir ön sevişme ve oral ile uygun duruma geldikten sonra sert ve birbirini yer gibi sevişmek en güzeli Zevk almak için sekste olmazsa olmazınız nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Fransız öpüşü ve oral olmazsa olmaz 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç oral yapmadım kendime de yaptırmadım onun dışında tatlı opücükler ufsk dokunmalar güzel iyi bence. 1 11 Yorumla Beyzade06 +1 yıl Oral denemek ya da denettirmek istemiyor musun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem o kadar ileri gitmedim Yorumla Beyzade06 +1 yıl Sevgilin yok mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var Yorumla Beyzade06 +1 yıl E hiç istemedi mi o tür şeyler? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum. Ama yeltenmedi Yorumla Beyzade06 +1 yıl Hmm gerçekten seni istemiyor demek ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elbette istiyor. Ama belli etmiyor Yorumla Beyzade06 +1 yıl Ben olsam açıkça söylerdim. Neticede sevgilisiniz, aranızda gizli saklı bir şey olmamalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu isler senin bildigin gibi olmuyor kanka Yorumla Beyzade06 +1 yıl Hadi canım. Nasıl oluyormuş kanka. Sanki daha önce hiç yaşamadım da 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Fransız öpüşü ve oral olmazsa olmaz
Hiç oral yapmadım kendime de yaptırmadım onun dışında tatlı opücükler ufsk dokunmalar güzel iyi bence.
Oral denemek ya da denettirmek istemiyor musun?
Bilmem o kadar ileri gitmedim
Sevgilin yok mu?
Var
E hiç istemedi mi o tür şeyler?
Bilmiyorum. Ama yeltenmedi
Hmm gerçekten seni istemiyor demek ki
Elbette istiyor. Ama belli etmiyor
Ben olsam açıkça söylerdim. Neticede sevgilisiniz, aranızda gizli saklı bir şey olmamalı
bu isler senin bildigin gibi olmuyor kanka
Hadi canım. Nasıl oluyormuş kanka. Sanki daha önce hiç yaşamadım da 😂
Oral yapmak kesinlikle
Ben her şeyi seviyorum ama anal favorim