Biri var, Benden 12 yaş büyük. Konuşuyoruz flört gibiyiz. Ama ona defalarca bana uygun olmadığını ve arkadaşlığımızın birgün son bulacağını yüzüe söylüyorum. O bunlara rağmen ben böyle memnunum diyor. Fazla muhattap olmamaya çalışıyorum. Ama bana geçen senin için en iyisi benim dedi. Arada bir içiyor surekli ps oynuyor çok romantik cok duygusal ve kendini cekici buldugu hareketler benim giciğima gidiyor. kalkip bana dudağini atiyor bu bana çekici veyadda tahrik edici gelmiyor? Onun yaşam tarzi benimkiyle uyumlu degil, Ben romantiklik sevmem ben yaşıtım bir erkeği severim benim aradığım erkek başka, Bunu onada soyledim, Ama defalarca senin icin en iyisi benim diyor ne istiyor? Bir ara penisini atmişti persfektif yapıp buyuk gibi gosteriyor cok yakindan cekip. Hayir fazla buyuk değil deyince bana bilimsel konuşuyor bilmem ne hormonu o bu şu, Yani bilmiyorum ona karşi nasil davranmalyim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Direk engelle gitsin ya istemiyorsan bos yere ugrasma sen ona ne zaman yazsan o istemesen bile yazdiginda hala bir umut vardir diye dusunebilir
hoşlanmıyorsun, hoşuna da gitmiyor hareketleri ama flört gibisiniz, niye?
hayir eskiden flört gibiydik. Artik konusmamaya basliyorum uzak durmaya basliyorum
Ona karşı şu şekilde davran lütfen “sktir git “ kendini beğenmiş mal :)
Evet biraz kendini beğenmiş. Penisinin kısa olduğunu söylüyorum bana 1 saat bilimsel terimlerle konuşuyor hormonlari anlatiyor libidosunun cok yuksek oldugunu ve kimsede olmadigini anlatiyor, İyide libidojun cok yuksek olmasi doyurucağı anlamına gelmezki, penisinin kısa olduğunu kabullenemiyor 😂😂😂
Yok artık hem bamya hem kendini beğenmiş. En tehlikelisi. Çünkü adam bastırmaya çalışıyor eksikliğini
Kamerayı penisinin dibinden tutuyor büyük göstermeye çalışıyor. Bende yuzune direkt gercekleri soyluyorum. Kendini bana ısmarlıyor herhalde
Önemli olan kişiliği. Kişiliği sorunlu
Bu kişiyle ilerisi olacağını sanmıyorum bir birinize baglanmadan baştan ayrılmak en doğrusu
Adam seni sxmeye tskmis ver kurtuk
Ne diyorsun dayı anlamıyorum
boş ver dedim giti sen gayete anladin🤗
Dayı sen ne anlatıyon ya 😂😂
Arkadsdim adam sana seyinin fotosunu gondrrmis nedenek istenis seni bununla sxecem yani seni sxemeden adam rahata ermiyecek
Sanaldan konuşuyoruz gerçekten birbirimizi gormedik. Hayatimdan tak diye cikaririm istersem
Ozaman sanalsa ne dertleniyorsun
Ve yas araligida normal canim
Bana gore normal degil. Ben en fazla 5 yaş buyuk olsun isterim. 12 yas ne ya, Ben daha genceciğim
Hay gencliyini yesinler canim sen ondan daha cabuk yaslanacaksin🙄
ondan daha cabuk yaşlanicağimi nerden biliyorsun. O zaman boyleyse gideyim 50 yasindaki adamla evleniyim. Ben gencim ve genç birini istemek hakkım
Bayanlar erklerden gorunuse gore csbuk yaslanirlar
