Hep merak ediyorum kadınlar boşalırmi boşalınca hangi renk akınti geliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadınlar erkek gibi boşalma anında gelen bir yoğun sıvı falan çıkartmaz kadında zevk ve orgazm olayı olduğuda ıslanma sıvısı olur bu sıvının miktarı zevk almasına bağlı dır iyi zevk aldıysa ve uyarılması iyi ise çok sıvı gelir ve bu sıvı popona oradan yatağa kadar alabilir belki p… no filmlerde görmüşsündür bembeyaz bir sıvı fişkırcasına akar kadınlarda bu kamera hilesidir ve bildiğimiz bir yenilebilir bir seks gıda sıvısıdır ve tatlı bir yapıya sahiptir ve genelde çilek ve muz aromalıdır internette satılır bazı seks oyuncakları plastik penisler üzerinde bu sıvının doldurulabildiniz bir hazne vardır ve kadın orgazm anında bir düğmeye basar ve bu sıvı vaginaya fışkırı aynı erkek boşalması efekti verir ve kadın bundan zevk duysun ve erkek boşandı desin diye durum bu kadınlar öyle erkekler gibi sıvı fışkırmaz nerden biliyorsun abi bu oyuncağı dersen ben bunu alamayan bir bayan arkadaşıma internet üzerinden satın aldım oldukça pahalıda bir ürün saygılarımla durum bu kardeş
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınlar erkekler gibi orgazm olmaz erkek hararetli bir şekilde yaşarken bunu o an bir kere yaşar ve enerjisi o an biter kadın bir erkek 1 kere olana kadar 3 4 defa orgazm olur bu da partnerinin yaklaşımı ile alakalıdır ama günümüzde bunu yaşayan çok az kadın var maalesef çünkü biz cinselliği tam olarak bilmiyoruz bildiğimizi sanıyoruz
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır kadında erkek gibi bir boşalma olmaz. Orgazm yaşarken boşalmaz kadın. Sadece kişiye göre değişen yoğunlukta zevk sıvısı gelir seks boyunca. Beyaz köpüklü bir sıvıdır.
02 Yorumla
Soran+1 yılseks esnasında gelirmi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
19Cevap
+1 yılBeyaz olarak gelen kadinin spermidir ve disari degil iceriye akar. Once kasilirsin sanki daga hizli cikiyor cijiyor sonra aniden dagdan bosluga atliyor hissi alirsin. Erkeklerde disari fiskirir. Baska merak ettigin seyler varni?
00 Yorumla
+1 yılkadından sıvı akmaz
kadın sadece ıslanır
bazısı az bazısı çok ıslanır
ama gerçek hazza ulaştıklarında titreye titreye orgazm olurlar.
doğru yanıt kadınlarda orgazm olmalıydı00 YorumlaGenelde renksiz sıvı gelirmiş. Bu seni ıslatır mıydı
00 Yorumla
+1 yılHer kadında olmaz ama şelale gibi boşalanlarda denk geldi, libidona ve partnerine bağlı
00 Yorumla
+1 yılevet boşalır ama görmedim nasıl bi sıvı. penise ılık ılık hissettiren bi ıslaklık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoruyu tam anlamıyla kadınlara sormuşsun ama erkekler bizim bedenimiz hakkında bizden daha çok bilgi sahibiler ve biz bedenimizi tanımıyoruz bile aşırı sıkıntı 🙂
01 Yorumla- +1 yıl
Guzel cvp vlaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer kadın da olmaz o bazı kadınlar orgazm olurken beyazımsı sıvı gelir
07 Yorumla
Soran+1 yılBenden bazen durduk yere bile beyaz sıvi geliyor normal mi
Cevap sahibi+1 yılO akıntı ama normal o
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon yaparken nasıl oluyor peki
Soran+1 yılSeffaf kaygan bir sıvi oluyor
Cevap sahibi+1 yılHızlı mı geliyor yavaş mı peki
Soran+1 yılIstek duydugun zaman hemen ıslanıyorsun zaten
Cevap sahibi+1 yılIslak lık o boşalmak hızlı gelir fışkırır böyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılSefaf sıvı bazen köyü beyaz sıvı gelir tabiki boşalır...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyaz bi sıvı geliyor. Ama erkeklerde olduğu gibi değil tabi. Bazen birkaç kez yaşanıyor bende. Zaten o an kasılma oluyor. Sonra rahatlıyorsun. Bende o esnada beyaz sıvı geliyor biraz.
20 Yorumla
+1 yılİslaklik olur her kadından o beyaz dediğiniz gelmez.
10 Yorumla
+1 yılİyi boşalanlarlarda var 🤷♂️
10 YorumlaYani çok bi akıntı olmaz ama evet boşalır
00 Yorumla
+1 yılOrgazm oluyorlar sıvı geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKremsi bir akıntı gelir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbeyaz krem gibi sevgilim boşalınca gördüm 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu soran da bir kadın 😂
00 Yorumla
+1 yılBoşalır tabiki
00 YorumlaSadece ıslanır ve orgazm olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende renksiz bir sıvı böyle yoğun akmaya başlıyo
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfışkırır gibi mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSen kadın degilmisin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. orgazm oluyorlar
00 YorumlaOrgazm olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Bosalır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026