Tam değil. Girdiğini görmüyosun da baya erotik önce sen bi bak. Ama 2 tane var o filmden benim dediğim 2007de çekilen. Ufacık kız öyle sevişiyor ki olgun adamla. Zaten o dönem prno yıldızı oldu bu kız. Zenciyle bile filmi var zayıf kızın
Valla biraz sevişmeli filmler olsa beraber izleseniz o sahnelerde direk senin tepkini merak eder😃 Game of thronesdeki kadar sevişme bile olsa bakar ki tepkin nasıl canın çekiyor mu 😃
Haha olabilir o zaman, benim en sevdiğim filmlerin başında geliyor, kadın ve erkek ilişkilerini en başarılı anlatan film bence ama insanlar açık sahnelere çok takılıyor, ben halamın kızına önermiştim daha ilk sevişmede kapattım diyor 😂
Ya o verdiğim filmlere güvenir, bana kadın erkekilişkisini anlatan film önersene dedi, o filmi söyledim, sonra baa mesaj atmış mk senden p*rno istemedim dedi 😂 filmden bunu mu anladın dedim, ne bileyim ilk sevişmeden sonra kapattım dedi 😂
Biz kuzenlerle beraber büyüdük kuzenden çok hepimiz sırdaş gibiydik, erkekli kız tüm kuzenler toplanıp tatile de giderdik gençliğimizde, tabi şu an çoğu kişi evlenip çocuğa karışınca ancak düğünden düğüne cenazeden cenazeye bir araya geliyoruz
Bu ülkede niye insanlar okuduğunu anlamıyor? Ben kuzenim kadın ve erkek arasındaki ilişkileri en iyi anlatan film sence hangisi dedi, bende o filmi verdim, az öncede söyledim o filmde çıplaklık olabilir ama aşk ilişkilerini en iyi anlatan filmlerden biri. O da senin gibi p.. rno sanmış ama değil kardeşim alahalla 😂
Ya çıplaklık var diye erotik etiketi koymuşlar sonuçta koca kız tek başına odasında film izleyecek, kalkıp açıklık var diye vermedim, konusu beni inanılmaz derecede etkilediği için vermiştim, hayatımda aşkı en iyi anlatan film dedim ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Beni takip et özelden istediğin filmleri Öner’irim
Ettim mavi profil fotoğrafı olan kadın benim
Bende bekliyorum canım bayram sonra seyrederim 😊
etkilenip zikmeye kalkarsa izlemeyin bence penisin kaldırır ve sokmak ister
Aramızda bir şey yok yapamaz ya
penis kalkarsa zaptetmesi zor olur aklı basından gider
Gitsin gitsin
istiyomusun yani önden sokturmazsın ağzına alırsın ya da sürtünürsünüz
Russani lolitayı izledin mi hiç. Ama 2 tane var benim dediğim tam erotik olan.
Tam olmasın izletemem
Tam değil. Girdiğini görmüyosun da baya erotik önce sen bi bak. Ama 2 tane var o filmden benim dediğim 2007de çekilen. Ufacık kız öyle sevişiyor ki olgun adamla. Zaten o dönem prno yıldızı oldu bu kız. Zenciyle bile filmi var zayıf kızın
İzleteceğim kişi sevgilim değil. Sahneler olsun ama daha hızlı geçmeli
Valla biraz sevişmeli filmler olsa beraber izleseniz o sahnelerde direk senin tepkini merak eder😃 Game of thronesdeki kadar sevişme bile olsa bakar ki tepkin nasıl canın çekiyor mu 😃
Netflixte sadakat dizisi var 6 bölümlük bir tane sağlam bir seks sahnesi var uzun değil ama çok tahrik edici
Bitter moon çok iyi o konuda
Baktım o direkt p*rno değil mi😃 nasıl izleteyim adama
Yok be abartma ne p*rno, meme falan gözüküyor ama sevişme sahnesi deyince meme olmadan olur mu? Hem bu erkek arkadaşın değilmi 😂
Erkek arkadaşım sadece. Sevgilim değil sodun orada
İzlemez ki
Haha olabilir o zaman, benim en sevdiğim filmlerin başında geliyor, kadın ve erkek ilişkilerini en başarılı anlatan film bence ama insanlar açık sahnelere çok takılıyor, ben halamın kızına önermiştim daha ilk sevişmede kapattım diyor 😂
Kuzenle öyle eşeyler mi konuşuyorsunuz🙄
?
Ya o verdiğim filmlere güvenir, bana kadın erkekilişkisini anlatan film önersene dedi, o filmi söyledim, sonra baa mesaj atmış mk senden p*rno istemedim dedi 😂 filmden bunu mu anladın dedim, ne bileyim ilk sevişmeden sonra kapattım dedi 😂
Anladım
Sizin kuzenlerle aranız çok mu resmi?
Evet olması gerektiği gibi
Biz kuzenlerle beraber büyüdük kuzenden çok hepimiz sırdaş gibiydik, erkekli kız tüm kuzenler toplanıp tatile de giderdik gençliğimizde, tabi şu an çoğu kişi evlenip çocuğa karışınca ancak düğünden düğüne cenazeden cenazeye bir araya geliyoruz
Bende kuzenimle beraber büyüdüm benimde samimiyetim öyle ama cinsel içerikli film önermiyoruz rahat değiliz sizin ksdar
Bu ülkede niye insanlar okuduğunu anlamıyor? Ben kuzenim kadın ve erkek arasındaki ilişkileri en iyi anlatan film sence hangisi dedi, bende o filmi verdim, az öncede söyledim o filmde çıplaklık olabilir ama aşk ilişkilerini en iyi anlatan filmlerden biri. O da senin gibi p.. rno sanmış ama değil kardeşim alahalla 😂
Filmin açıklamasında romantik erotik yazıyor..
Ya çıplaklık var diye erotik etiketi koymuşlar sonuçta koca kız tek başına odasında film izleyecek, kalkıp açıklık var diye vermedim, konusu beni inanılmaz derecede etkilediği için vermiştim, hayatımda aşkı en iyi anlatan film dedim ya
Tamam izleyeceğim
İyi izlemişim diyeceğine eminim, izlersen görüşlerini de belirt, görüşürüz ☺
Tweety ve Sylvester 😂
Masumca izlemek sıktı demi😂
Ya sjdhhejde. Sğeekki aynı konu bıktırdıı. Hem tepkisini de merak ediyoeum belki öpüşürüz olabilir yani
Daha hiç öpüşmediniz miii
Sevgilim değil ki nasıl öpüşelim
Peki evde nasıl baş başa kalıyorsunuz
Yakınlaşıyor ama bir şey olmadı hiç
Ne kadar yakınlaştı
Sarılıyor dibime giriyor
Senin tepkin ne oluyor
İzin veriyorum
Bu kadar mı😂
Evt
Kanka bence adam senden bir adım bekliyor
o zaman grinin elli tonu 😂😀 başka bilmiyorum ki
Yabancı dizilerin büyük kısmı
Türk korku filmi açıyor hep
Sende yabancı istiyorum de
Sevisnek isteyen universiteli kız bu
Yok liseli 😄 üni bu yazın kazanırsam o da
Tıbben evet normalde hayır.
Nasıl yani..
İçime almadım
Ams surtunme sevisme vsoldu
Evet
Hayır eskort muyum ben onunla bununla yapıcam
Tabik değilsin de hediye
🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Hayır
You izle
Blue Mountain Stateİyi seyirler...
365 day
seks stories
Napcan kız öyle filmi :)))
😄 Hepsi cinsellik içeren demedim ki
istekli böseydin belliki
Spartacus izlediniz mi
Hayır
Var onda öyle sahneler
Tamam izleceğim bu gece
Sevgilinle birlikte mi
Sevgilim değil kendisi. Yalnız izleyip sonra onunla beraber izleyceğim
Haa flörtün falan mı, ya onunla izlerken etkilenirse o nolcak
Amacım zaten o
Bak seen, dizi izlemeden de niyetini belli edebilirdin, fantezi falan mı bu
Cinsellik mevzusunu açınca konuyu değiştiriyor. Hem yanındayken daha heyecanlj olur
Anladıı , keşke gizli olmasaydın
seks life
Submission
365 gün ü izleyin..