Grncle evlenirsen sen cabuk yaslanirsan genc erkeyin baska genc kiz bulup onu sxer🙄🤗🙏
Sen herkesi kendjn gibi zamnediyorsun herhalde 😂😂😂 Hadi git işine dayı. Sende ileride evlenirsen karın seni 1 ayda aldatir bu kafayla😂😂😂
🤗🙄🙏dogru soyledin aynen buda sana olacak seyler aldatma
Olgun erkek ancak senin kiymetini bilir ve sen kendin aldatirsin esinden once cunki sana gencmis yasliymis yetmez🙄🤗
Olgunluğun yaşla ne ilgisi var? Genç erkeklerde olgun olabiliyor ve şu an ki konuştuğum erkek arkadaşim gayet kültürlü ve olgun. Senle evlenen kadın yandı yandıı☺️☺️☺️ karına yetemezsin aldatirsin hemen😊
Neyse canim sen bu kafayla cok zor ve cileli gunler bekliyor hadi sana iyigunler
Sunuda bilki cokbuyuk konusmamak lszimis istemediyin ot burnunun dibinde bitermis saygilar ve srvgilerle kal sanada bol san dileyecemde bol sans sen haketmediyin gibi sana bol sanslar zaten ugramaz😅🤗
Yazık sana amca ya gelmişsin 60 yaşina hala karı kız avlicam diye kendini yırtıyorsun bu sitelerde 😂😂😂 Vallahi seninle evlenen kadin seni aldatsa haklidir
🤗😅🙄🙄
Engellemek cokmu zor mk
bildiğin sülük demekki komple salla gitsin
Sen kaç yaşında erkek istiyorsun ki
Ben daha 19 yaşındayım, Bana gidecek olan 23 bilemedin 24. O 31 yaşinda. Ben daha gencim ve genç birini istemem gayet normal
Kesinlikle normal max 25 oda erkekler geç olgunlaştığı için düşünce olarak peki romantik birini istemiyorum dedin senin istediğin birisi nasıl tam olarak
Yani bak sana şöyle izah edeyim. O kişi sürekli duygusal sürekli bilmediğim kelimeleri bana söylüyor surekli tutkulu surekli libidosu yuksek romantik kelimeler cumleler beni boğuyor. Benim istediğim erkek neşeli olsun, Biraz baskın olsun, Beni guldursun, Arada bu romantik olsun ama dozunu kacirmadan, Beni sevsin genç olsun. Ama ben o kişiyle ne zaman konussam surekli yaşıtım erkeklere toy diyor. Kıskanıyormu anlamadim
Sanki bulunmaz hint kumaşı senin için en iyisi benim diyormuş😀
Kesinlikle kıskandığı için onlara durmadan toy diyor senin istediğin hiçbir özellik bu adamda yok neden konuşmaya başladın ve konuştun ki
İlk basta arkadastik sonra benden o hoşlanmaya başladı boyle boyle konuşmaya başladik ama sonra benim tipim olmadigini anladim, Yaşı konusundada yalan soylemişti zaten. 25 dedi ama 31 cikti. Ben ona defalwrca benim tipim degilsjn ben boyle erkek sevmiyorum dedigim halde, Surekli bu cinsellik meselelerini acma dedigim halde acti. Bende uzaklaştim.
Seni ikna edecek şeyler yapması gerekirken durmadan cinsellik konularını açması zaten bu işlerden anlamadığını gösteriyor sen zaten onu istesen cinsel muhabbetler döner istemediğin halde ısrar etmesi saçma olmuş peki hiç konuştunuz mu ondan mı durmadan açıp durdu
Bir defa konuştuk ve ben pişman olduğumu söyledim. artik yeter açma dedim bu konuları. Oda bir defa konuştuk zaten devami olmali diyip duruyor.
