Bir an önce olsun istiyorum ama karşımdaki uzun uzadıya romantik saçmalıklar yaparak öpüp seviyor. Tüm bunlara ne gerek var anlamıyorum. Sizin tercihiniz ne yönde? Tüm bunların anlamı nedir? Neden her şey uzamak zorunda? Zevke hemen ermek için saçmalıkları çekmek zorunda mıyız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılhayır. her zaman önce sevişilmesi taraftarıyım. saçlarını parmaklarınla kenara itip öpüşmeye başlarsın. daha sonra diğer elinle kalçasından tutup bacaklarından havaya kaldırarak iki elinle tutup duvara dayarsın sırtını. bu bu şekilde uzar gider. lakin o bahsettiğin şey en son. çünkü bu nasıl desem mesela penisin kalkmasını sağlayan şey kanın orada birikmesi. bu olay da öyle olmalı. seviş. yan. tutuş. sonra harekete geç
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSekste romantizmin yeri olmadığını düşünen biriyim. Ancak ön sevişmenin de belli bir uzunluğu olmalı. Ağar ayak üstü veya kaçak göçek seks yapmıyorsak ön sevişmenin ateşlediği vücutlarla sert ve küfürlü bir seksin iki taraf için de daha zevkli ve daha doyurucu olduğunu düşünüyorum. En azından 10-15 dk ön sevişme olmalı.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılAslında uzun uzadıya değil de biraz kısa zamanda merkeze ulaşmak güzeldir ama kimine göre izlemek kimine göre dokunmak kimine göre de öpmektir o merkezi ulaşım zaten iki uzuv bi yerden sonra birleşecek ha bide kişinin hiç bilmediği şekilde yaklaşım seni heyecana götürür
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik yaşamadan önce mutlaka ön sevişme olur, ön sevişme ile çiftler sekse hazır duruma gelir. Daha çok haz alır. Fakat bunu istemiyorsan partnerine durumunu açıklayabilirim on sevisme istemediğini söyleyebilirsin.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
32Cevap
+1 yılAdı üstüne sevişme. Seks istiyorsanız direkt konuya girersiniz mak. 10-20 dk sürer bu da sadece duygusuz ve kendine saygısı olmayan insanlara zevk verir. Oldu bittiye getirmek nereden baksan itici.
42 Yorumla- +1 yıl
Yoo duyguluyum.. benim de duygularım realist.
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde kadınlar yakınır erkeklerin aceleciliğinden. Adam belki gördüğü güzelliğin keyfini uzun yaşamak istiyordur, hemen bitmesini istemiyordur, seni kıvama getirmekle uğraşmayı seviyordur, varacağı yeri düşünmek yerine yolculuğun tadını çıkarıyordur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRuhu ve duyguları olan canlılarız.
Kesinlike gerekli.
Sizin için de gerekli bu, ıslanmış olmanız gerekli ki canınız yanmasın.43 Yorumla- +1 yıl
Islanmam için ön sevişmeye gerek yok onun ilk dokunuşu yeterli.
Cevap sahibi+1 yılO zaman partnerinizle konuşun, o şekilde ilişkiye girin. Onunla konuşmak ve rahatsız olduğunuz bu noktaları söylemek zor olmasa gerek
- +1 yıl
Söylemiyorum direkt onu alıp istediğimi yapıyorum zaten de ben şu an durum sorgulaması yapıyorum.
+1 yılSòyle uzun òn sevişmeni yapma sende ona sòylemende hakin var cekinme
11 Yorumla- +1 yıl
Ne söyleyeceğim ya alır istediğimi yaparım da bu hayatın sorgulanması sadece
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. soruyu net anlamak istiyorum.
sevişmeden önceki ilk dokunuşlar mı sizi rahatsız ediyor hemen sevişmeye yalaşmaya mı başlamak istiyorsunuz
yoksa sevişme sizi sıkıyor direk ilişki mi istiyorsunuz10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabii ya tutup bileğinden atacaksın yatağa.
sonra bacaklarını sertçe ayırıp yükleneceksin tüm ağırlığınla. amaç belli zaten12 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle yapıyorum.
Cevap sahibi+1 yılEn güzeli. Afiyet olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılVar böyle bir sıkıntı ne yazık ki.
Erkeklere kadınların hep uzun ön sevişmeden hoşlandığı romantizmin önemli olduğu falan ezberletildi.
Halbuki bazen insan düz sağlam bir seks ister sadece..10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Enteresan 🤔
Genelde direkt sonuca ulaşmak isteyen erkekler olur. Yine de çok uzun olmamak kaydıyla öpüp koklaşmak iyidir :))10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer defasında mı böyle olmalı sadece birincisindemi
12 Yorumla- +1 yıl
İlk üç beşte böyle sonra olabilir.
Cevap sahibi+1 yılFarklı bir bakış açısı genelde erkekler böyle düşünür kadınlar bundan müzdarip olur sanırım senin ilkinde nazlanan taraf erkek tarafı oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnun adı ön sevişme kadınların en sevdiği şey ama sende terslik var
11 Yorumla- +1 yıl
Onlar fışkıramayan kadınların ateşlenmek için uydurdukları yalana verdikleri ad.. ne ön sevişmesi ya. Benim ona ihtyacım yok.
Bence iki tipinide dene hangi tipinden çok zevk alırsaN onlardan birini seç
10 Yorumla
+1 yılEyvah eyvah daha neler duyacağız 🤣🤣🤣
Nir bu eksikti derken buda oldu 🙂10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. tercih meselesi kimi insan öyle kimi insan tadını çıkararak yapar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Ultra hard, çılgınca ve yoğun seks istiyorsun. Zevki doyasıya yaşamak.
10 YorumlaBunu bir kadından duymak şaşırtıcı uzun uzadıya ağır ilerlemesini isteyen genelde kadınlardır.
10 Yorumla
+1 yılBen genelde ilk buluşmayı ev ortamında yaşarım, pek romantik bir adam olduğum söylenemez yani sana katılıyorum amaç belliyse zaman kaybı niye
01 Yorumla- +1 yıl
Ama ön sevişmeden bahsediyosan yokk partnerime hemen istediğini vermem yalvarana kadar devam ön sevişme çok önemli
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkesin de ayrı tarzı var ya. Ne istediğini söyle ona göre yapsın.
10 YorumlaKadınlar böyle seviyor genel olarak erkekler de ne yapacağını şaşırıyor
10 Yorumla
+1 yılÇok acelecisin biraz tadını çıkara çıkara yapsan daha çok zevk alırsın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Direkt konuya girdiğin oldu mu ki?
12 Yorumla- +1 yıl
Evet kendim yaptım
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk kez bir kadının önsevişme sevmediğini duymuş oldum
10 YorumlaRomantizm sevmiyorsun galiba
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazen direk sonuca tesir edecek hamleler iyidir
10 Yorumla Buyuk ikizlerciyim bende dayanamıyorum onlars
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılUzun bir on sevişme aniden hırcın bir şekilde seks
10 Yorumla
+1 yılİyi çok iğrenç bir partnersin….
10 Yorumla
+1 yılNeden
13 Yorumla- +1 yıl
Aşkımdan ve hemen kavuşma isteğimden.
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
😘💐
Duygusuz bir cinsellikte mehhhh...