sadece kıyafetle olsaydı o zaman herhangi bi dal ağaç parçasına giydirilsin o kıyafet seksi olur mu? bazen en kapalı kıyafetinle de cezbedersin karşındakini bilemezsin
Demek ki neymis erkekler icin giyim sadece bi bahane acik giyinen birine madem oyle acik giyinme bizde bakmayalim taciz etmeyelim dersiniz ama aslinda mesela aciklikta degil sizin kirli zihniyetleriniz her turlu bakıyorsunuz aziyorsunuz
Seksilik acik ya da kapali alakali bir durum degil bazi insanin yuzunde aura o denli kuvvetli ki sekspalitesi yuksek cekim. gucu yuksek bu tamamen yaratilis ile alakali bir durm diye dusunuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
sadece kıyafetle olsaydı o zaman herhangi bi dal ağaç parçasına giydirilsin o kıyafet seksi olur mu? bazen en kapalı kıyafetinle de cezbedersin karşındakini bilemezsin
Hayır. Bazen hiç giyimle alakası bile olmuyor. Konuşma biçimi ya da bakışlar falan yetiyo bazı durumlarda kdjajd
Evet seksi olmak için giyim önemli ama birazda fizik olmalı göze hitap etmeli
İnce bel falan mı
Olabilir bel dolgun göğüsler hafif kalça
Bakımlı olmak makyaj falanda önemli
Yok bence kısa boylu ve temiz yüzlü olması da yeterli
Genel görüş o yöndedir ama bazen bir bakış bile seksi gelebilir
seksi demek seksi çağrıştırn organların belli olması demek dar ve ya kısa elbiselerle bu mümkün.
Yoo kapalılarda da çok fazla çekici seksi oluyor bence bazıları
Nasıl mesela duruşu falan mı
Duruş tarz giyiniş ve en önemlisi fizik tabiki
Fiziği güzel değilse bakımlı değilse her yerini açsa da seksi olamaz
Yok ya kapalılr daha seksi ne oldugunu bilmemek içinde tahrik ediyor
Demek ki neymis erkekler icin giyim sadece bi bahane acik giyinen birine madem oyle acik giyinme bizde bakmayalim taciz etmeyelim dersiniz ama aslinda mesela aciklikta degil sizin kirli zihniyetleriniz her turlu bakıyorsunuz aziyorsunuz
@hadiordansalak evet dogru o yüzden acık gitme bizee bakmayalım diyene aldırma sen giy acık
Giyiyorum zaten
@hadiordansalak 👍
Seksilik acik ya da kapali alakali bir durum degil bazi insanin yuzunde aura o denli kuvvetli ki sekspalitesi yuksek cekim. gucu yuksek bu tamamen yaratilis ile alakali bir durm diye dusunuyorum
Seksi olmak icin dekolteli ic gosteren seyler vs vs cok seski gornuyo
Seksilik açık giyinmek değil ki
Çekici gelen şey ne
Kadının bizzat kendisi
hayır fizikle alakalı olduğunu düşünüyorum
Yoo abazalara dişi görmeleri bile yetiyordur
Hayir her sekilde de olabilir
Sen bir şey giyme daha seksi olursun süper olur
Duruş da seksilik katar ya da bakış
Öyle türbanlılar varki açık giyinenden daha seksi.
hayır açık giyinse de yakışan seksi oluyor
Destek li takan
😂 Takmasın mı
Bir meme de 105 olmaz canım
Uzun hıkaye
yooooo
Hayır ne alaka
Tabii ki değil
Dolgun dudaklar
evet knka
Evet
Topuklu ayakkabı 🥰