Bakire olmadığımı gizlemiştim, ilişkiden sonra soğuk davranmaya başladı. Sebebi ne olabilir?

Sevgilimle önceleri cinsel birlikteligimiz olmuyordu. O zamanlar daha önce biryle birlikte olup olmadığımı sormustu. Bende yanlış düşünmesin veya sonrasında sadece cinsellik için birlikte olacaksa hiç olmasın diye bakire olmadığım halde bakireyim demiştim. Sonra ilerleyince birlikte olurken söylerim diye düşünüyordum. İlişkimiz ilerleyince bir süre önce birlikte olduk. O gün öğrendi bakire olmadığımı. Sadece sordu neden söylemedin diye. Nedenini anlattım. Sorgulamadı hiç. Tamam dedi. Bir sorun yoktu. Sonrasında birkez daha görüştük ve birlikte olduk. Ama ondan sonra neredeyse 1 hafta geçti. Eskisi gibi aramıyor. Yakın davranmıyor. Sanki soğuk davranıyor gibi hissediyorum. Sorunca birsey yok diyor. Sizce neden böyle yapıyor. Anlayamıyorum. Yalan söylediğim için mi, yoksa heves miydi. Gerçekten çok üzülüyorum. İçinden çıkamıyorum bulunduğum durumun. Kendisine sormaya çalışınca öyle birsey yok canim sana öyle gelmiş diyor. Tabi inanmıyorum. Çünkü öyle hissediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Birde sormuştu. Kaç kişi ile birlikte oldun diye. Kaç kişi olduğunu söyleyince doğru mu diye sormuştu. Bu da olunca güvenmediğini düşünmeye başladım.
Bakire olmadığımı gizlemiştim, ilişkiden sonra soğuk davranmaya başladı. Sebebi ne olabilir?