Arkadaslar sevgilim 300 km uzaklikta. Ben esimden ayrildigim zamanlar tanistim ve onunla dertlesmek amaciyla 6 ay boyunca yazismamiz sonucu bulustuk ve sevgili olduk. Kendisi cok olgun düsünen bir insan. Fakat kendiside evlilik yapmis ve ayrilmis oldugu icin ailesine karsi macubiyet hissediyordu ve benimle evlenemiyecegini söyledi. ailesine söylemis ve ailesi istememis bir hata daha yapmasin kendileri secmek istemisler. Şu an 3 senedir beraberiz ve her bulustugumuzda aramizda cinsellikten baska bjrsey gecmiyor. Bana seni seviyorum demiyor. Bi gül bile getirmedi hic. Ama benim sorunlarimi dinler bana telefonda destek cikar dirdirimi dinler. Beni rahatsiz eden konu cinsellik degil. Rhatsiz olmam bana sevgisini göstermedigi ve benimle cinsellik yasayip baska birsey yapmadigi beni yikiyor. Bana degerlisin benim icin diyor ama bana bunu hissetirmiyor sanki friendship + gibi hissediyorum 3 senedir ya.
Şu an eski esi nisanlandi ve tam o sirada ailesi bizimle evlenmemeiizi onayladi ben ama bu zamanlamayi cok tuaf buluyorum.
Kendisi benim icin cok degerli ona deger veriyorum ama bu bahsettigim konular yüzünden 6 ay önce zten sogumaya basladim ve baskasiylada yazistim bulusmasakta yazistim yani haberi yok. Kendimi kötü hissediyorum.
Şu an telefonda ayrildik. 5 aydir görüsemedik zten buda etkiliyor tabi telefondada sevgisini göstermedigi icin kendimi boslukta hissettim sürekli. Ve baskasiyla yazistim maalesef buda beni kahrediyor hata ettim maalesef. Ama gercekten kafam bulandi ve bu hatya düstüm. Yazistigim cocuk beni engelledi birde arkasindan kostum sevgi yalvardim. Rezillik bir duruma düstum sevgi ugruna.
Sizce ayrilmakla hata mi ettim?
Şu an eski esi nisanlandi ve tam o sirada ailesi bizimle evlenmemeiizi onayladi ben ama bu zamanlamayi cok tuaf buluyorum.
Kendisi benim icin cok degerli ona deger veriyorum ama bu bahsettigim konular yüzünden 6 ay önce zten sogumaya basladim ve baskasiylada yazistim bulusmasakta yazistim yani haberi yok. Kendimi kötü hissediyorum.
Şu an telefonda ayrildik. 5 aydir görüsemedik zten buda etkiliyor tabi telefondada sevgisini göstermedigi icin kendimi boslukta hissettim sürekli. Ve baskasiyla yazistim maalesef buda beni kahrediyor hata ettim maalesef. Ama gercekten kafam bulandi ve bu hatya düstüm. Yazistigim cocuk beni engelledi birde arkasindan kostum sevgi yalvardim. Rezillik bir duruma düstum sevgi ugruna.
Sizce ayrilmakla hata mi ettim?
Güncellemeler
+1 yıl
Bana yanimda olsan sana deger verdigimi daha iyi gösterbilirdim dedi. Ben ona basarda seni seviyorum derdim artik diyemiyorum cunku aynisini göremiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrildik sürekli aksamlari ariyo sanki ayrilmamis gibi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar