😉
Cinsellikte en çok yapmayı sevdiğiniz şey nedir?
😉
benim aşırı zevk aldığım keyif aldığım bir durum kızın içinde uzunca süre bekletmek, ön sevişmeye başladıktan 15 dakika sonra penisi yavaşça kızın içine sokarım ve tamamen köklerim kendimi bastırırım iyice ve öylece kalırım ve sevişmeye devam ederim bu şekilde 10-15 dakika daha, penis hareketsizce içinde bekledikçe git gide artan bir haz hissederim peniste ve dizlerime doğru ılık ılık akar adeta, içinde beklerken vajinanın en dibinde hafiften bir vakum etkisi oluyor ve penisin başını emiyor adeta ama muhteşem bir zevk hissi veriyor, git gel yapmaya başlayınca da mesela 2-3 dakika pompalarım sonra 1-2 dakika içinde bekletirim ama içinde bekletirken mutlaka memelerini okşarım öperim, klitorisini elimle okşarım... içinde uzun süre bekletmek benim için vazgeçilmez bir haz... orgazm olduktan sonra da iyice bastırırım kendmi ve öylece kenetlenip kalırız uzunca süre sarılıp bazen de kucağıma oturur kız öylece içinde kalır penis biz de o sıra öpüşürüz göğüslerini öper okşarım kızın, özellikle duşun altında daha fazla zevkli oluyor bu kucağa oturtma durumu ;)
Uyumayan kadın
Prone bone pozisyonda nefessiz bırakması beni adeta kendimden geçirmesi o kadar zevk vermesi lazım ki böyle iki tane kelimeyi bir araya getirememem lazım sevgiden bunu yaşamak istiyorum böyle ağzımın suları çarşaflara doğru aksın gitsin beni kendinden geçirsin yani bakalım ne kadar güçlüymüş xjxjjx
haribiden o pozisyonlarla ilgili deli gifler var insanı kendinden alıyor
Cevap
52Cevap
Fransız öpüşü, dirty talk ve oral zaten olmazsa olmazlarım
gerisi de anlatmak yerine yaşanır
Oral seks
Ön sevisme
Dudak dudağa öpüşmek
Sarılıp koklamak
Seksin herşeyi güzel bence 😊👍
Cowgirl pozisyonunu unutmuşum 😎
Deepthroat yapılmasını severim.
hard ve çılgınca severim.
partnerimin seksi, çılgın, itaatkar ve çok istekli olmasını severim.
bazı sorulara yanıt vermeye zorlanıyor insan çünkü abuk subuk saldıran oluyor.
İlişki sırasında sarılıp ağlamaya başlayarak karşımdakini şaşırtmayı çok seviyorum
Nein
Penisimi, yumurtalarımla beraber yukarı kısımda bırakıp en son ulasabildigi kök kısmından avcuyla sımsıkı kavraması. Böyle damarları iyice belirleşip, iyice sertleştirmesi ve sonra önümde diz çöküp, gözlerimin içine bakması.
Ön sevişme mümkün olduğunca uzun olmalı gerisi zaten kendiliğinden doğaçlama gelir. Ama ipler kontrol bende olmali
Önce oradan sonra tüm pozisyonları hakkıyla yapıp istediği yere son noktayı koymak. İki tarafında çok istekli olması her şeyin en iyisini yaptırır
Sadist mazoşizt ve afedersiniz ama isemeli sıçmalı eğlenceler dışında sekse dair istediğimiz zevklere ve fantezilere ulaşabildik...
Bir göğüs aşığı olarak onları okşamak sıkmak ve yalamaya bayılıyorum
Kesinlikle dakikalarca süren ve tüm vücuda oral seks
Yönetmek dominant olmak istediğim gibi sert girip çıkmak
Oral oral oral oral. Dilimi ordan cekmek dahi istemiyorum
Doggy de Soft Başlayıp Hard devam etmeye Bayılıyorum
Oral seks yapmayı ve yaptirmayi çok seviyorum ama yapmak daha çok hoşuma gidiyor.
Oral seks aşığıyım. Bir de hakimiyet kurmak baglamak sert yapmak
Boynumun yalanması ve t*ssaklarin yalanmasi cok hosuma gider. Yapmayı sevdiğim şey ise, benim ona yapacağım uzun bir oral vede prone bone pozisyonunda saçlarına asılmak ve o an boynunu emmek.
on sevisme oral ve dogyy
Oral ve sırayla tüm pozisyonlar
İstekli zevkle yapan kadın.
Cow girl çok seviyorum
Oral seks kesinlikle şart bende yapmayı severim ve yapılmasını isterim.
Agza bosalma, ve klitoris uzerindeki sarkik deriyi siyirip o pembe noktayi dilleme
Kucağıma oturtup saatlerce sevişmek
Klarnete üfletmeyi çok severim 😃
Partnerimi saatlerce yaladigim oluyor mesela
Oral. Ama makas pozisyonu enfes ‘öneririm
İzlemeyi ve izlenmeyi severim
Izlemek isterim 😉
Yüzüme oturulması jdjajd tabii temiz olduğu sürece
Kışkırtmak oral ve nefes kesen öpüşmeler
Ters ilişki 😍😍 bide bacak omuza 😍😍
Davara dayayıp mini eteğini sıyırıp ayakta sertçe
Ònsevişme oral ve giris cikis
hmm dokunmak ve kesinlikle oral
Konuşurak sevişmeyi ve birlikte olmayı seviyorum
kucağımda olması yeter ben altta olayım yeter
Karşılıklı oral yapmak emmek
Karşı cinse oral
Oral ve doggy 👍
69, doggy, kaşık, kucak, oral kısaca hepsi.
Oral yapmayı çok severim
Yaşayınca ogrenirik herhalde
Bacak omuz ve kucak
Kucağına oturmak
Baya var ama özelden söylemeyi tercih ederim.
oral bana yapılmalı
Oral
Grup da sırayla oral seks
Kucakta ziplatmak
oral seks :)
69 pozisyonunda yalanmak
öpüşmek, öpmek ve sertçe seks
oral yapmayı severim
Oral
Boynumdan öpülmek 😃
Isırılmak ısırmak..
Prone bone