Yanlış anlamazsan bir şey sorcam hiç isteğin biri filan değilken nasıl konuştun ki arzulamadığın belli çünkü burada yazdıklarından
hayir arkadaşca yazişmak istemiştim. Sonra olan oldu
Bi anlık libidonun gazabına mı uğradın
Şöyle o o zevki alınca senin için güzel geçti mi bilmiyorum o azgınlıkla devamı istemiş ama karlı taraf istemiyorken bu kadar açma olayı saçma
Aynen oyle. Bir anlik libido. Ve yasinida 25 zannediyordum. bir an guzel gecti ama konustugum icinde pişmanim. Yeter artik diyorum tamam bittu illaki devam ettirmemize gerek yok diyorum birkere konuştuk zaten bunun devami gelmesi gerek diyor
Peki şu an diğer şeylerden dolayı mı o muhabbete devam etmek istemiyorsun artık 25 olmadığını öğrendiğin için arzulamıyor musun yoksa
Arzulamamak değil. Soğudum ve beni kendinden itti. Tek yaş konusu değil, hareketleri ve davrasnislarida hosuma gitmedigi icin uzaklaştim
Yani soğumak ve uzaklaşmakta haklısın davranışlarıyla cidden kendinden soğutmuş
Bir insan eğlenceli olmalı karşı taraf nasıl zaman geçtiğini farketmemeli ama işte böyle insanlar nasıl davranacağını bilmiyor bir kere cinsel şey yaşayınca devamı gelmek zorunda diye kafa şişiriyorlar gerçekte yaşasanız ne derdi kim bilir
Aynen oyle. birde cekici buldugu hareketleri bana itici geliyor
Mesela nasıl hareketleri
Ne bileyim. Birşee ilgi duyuyor ama ben duymuyorum. Onun guzel bildugu herhangi birseyi guzel bulmuyorum. Tutkusu beni tahrik etmiyor. Ben tutku dolu aşk erkeği aramiyorum i benim icin uygun biri degil
O zaman hemen konuşmayı kesmen lazım şu an sana hiçbir özelliği iyi gelmiyor baksana
Fit kaslı bir erkek genel anlamda hoşuna gider mi kendim için değil genel olarak soruyorum
Ya şoyle soyliyeyim. Benim icin fizik kas onemli degil cidden. Güçlü olsun yeter kas mas aramıyorum. Ben kas yiğini erkek sevmem aramamda, yolda gecse donup bakmam benim dikkatimi cekmez. Benim sevdiğim dikkatimi ceker. Sevdiğim olsada olmasada bakmam yani. Ama şoyle genel olarak baktgimda kizlar kasli erkeklere düşüyor
Güçlü olup sözünü geçirse sana bence yeterince tahrik edici olur
Yani bu kişiden kişiye göre değişir herkesin hoşlandığı şeyler farklıdır. Fakat bazen insanlar zaman gectikce birbirini tanidikca ya daha cok baglaniyor, ya da dahada soğuyor
Kesinlikle öyle oluyor bazen diyorum keşke bu kadar tanımasaydımda soğumasaydım
Yanlış anlamazsan seni etkileyen ne bir erkekte cinsel anlamda o çekim hissini yaşatan
Aynen öyle bende. Başta her şey iyiyken sonradan kendini bozması ve beni kendinden itmesi cok sinir bozucu. Yaptigim seyde hakliyim bence
Yani güçlü olması yönlendirmesi ne istediğini bilmesi fazla romantik değilde dahada hard odaklı olmasi daha guzel :)
Kesinlikle sonradan kendini bozması o kadar kötü ki müthiş bir pişmanlık hissi oluşuyor bence yaptığın şeyde haklısın kararının arkasında dur ikna etmeye çalışsada
Hard seven kız görmek güzel cidden romantik hiç güzel olmuyor 😀
Yok ya ikna etmeye çalişsada donmem artik. kafalarimiz çok ayri calisiyor.
Evet romantikliği sevmem.
Güçlü ve hard olmasına dayanmak önemli ama 😅
Seninle konuşmayı sevdim seni tanıma şansım var mı tabi rahatsız olmazsan
Dayanmak bir şey değil. Şiddet farklı bir şey o fantezi başka bir şey yapmasini bilene 😄😄 şu sitede tanişmak icin kaydolmadim sadece anlamadigim sorulari sormak icin kaydoldum 🙂
Tanışmak yanlış oldu böyle konuşup birbirimize bir şeyler sorarız vb
Hard o kadar güzel oluyor ki geride kalan morluklar ve kızarıklar filan😂
Evet güzel oluyor. Sanki dahada kadın olduğumu hissediyorum😄
Senin için o morluklar biraz sıkıntı olabilir ama boyun bölgesini gizlemek yazın zor olur 😁
😄 Bende dışarı çıkmam çıksamda kapatırım fondötenle 😂
Ben çıkıyım mı gizliden artık 😅
Bak sen o zaman doya doya morartabilir partnerin 😁
Morartsın sıkıntı yok😂 Takipten çıkmana gerek yok dedigim gibi burdan merak ettigin varsa sor
Sert bir şekilde popoyu şaplaklamakta çok güzel oluyor senin popon nasıl bilmiyorum ama güzel olanları dahada sert şaplaklayasım geliyor 😁
Bu ara kafa dağıtsam güzel olur normal eğlenceli bir şekilde burdaki gibi konuşuruz altında başka bir niyet vb olmadan
Sohbet sevmiyorsun herhalde
mesaj kapalı
Denzli neresi
Usluba bak