Kadına yapılan oral seks, dilinle onun vücudunun her yerini keşfetmek, kıvranması ve hafif hafif inlemesi...
Ardından kucağına alıp sürtünmek ve göz teması kurmak o kadar zevkli ki, dokunuşlar resmen yakıcı bir hâl alıyor. Önsevişme bazen bana daha azdırıcı geliyor, yazılacak o kadar ayrıntı var ki... Önsevişme, cinsel birliktelikten daha çekici ve zevkli gelebilir mi?
Ön sevişme, cinsel birliktelikten daha çekici ve zevkli gelebilir mi?
Ön sevişme cinsel birliktelikten daha zevkli gelir mi bilmem ama, ne kadar iyi ve uzun bir ön sevişme yaşarsan cinsel birliktelikten o kadar zevk alırsın. Yani sonuç olarak ön sevişme dediğimiz şey yaşanacak cinsel birlikteliğin zevkini ve kalitesini artırmak için döşenmiş zevkli bir yoldur.
Bunu mümkün olduğu kadar uzatmak, hatta biraz kıvranmak ve kıvrandırmak, o anın tadını çıkarmak ön sevişmeyi de en az birleşme kadar zevkli hale getirebilir.
Benim için tek bir sonuç var o da kadınımın zevkten titreyerek bana sarılıp haz bulutlarında gezindiği bir sonuç, bunun için cinselliğin gelişme anında her şeyi fazlasıyla yapmayı tercih ederim. Karşımdaki kadın da detaylarda beni her anlamda doyurursa vazgeçilmezim olur. 😌
Öyle ama yaptıkça asla bitsin istemem. Uzun uzun karşılıklı oral seks yapmayı, kucakta sürtünmeyi aşırı zevkli buluyorum. O keşfetme isteği, derin derin bakışlar ve teslimiyet bana aşırı hoş geliyor. 😌
Cevap sahibi
+1 yıl
Çıplak sıkı sıkı sarılmak bile çok zevk veriyor yapışıp öpüşünce.
En İyi Cevaplar