Merhaba,
benim boy 1.55 ve kilom 87 konuştuğum çocuk tabi aşırı kilolu sevmiyor ama bana da baskı yapmıyor zayıfla diye ben biraz daha dolgun seviyorum zaten dedi. Diyete başladım fakat şu an Ramazan yüzünden düzenli yapamadığım için içime bugün dert oldu kilom. Nedeni de şu aslında hep yollar bana gifler ama bu sefer farklı algıladım yani işin kısası merak ettim ilişkiye girdikten sonra insan haliyle vücudu daha farklı görüyor ve bu durumda sizin düşünceleriniz nedir? Rahatsız oluyor musunuz? Veya bi sıkıntı oluyor mu açık açık düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim eğer karşındaki kadın biraz daha balık etliyse hala çekici bulur musunuz o esnada?
benim boy 1.55 ve kilom 87 konuştuğum çocuk tabi aşırı kilolu sevmiyor ama bana da baskı yapmıyor zayıfla diye ben biraz daha dolgun seviyorum zaten dedi. Diyete başladım fakat şu an Ramazan yüzünden düzenli yapamadığım için içime bugün dert oldu kilom. Nedeni de şu aslında hep yollar bana gifler ama bu sefer farklı algıladım yani işin kısası merak ettim ilişkiye girdikten sonra insan haliyle vücudu daha farklı görüyor ve bu durumda sizin düşünceleriniz nedir? Rahatsız oluyor musunuz? Veya bi sıkıntı oluyor mu açık açık düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim eğer karşındaki kadın biraz daha balık etliyse hala çekici bulur musunuz o esnada?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ben daha çekici buluyorum ayrıca balıketli etine dolgun hatunlar çok daha ateşli ve sempatiktirler...
Ateşli konusunda haklısın da düşünmedim de değil belki o ateşliğim yetmez diye
bu ten uyumuyla da ilgili tabi... neden yetmesin... bence yeterde artar bile...
hiç sevmem, gördüğüm anda libidom düşer. zayıf , çıtı pıtı kadınlar her zaman öndedir
Peki düşüren düşüncelerin nedir mesela? Yani tam olarak neyden rahatsız oluyorsun
karşımdaki kadının zayıf , ince olması benim gözümde kadınsı duruyor. kilolulara bu yüzden gram yükselemiyorum
Anladım
Kilon heryerini kapsıyorsa rahatsızlık duymaz mesela sadece göbeğe gitse orantısız olsa doğru olabilir
Kalça kollar ve hafif göbek öyle sadece bi yerde değil
O zaman iyi hoşuna gider sertte yapar ayrıca
35 kilodan fazla fazlalığın var farkındaysan bırak aşkı spora git
Ilişkide ses olalım ne kadar böcek doldu
Anlamadım
İlişkide esas olan ne kadar iyi becerikli istekli ve mutlu ettiğin önemli
insan sevdiğini her koşulda her şartta sever bence
Haklısın
sen kendin de rahatsız değilsin sadece etrafındaki kişiler zayıf diye acaba bende zayıf olsam daha çok sever beni diye düşünüyorsun o yüzden zayıflamak istiyorsun
Hata edersin baskası için değişme
Başkası için değil kendimden daha iyi hissetmem için yapıyorum da yine de karşı tarafın bu durumda düşünceleri nedir merak ettiğim için sordum öyle bir bayanla ilişkide olan bi adam ne düşünür diye
Seni sen için seviyorsa sıkıntı olmaz sevdiğinin kusurlarını örtmektir sevgi cinsellik amaçlı geliyorsa kullanır atar zaten
Haklısın
Bu senin bileceğin şey önemli olan seni seviyor mu senle gelecek düşünüyor mu
Evet o konuda diyor sana zayıflama da diyemem zayıfla da demem sen nasıl kendini iyi hissediyorsan diye ama ben sadece kendi düşüncelerimden dolayı sordum
Sen bilirsin açıklamayı yaptım ben
Teşekkür ederim
Rica ederim
Ben bayılıyorum balıket dolgun kadınlara
Peki ilişkide sıkıntı oluyor mu? Düşüncem de şimdi acaba diyorum çıplak gördüğünde farklı gözle bakabilir mi tiksinir mi?
Bilmiyorum onun fikrini ama şahsi fikrim ben seks yapınca dolgun balıketli olunca daha bi Yükseliyorum tüksinme değil daha da istek artması oluyo
Peki teşekkür ederim
Rica ederim mutluluklar
Ciddi ilişki mi yoksa cinsellik üzerine mi
Ciddi
He O zaman bisey diyemem. Diğeri olsa yorum yapcaktim😂
Onada yapabilirsin tabi sonuçta olacak bir şey
Kilo olayına takılmayı saçma buluyorum sadece. Cinsellik üzerine bi ilişkim yok ama olsa kiloya takilmazdim çünkü rahat hissetmesini isterdim karşımdakinin. Kilo verme isteği kendi bileceği iş
Oda öyle düşünüyor da işte benim düşüncelerden dolayı sordum
Ben evlilik düşünmüyorum valla o yüzden tek aradığım kriter güven ve saygı
Haklısın
Evlilik olsa bile. artik hemen boşanıyorlar insanlar ya sonu kötü
Maalesef öyle o yüzden insan bu konuları hiç takmamalı lazım da işte biraz da toplumun baskısı sanırım
Evet valla reziliz ya o konuda. Bu yaşa geldim mesela hiç yapmadım o kadar zorluyo ki 😂🤦🏻♂️napalim şans
Olsun geç olsun en güzelinden olsun beklediğine değecek elbet
Evlilik istemiyorum ya en güzeli ne olacak 🤣
Yani herkes evlenecek diye bir şey de yok nasıl istersen öyle yap tabii
Bulsam zaten yaş maş ayırmam ahahaha neyse sana da bol sans
Teşekkür ederim umarım seninde bir gün o güzel yüreğinin keşfedilmesi dileğiyle
Çok sağol
Göbis var mı
Evet
Oyy en sevdigimm valla
Oda sever bnce😊🙈
Umarım :)
Hic öptumu
Oda sevmek istiyor öperim vs diyor da sadece lafta mı diye düşünüyorum iş ciddiye binince hoşuna gider mi diye 😂
Seni gordumu çplak
Hayır
Bi gzlden çksam biraz konusrmuyuz bisey sorcamda😊
Ne soracaksın?
orada sorym
Lutfnn
olur mu
Rica ediyorm
Hayırr
Birazck bisey olmazki
Sana bi zarari yokki
Istemezsen konusnca engellersn biter