25 yaşımdayım ve ilk defa bi erkekle bu kadar yakınlaşıyorum. Bu çocuk la tanıştım, (30) ve ilk buluşmamızdan itibaren çok yakınlaştık. Ben daha önce kimseyle öpüşmedim bile ve o da bunu biliyordu ancak yine de beni öptü tabi bende karşı koymadım çünkü hoşlanıyorum kendisinden. Fakat bi tık ileriye taşıdı, öperken beni okşamaya falan başladı gömleğimin düğmelerini çözüp devam etti... ancak sonrasında bana "hoşuna gitmiyormu, çok isteksizsin, inlemedin bile" gibi bir cümle kurdu ve bu beni çok üzdü. Istekli olmasam sonuçta bana bunları yapmasına izin vermem, ama her mânada ilk olduğu için de haliyle biraz kasıyorum. Bi sonraki buluşmamızda ne yapabilirim? Beni öptüğünde vs nasıl karşılık vermeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Kendini kullandırma derim daha önce birşeyler yaşamasından kimseyle Senin üzerinde cinsel arzularını gerçekleştirmesine izin verme Niyeti seninle ileriye dönükse Sana saygı duyar amacı sadece cinsellikte ilkinde öper memelerini okşar ikincide memelerini öper külodunun içine elini sokar şeftaliyi okşar üçüncü buluşmamızda içine girmek ister malum karar senin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılPartnerin biraz acele etmiş sanki hem tecrübesiz olman hem heyecanlı olman o anda ne yapacağını bilememiş olabilirsin ki öpüşerek de inleyen bir kadın görmedim :d boş ver sen keyfine bak
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet, ve söyledim yani biliyor daha önce hiç böyle şeyler yaşamadığımı
Cevap sahibi+1 yılKarşındaki de teceübesiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
Kendini buna hizmet etmen gerekiyor gibi hissetmeyi bırak önce.
Sonra akışına bırak zamanla gelişecek durumlar bunlar.
kasma.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sende öp rahatla kendini ona bırak zevk almaya bak ilkinde zevk almadın mı
06 Yorumla
Soran+1 yılIlk olduğu için kafamda bi ton soru vardı, sonra endişler kaygılar vs bubnedenle çok fazla zevk alamadım ve o da bunu hissetmiş ne yazık ki
Soran+1 yılEvet, arada bir.
Soran+1 yılCook
+1 yılBöyle çekingen olman beni daha çok hareketlendirirdi 🤣
03 Yorumla
Soran+1 yıl😂 o öyle düşünmüyor olmalı ki bana böyle bi laf etti ki bence çok kırıcıydı sonuçta ben ne kadar tecrübesiz olsamda onu istemiyormuş gibi geri çevirmemek ve kabalık etmemek için devam ettim etmeye çalıştım
- +1 yıl
Sen de kasma kedini bu konuda
Soran+1 yılÖyle ama elimde olan bir şey değil, bence siz de biraz daha anlayışlı olabilirsiniz bu konuda 😅
Kendini rahat bırak
akışına bırak
karşılık ver40 Yorumla
+1 yılAdamın niyeti seks biliyorsun değil mi. İnlemeni istemiş. Sende onu okşa. Kendin öpmeye başla.
00 Yorumla
+1 yıliçinden geldiği gibi davran... kimse p*rno bir şey beklemesin...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani sende ona söyleyecek tin ilk olduğu için istemsizce öylece kaldım bir şey yapamadım
00 Yorumla
+1 yılsen doğal ol sıkma gevşe sperm vucududa kan gibi durmaz akar yolunu bulur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Aga ilkin böyle olmasin
10 Yorumla
+1 yılDiz çök önüne aç ve yala
00 YorumlaPantolun üstündrn penisini okşa
00 Yorumla
+1 yıleğilip oral yapabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİğreti et onu özensin sana iyice
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılYani sen soğuk yap o daha istesin
Cevap sahibi+1 yılTers psikoloji yani
Soran+1 yılAnladım, tamam denicem bunu. Sonra gelir yazarım tekrar buraya. Yazmazsam anla ki işe yaramamış ve beni -soğuklara göndermiş 😂
Cevap sahibi+1 yılTmmdir
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. içinden geldiği gibi davran taktiğe gerek yokki
00 YorumlaNERENİ OKŞADI VE YALADI
012 Yorumla
Soran+1 yılGöğüslerimi
Soran+1 yılOkşadı, elini pantolomumdan içeri soktu ama ben durdurdum
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılOlmaz ki, daha ilk buluşmadan
Soran+1 yılIlerde olabilir tabi
Soran+1 yılSıradan TC kızı işte meraklık bişeyim yok😅🚬
+1 yılisteksiz görün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Oral yapabilirsin 👅
00 Yorumla
+1 yılTaktik verebilirim