yüz ifadelerinden, vücut tepkilerinden, inleme şeklinden çok net anlarım, baygın baygın bakar, hızlı hızlı ve derin derin nefes alıp göğsü kabarır adeta o anda, göğüsleri kaskatı olur ve hafiften kalp atışı gibi zonklar... belden aşağılarında titreme olur, bacakları baldırları kalçaları kasılır, bacaklarını uzatmaya germeye çalışır, normalde ilişki esnasındaki inlemesi ile orgazma yaklaştıkça inleme şekli tonu değişir, hızlı nefes alıp verişi gibi daha hızlı ama kısa kısa iniltiler çıkartır, kendinden geçmiş gibi bir hali olur ve en önemli ve en belirgin özelliği vajina kasılmaları, hatunun orgazm olmaya başladığını anladığımda git gel yapmayı bırakırım içine tamamen köklerim penisi ve öylece hareketsiz kalırım, o an penisimde vajina kasılmalarını çok net hissederim ve bu kasılmalar muhteşem bir zevk hissi verir penise... bu gibi şeyler işte özetle
Her kadında aynı tepkiler olmayabilir kimi nefes alamaz hale gelir sadece kasılır, kimi çığlık atar kasılır, kimi zevkten ağlar, kimi şelale gibi boşalır, kimi inanılmaz bir titreme yaşar, kimi hem titrer hem çığlık atar hem kasılır ve bu en sevdiğimdir
Selam.. Görüşlerini ben silmedim. Bayan ahlak bekçisi olduğunu sanan ve ne hikmetse bütün sorularıma yanıt verip, benim sorumda bana ters köşe yapmaya çalışan "a*ptal kadın" benim üzerimden prim yapmaya çalışıyor.. Verdiğimiz yanıtları kaldıramayınca sildi ve gizliye aldı kendini.. Çünkü ters köşeyi biz yaptık..
🙂 cinselliği okadar büyütüp ahlak bekçiliği yapan ve dini herşeye karıştıran insanlardan nefret ederim evlenene kadar cinsellik c sini bilmezler sonra evlenince ne tatmin ederler nede olurlar iki damlacık kan namus gibi gelir bakirelik temizlikmiş gibi davranırlar ama oral anal fantazilerinden geride kalmazlar sonra eşlerine sen benim ilkimsin derler. Gerilme sebebim bu yoksa kolay sinirlenmem, sende kusura bakma
Aynen öyle, sorumu sormak istiyosun al sana soru bi bardak dolusu buz resmi ile buz fantazisi denedinizmi diye sor en azından cinselliği bilenler cevaplar😂😂😂😂 şaka şaka ben senin işine karışmıyım
Ben genelde titremeyi çok inanılmaz yaşıyorum böyle var ya saç tellerinden ayak tırnaklarıma kadar bir şey sanki böyle yukarıdan aşağıya doğru gidiyor gidiyor geliyor sürekli bütün organlarım ağzından çıkacakmış gibi oluyor sonra birden hepsi geri aşağı çöküyormuş gibi böyle birden aşağı doğru iniyorum Birden zaten bir ateş basıyor falan filan değişik bir şey ya ama çok güzel kckck
Müthiş kasılma ve titreme oluyor. Başladığı an gözler arkaya kayarak kapanıyor, eller ya erkeğinin kollarını sıkıyor ya da yorganı. Ağız kimisinde kitleniyor dişler sıkılıyor, kimisi ise orgazmı taçlandırmak için inlemeler ve çığlıklar atabiliyor. Tarif edilemeyecek bu haz sonucu inanılmaz bir rahatlama çöküyor bedene.
Kadınlarda olan şeyler genel olarak aynıdır. Titreme, fazlaca ıslanma, gözlerde kayma, kasılma, bir şeyleri sıkma bu durumlar özellikle görülenlerdir. Oturup izlemesi çok keyiflidir.
En son ilişki yaşadığım kadının baygınlık geçirecek gibi gözleri kayıyordu. Pınarlar gibi ıslanmıştı ve artık dili dolanıyor, kelimeleri söyleyemeyecek kadar kendinden geçiyordu
Kadınlarda olan diye sorulmuş, 60 tane erkek yanıtı var. 5 tane kadın yanıtı. A:qeW:QA:we:QWaqA:weQW:eaqwEA:qweA:QWeaQW:Ea
Titreme, nefeste kesilme ve nefes almaya çalışırken çıkardıkları iniltili sesler, gözlerde kayma, partnerini/bulunulan bölgedeki eşyaları sıkıca tutma gibi gibi.
uygulamaya göre değişir. okşayarak boşalttığımda farklı tepkiler mimikler görüyorum yalayarak boşalttığımda farklı tepkiler mimikler görüyorum ilişkide ve her pozisyonda boşalttığımda farklı tepkiler mimikler görüyorum
Orgazm Evresine Ulaştığında Yavaş Yavaş Yükselen Bir Kasılma Ve Partnerin Ateşli İse Kasılma Arttıkça Sırtında Hissettiğin Tırnakları Gözlerinin Hafif Hafif Boşluğa Bakması Dudaklarını Isırarak Hafif Tondan İnlemesi Ve Son Anda Tırnaklarını İyice Sırtında Hissedip Muhteşem Bir Titreme İle Sırılsıklam Olmak
Sanirim dudak ısırıp inelemsi bacaklarinda kasiklarinda titreme hizlaca elini goguslerine getirip minciklamasi erkegi kendine cekip sirtini cizmeye basladigi zamanlar olabilir
Titreme ohhhhh Bosalinca ustume yigilmasi hosuma gidiyor Yanma oldugu icin ben bazen yarim kalip mastla tamamliyorum ama onun mutlu olmasindan cok zevk aliyorum
Pozisyona göre değişiyor ancak genellikle önce kendini salıp sonrasında bacaklar da kasılma meydana o anda diğer tarafı tahrik edici hareketlere devam edilirse etkili bi orgazm sağlanıyor