Benim için olmazsa olmaz tek bir şey var oda duygular cinsel ilişki yaşadığım kişiye karşı duygusal olarak bir şeyler beslemem gerekiyor yani bu mutlaka aşk olacak sevgi olacak diye bir şey yok en azından arada bir cinsel çekim olması lazım hani karşı taraf beni neyi olarak görüyorsa görsün bu benim umrumda bile değil ama benim onu kendime bir erkek olarak görmem lazım kendini diğer erkeklerin arasından soyutlamalı benim için
Kesinlikle birbirimize güvendiğimiz ve kafalarımızın uyuştuğu bir birliktelik olmalı. İtaat etmeyi sevmeli ve saatlerce süren sert ve kalın darbeleri kaldırabilmeli.. karşılıklı olarak fantezilerimizi gerçekleştirebileceğimiz ve sınırımızın olmadığı bir ilişki olmalı..
* Duygularım olmadan olmaz. * Allah'ın emrettiğinin dışına asla çıkmam. * Sağlıklı, hijyenik ve temiz biri olmalı. * Büyük memeli hanımları itici bulduğum için etkilenmem. * Ten uyumu, yasal ve ahlaklı olması şart.
Ben hijjen ve birbirimizin ikimizinde haz almadan o iliskinin bitmemesini isterim yani ikimizde boşalmamız lazım tek taraflı olmasın 😁👌
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Güvenilir tabiki olmalı hafif bebeksi yüz kaslı olmalı penisi 18-19 yeterli 17 de olabilir ama tercihim 19 ^^ . Bir şeyler yaşayacağım erkek zaten Türk tercih etmiyorum İsveçliler fenaaa