#mekân44

Oral seks ve sevişmek kadar güzel bir şey olamaz herhalde :) Zaten bir ilişkide mutlaka olması gereken şeylerdir bunlar. Bunlar yok ise o ilişkide bir aksaklık vardır
69 pozisyonunda oral seks yaşanabilecek en etkili cinsellikden bile daha çok tatmin edicitir bence ya da şöyle güzel isteyerek yapılan uzun bir ön sevişme mükemmel olabilir ben cinsel birleşme çok evet güzel bir şey ama cinsel birleşme olmadan da mükemmel cinsel ilişkiler yaşanabilir.
Kesinlikle oral ve memelerle oynanması. Hatta sevişirken oral ile önce hem parnetirimin rahatlaması sonra benim rahatlamamın ardından tekrar sevişmeye başlayarak sekse geçmek kadar iyisi olamaz.
Kadının yumuşak ve oval bedenini, tenini okşamak ve buz gibi soğuk yerlerini bulup elimi tutmak mükemmel bir duygu.
Kan değerlerim (16) çok yüksek olduğu için tenim ateş gibidir ve kadının soğuk teni beni mıknatıs gibi kendine çeker.
Cevap
5Cevap
Kesinlikle oral ve ön sevişmedir.. Seks öncesi uzun uzun sevişmemiz lazım.. sadece gir çık odaklı seksten nefret ediyorum..
Uzun geçen bir ön sevişme, küçük dokunuş oyunları, temas halinde sohbet.
Boynumun öpülmesi ve koklanması nefesinin sıcaklığını hissedeceğim
çook güzeldir...
Sevmek sevilmek esine sadik olmak ona guven duymak
69 olabilir aslında😋
Yapma yanarız 😀 🔥
😋😋
Bu konuda haklısın bilmeyenle zevk alamazsın zaten
Biraz tecrübe ve istek lazım bazı kadınlar var ölü gibi yatıyo ya sadece girip çıkıyorum diyordu birisi şaşırmıştım doğrusu kadının da atak yapması lazım ki partnerde şehvetlensin
Doğru🤪
Ama şimdi şöyle de bir durum var bilmiyorum bu konuda sen ne düşünüyorsun erkekler bunun için duygusallık aramaz ama kadınlar biraz duygusallığa daha çok önem veriyor sanki ben kalkıp herkes ile de böyle bir şeyler yaşansın diyemem ama çekim gücü olması yeterli başka şart aramam
Duygusallık önemli ama bazı durumlarda insan bir şey hissetmediği insana da haz duyuyo doğrusu
Yok öyle deme evet duygusallık önemli ama bazı durumlarda istek daha önde olabiliyor bazıları için
😅 belki
E o da olsun biraz farkımız olsun di mi 😋
Ne mutlu bize o zaman😋
Okşama
doyurma duygusu
Oral yapmak
öpüşüp okşamak
Oral
Sarilmak
Bakişmak
Hamburger ve patates
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?