Olgun konşumla aramda olanlar? Yardım edin?

46 yaşında dul ve bakımlı komşum var. Bize geliyor bende onlara gidiyorum. Uzun süredir penisime baktığını görüyorum. Ama benim fark ettiğimi bilmiyor, gizli bakıyor zaten. Son zamanlarda bana karşı fikrini öğrenmek için teknikler aradım, ve masaj yapmayı buldum. Teklif ettim kabul etti, Tabi önce sade masajla başladım ve bir müddet sonra aşağılara falan indim tepkisini ölçmek için,(tabi bunu 3cu ya 4cu masajimda yaptim), bişey demiyor, ve ben dahada aşağılara indim ve poposuna masaj yaptım (salağa yatarak tabi😊) son 3,4 masajımda poposuna masaj yapıp sıkıyorum, sıktığım çok belli oluyor ama bir şey demiyor. Ara sıra yukarıya çık diyor ama onu dinlemiyorum (5 dk sonra yine aşağı iniyorum yani). Poposunu sıktıktan ve masaj yaptıktan sonra sanki bir şey olmamış gibi davranıyor. Yani hiç şikayet ya imaada bulunmuyor. Şimdi sizden ricam bana yardım etmeniz ve yol göstermeniz. Bu kadın benimle ilişki istiyormu? Ve eğer istiyorsa bunu oğrenmemin sözle değilde başka türlü (masaj, hareket, imaa) anlamamın bir yolu var mı? Lütfen yardım edin.
Olgun konşumla aramda olanlar? Yardım edin?