Cinsel Yaşam Evli biriyle seks yapar mısın? Emelsrtk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 013 Evli biriyle seks yapar mısın 😘😘😘😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 heyecanlı bence 💋💋💋💋 Evli biriyle seks yapar mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Curiosus Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Senin gelecekteki eşin yapsın inşallah başkasıyla. :) Eee çok heyecanlıymış izin verirsin ne olacak kocandan heyecanı mı esirgeyeceksin. ;) 4 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Evliyim ve bir çok partnerim var partnerlerimde karektersiz değil çünkü sevgili değil aynı zamanda iyi birer arkadaşız zevk meselesi 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. riskler göze alınmışsa, gizlilik aşamasında problem yoksa, alan da veren de razı ise sıkıntı yok 1 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Alan razı veren razı ise neden olmasın, oda farklı tecrübe olur 1 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Yaparım. O kbl etmiş: ben yapmasam başkasıyla yapar zaten 1 0 Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öğrencilik döneminde yapmıştım. Ama evli olduğunu seviştikten sonra öğrendim 🙃 1 0 Yorumla
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. seks in evlisi bekarı olmaz... ruh ister beden kavuşur😋😋😋😍😍😍😍 1 0 Yorumla
wesaygoodby Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Türkiye’de yaşıyoruz öyle çok hayal dünyasında yaşamaya gerek yok böyle riskler alıp yakayı ele verirsen alnına da mermiyi yersin-ki hak etmiş olursun 1 0 Yorumla
Çakırrrrr Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Yapmıştım ben ve çok aşırı zevk veriyor neyi nasıl yapacağını biliyordu. Tabi sonradan öğrendim evli oldugunu 1 0 Yorumla
Atesugur001 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Erkeklerin civisk cikmis kizlara helal olsun ayakta alkisliyorum sizi kizlar 1 0 Yorumla
ellerserbest Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl yaptım evet asırı degısık ve heyecan verıcı katılıyorum 1 0 Yorumla
yalnızkurt3535 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Para icin yapan cok kiz var ne heycani ve evliler tecrubeli oldu icin de ola bilir zaten onlarda para yedirmek icin var enayiler karilarinida baskasi yiyor 0 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. eşim benimle evli, sayılır mı? 1 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Ben yaptım. Eşim de yaptı, yapıyor da hala. 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Biz daha bekar buladik evliyi ne yapacaz 1 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Benimle evliyse ancak 1 0 Yorumla
Aranankisibu Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Evet, yaptığımda oldu benimle yapanlar da oldu. 1 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Cadi demek yapmisinki heycani biliyorsun 1 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Heyecanlı olduğu kadar ahlaksızca ben yapmam 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Bu evde olan sensen Tabii ki yaparız zevkli olur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hayr o kadar karaktersiz değilim 3 3 Yorumla selim451 +1 yıl tadını bir alsan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤮🤮🤮 Yorumla selim451 +1 yıl Bu ne anlamadım Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet yaparim ve yapıyorumda 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. bencede :) 1 0 Yorumla
Beyefendi61 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. Hayır imkansız 1 0 Yorumla
Sahip06 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Bencede heyecanlı 👍 1 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yok ya 1 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir çok kez oldu 1 0 Yorumla
Terazideli Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı. Cok isterse evet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Senin gelecekteki eşin yapsın inşallah başkasıyla. :) Eee çok heyecanlıymış izin verirsin ne olacak kocandan heyecanı mı esirgeyeceksin. ;)
Evliyim ve bir çok partnerim var partnerlerimde karektersiz değil çünkü sevgili değil aynı zamanda iyi birer arkadaşız zevk meselesi
riskler göze alınmışsa, gizlilik aşamasında problem yoksa, alan da veren de razı ise sıkıntı yok
Alan razı veren razı ise neden olmasın, oda farklı tecrübe olur
Yaparım. O kbl etmiş: ben yapmasam başkasıyla yapar zaten
Öğrencilik döneminde yapmıştım. Ama evli olduğunu seviştikten sonra öğrendim 🙃
seks in evlisi bekarı olmaz... ruh ister beden kavuşur😋😋😋😍😍😍😍
Türkiye’de yaşıyoruz öyle çok hayal dünyasında yaşamaya gerek yok böyle riskler alıp yakayı ele verirsen alnına da mermiyi yersin-ki hak etmiş olursun
Yapmıştım ben ve çok aşırı zevk veriyor neyi nasıl yapacağını biliyordu. Tabi sonradan öğrendim evli oldugunu
Bi arkadaşım var evli değil ama nişanlı, düzenli yapıyoruz.
Erkeklerin civisk cikmis kizlara helal olsun ayakta alkisliyorum sizi kizlar
yaptım evet asırı degısık ve heyecan verıcı katılıyorum
Para icin yapan cok kiz var ne heycani ve evliler tecrubeli oldu icin de ola bilir zaten onlarda para yedirmek icin var enayiler karilarinida baskasi yiyor
eşim benimle evli, sayılır mı?
Encok sevdiğim ilişki.
Olabilir. O anli şeytana bağlı 😈
Ben yaptım. Eşim de yaptı, yapıyor da hala.
Biz daha bekar buladik evliyi ne yapacaz
Benimle evliyse ancak
Evet, yaptığımda oldu benimle yapanlar da oldu.
Karaktersizliğin son seviyesi
Cadi demek yapmisinki heycani biliyorsun
Heyecanlı olduğu kadar ahlaksızca ben yapmam
Yapmam başa bela almaya gerek yok
Bu evde olan sensen Tabii ki yaparız zevkli olur
0 km lazım 2. El kullanmayı sevmiyorum
hayr o kadar karaktersiz değilim
tadını bir alsan
🤮🤮🤮
Bu ne anlamadım
Evet yaparim ve yapıyorumda
Yapmam. Yazık aldatılan tarafa...