Orgazm yasamak icin illa cinsel birliktelik mi gereklidir. Basimdan bi olay gecti, bu sabah bankaya gitmistim birkac isim vardi herneyse bankadaki gorevli o kadar yakisikliydi ki anlatamam, tam hayallerimin erkeğiydi diyebilirim. Sarisin mavi gozlu ve kasliydi, oturdugu yerden cok anlayamadim ama boyuda uzundu sanirsam. Bana birkac kagit parcasi verirken parmagi elime degdi azicik ve titredim gibi oldum baya, cocuktan baya etkilenmistim.. orgazmin bu kadar kolay yasanamayacagini biliyorum ama yinede sormak istedim. Yasadigim sey orgazm degilse neydi, bilen soyleyebilirmi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Orgazm için illa cinsel birliktelik gerekmez. Düşünerek, ya da ufacık dokunuşlarla orgazm olabilen kadınlar var.
Sende ki böyle bir şey mi yoksa biraz heyecan ve elektriğin verdiği bir his mi onu sen daha iyi biliyor olmalısın. Sonuçta orgazmın fiziki etkileri de var.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanırım sen onla epeyce düşler kurmuşun dokunuşla o düşleri yaşar gibi olmuşun bi kızı orgazm etmek için cinsellik olmasa da etkili dokunuşlar yeterlidir zaten en mükemmel orgazm da bu
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok komiksin o orgazm galan değil etkilenme o kadar orgazm öyle olmuyor
14 Yorumla
Soran+1 yılYav ne bileyim ben, mal gibi titredim eve hittigimde ic camasirimsa islanma vardi belkide terledigim icindir
Cevap sahibi+1 yılSevgili genç kardeşim benim abin sayılırım ben senin sanırım sen şimdi genç bir bireysin ve bir şey falanda yaşamışsındır pek pek bir şey yaşamadığın İçin hemen bir etkilenme ve dokunmada ıslanırsın hatta bu ıslanma biraz fazla dokunma falan olduğunda çamaşırından dışarı bile çıkar benim çok fazla kuz arkadaşım oldu delikanlılık dönemimde neler gördüm neler bu orgazmı sana bir bayan arkadaşın anlatsın nasıl oluyor bu iş bana sorarsan dışarıdan gördüğüm kadarı ile sana aktarayım sevişmeyi seven ve ilişki öncesi seni iyi uyaran bir sevgilin eşin olursa ilişkiyi girincede bir süre aynı tempoyu bozmadan erken boşalmayan bir erkek olursa sende o kasılmarı takiben en sonunda bir zevk patlaması yaşarsın kadın orgazmı erkekten uzun sürer olay bu anlayacağın
Soran+1 yılHmm ilginçmiş, internetten arastirdim orgazmin birsuru sekli varmis, yasayip gorecegiz artik, tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim genç kardeşim sevişmeyi seven ve oldu bittiye getirmeyen senin ile sevişmeden ilgilenen önce ruhuna duygularına da hitap den seven bir eşin olması dileği ile hoşça kal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
+1 yıldeğişir kişiden kişiye ben mesela hemen orgazm olurum
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYeterince cinsel gerilim yaratırsan bacak arasına koyup biraz okşadığında bile boşalabilir bence
00 Yorumla
+1 yılgençken sadece hayal ederek dokunmadan boşalmışlığım vardır
olabilir00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Orgazm değil yaşadığın şey:) etkilendigin için yakışıklı adamdan sana öyle gelmiş heyecan olabilir benimde çok hoşlandığım birisi dokunsa aynısı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar da iki türlü orgazm türü vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi, ikiside nedir
Cevap sahibi+1 yılBiri vajinal biri klitoral orgazm
Gizli Üye(25-29)+1 yılıslaklık olmuşsa belki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılorgazm degil bu sacmalama elektrik
00 YorumlaEğer duygusal da etkileniyorsa olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. O kadına baglı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılŞıpsevdi bence
00 Yorumla
+1 yılHeyacan
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 YorumlaSana bağlı
00 YorumlaOha yok artik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi