Sadece uyarıldığım zaman belirgin oluyor, bazı kadınların sürekli çıkık ve büyük.
Benim memem de küçük 75A
Kötü bir durum mu sizce estetik açıdan?
(Hiç yok gibi değil ama ucu küçük)
Benim memem de küçük 75A
Kötü bir durum mu sizce estetik açıdan?
(Hiç yok gibi değil ama ucu küçük)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Gayet güzel duruyor özellikle istekli olduğunda ucunun kararması daha cok zevk verir. Diger bölgelerin nasıl peki
Harika duruyor ve ucunda piercing varmis oda ayrı bir güzellik katmış
Bana ait değil ya bu görsel, piercing vs yok bende.
Ben senin zannentim bu şekilde duruyorsa bile gayet güzel yani
Yok hayır bana ait değil görsel.
küçük göğüs candır, uçlarıda pembeyse
saatlerce emilir
Pembe nasıl oluyor ya? Benim açık kahverengi
Baya küçükmüş yalnız ama onun için sevecek erkek sevmesin bı zahmet
Ahahhah bi de yorumlarda küçük meme iyidir diyen erkeklerin hepsi yalan söylüyor erkekler küçük göğüs sevmezler. Büyük severler daima
@carretta büyük
@carretta hayır 90 B
@carretta evet dik
üzgünüm ama 90 sırt genişliği olan bir kadının kilosu en az 70 olur.. şişman bir bedende de B cup meme komik durur. Ben zayıfım, küçük bile olsa bedenimle orantılı.
İnanın hiç olmamasını, 90B olmasına tercih ederdim.
Zevk ve güzellik algıları tabii değişkenlik gösterir, sizi de beğenen olur beni de. Ama genelleme yapmak doğru olmaz sanıyorum yorumlardan anladığım kadarı ile küçükleri çekici bulan da var.
Size de hem daha sağlıklı hem de daha hoş gözükmeniz için kilo vermenizi öneririm.
Yoo kilom 52 bedenim 36
Benim bir arkadaşım 110 kilo göğüsleri de 90 B benim gibi ne alakası var zaten boyuma ve kilom da çok ideal beni görmeden nasıl bu kadar emin oldun hayret ettim açıkçası ve hayatımda bir kere bile 55 kilo bile olmadım 😂70 nasıl olayım
Hanımefendi 90 sırt genişliğidir ve meme ölçüsü/büyüklüğü ile alakası yoktur. 90 sırt ölçüsüne sahip olan biri de kiloludur ve 36 olamaz bunu ben demiyorum, bunu dünya sütyen ölçüleri diyor. Benim öznel yorumum değil, bakın 110 kilo arkadaşınız 90 sırt ölçüsüne sahipmiş, ya siz 52 kilo değilsiniz ya da 90B değil ölçünüz.
Umarım 52 kiloda ve sağlıklı bir kadınsınızdır da sadece memeniz küçüktür.
Buyrun bu da görseli olsun:
44 bedene sahipsiniz haberiniz olsun :))
Yahu size niye yalan söyleyeyim ki sırtım geniş değil boyum 1,63 kilom da 52. Neysem oyum size niye yalan söyleyeyim ki.. Evet arkadaşimin göğüsleri 90 ama bedeni B değil c idi sanırım. Hem zaten göğüs yağdan oluşur benim kilom benim göğüslerime gider göğüslerim boyuma kiloma gayette ideal. Allah a çok şükür sağlıklı bir vücuda sahibim
Ahahhah 44 mu yahu 44 be 36 bedenim vücut göğüs bedenim bile 36 ayakkabı numaram bile 36 yemin bile ederim. Bu mübarek Ramazan ayında size yalan söylemiyorum. Hem zaten sizi tanımıyorum aynı şekilde siz de beni tanımıyorsunuz eminim tanısaydıniz bu dediklerime inanırdıniz. Neyse size kendimi daha fazla ispatlamak zorunda değilim. İyi geceler dilerim size
Göğüslerinize gitse zaten sırt ölçünüz değil, cup ölçünüz büyür. Yani mememden kilo alıyorum derseniz ben de derim ki neden o zaman B cup? 75C ya da 75D de olabilir.. siz bence burada hemcinslerinizi aşağılarken kendiniz komik bir duruma düştünüz sütyen ölçüleri hakkında herhangi bir bilginiz olmadan.. tamam erkekler ennnn çok sizin memenizi seviyor olsun kabul edelim bunu siz de bu bilimsel gerçeği kabul edin.
Gördüğünüz gibi ben uluslarası sütyen ölçülerini paylaştım ve ona göre yorum yapıyorum kişisel görüşüm değil. 😂
Yani 90 ise sırt ölçünüz, tabloda gördüğünüz gibi 44 beden oluyor ve göğüs altı ölçünüz bile 88cm oluyor. Bu ölçüler ile 52 kilo olmanız için ya boyunuzun 1 metre olması lazım ya da kendi bedeninizi tanımıyor olmanız lazım.
Benim kişisel görüşüm değil, tabloda yazanı söylüyorum dediğim gibi...
komik oldu, başta sizin “ahahahah” gülmenizi şu an ben size yapıyorum 🤣🤣🤣🤣
Ablacım sen hasta mısın kendi vücudu mu tanımıyorum yahu ben 42 beden elbise aldım geniş geldi bana. 85 B sütyen aldım o bile göğüslerime küçük geldi. Göğüslerim ne çok büyük ne de çok küçük sadece orta büyükte küçük değil. Ben hemcinslerimi aşalayan bir itamda bulunmadım gerçekleri söyledim bu sorunuzda göğüslerim çok büyük deseydiniz eminim erkeklerin çoğu ben büyük göğüs çok severim yorumları yapar yani erkek milletine göre konuştum kadınları aşalayan bir durum söz konusu bile değil. Benim vücut ölçülerimi kimse benim kadar tanıyamaz. Neyse bu tartışma çok uzatmadan size son iyi geceler dinleyeyim konuyu burdan kapatalım :))
Değil daha yolun başındasın eme eme çıkar o merak etme
Fabrika çıkışı degil ki tek tip olsun önemli olan barışık ve kendini sevmek
Emile Emile ucu buyur merak etme biraz daha zaman var buna
Kötü bir durum değil. Herkesin aynı olacak diye bir kaide de yok.
Takılmayın böyle şeylere.
la buradakilere meme olsun ucuna bakmazlar bile 😂😂
canım gögüslerin sana göre güzeldir ilerliyen zamanda büyür o evlenince falan
A en küçük erkek memesi gibi bir şey yani kötü o yüzden
Bence mükemmel bir görüntü büyüklerde o kadar guzel değil ama küçük ve belli olunca 😍😍😍
Hiç üzülme büyük olup sırt ağrısı yapıp sarkmasındansa iyidir
vücuduna orantılı duruyorsa değil. küçük meme seviyorum
Öyle daha iyi. benim sürekli dik duruyor
bakabilir miyim? arkadaşımın da öyleydi. emerken zor oluyordu
Keşke resimle örneklendirseydiniz
Böyle yorum yapamadık
Bence gayet hoş ben mesela kucuk memeden daha cok zevk aliyorun
çıkık meme seviyom ben ama çıkık olmasını erkeğe bağlı o isterse çıkarır derindekileri
nasıl yani belirgin ve çıkık değil derken?
Olsun aşkım. Seni seven de öyle sevsin
75 de küçük sayılır ondan olabilir
Neden kötü olsun olduğu gibi sev
Yemin ederim tam sevdiğim gibi 😍🤭
güzel emilir bence neden dezavantaj olsun ki
Merak etme memelerine bildikçe ucuzları çıkar
Gormeden yorum yapamam
Ooo çok güzelmiş bence çok severim öyle meme ucunu
Hayır gayetiyi sorun etme bence
her zmaan cikik degil bizim de
Küçük meme seven bir sürü insan var
genetikle alakalıdır bence normal bu dediğin
Hayır iyi bence çoğu kişide böyle sever
Ya bu kadar fazla takma bir erkek bu kadar ayrıntıya dikkat etmez yani ve normal olan bu zaten
hepsi ayni hepsi :)))
canım benimde her zaman çıkık değil
Bazı kadınların çok fırlak çıkık hep
güzel değil öyle
Seviyorum öyle
Emdikce çıkar
Kötü değil aksine süper
Zamanla büyür ufaklık
Ucu ağza gelen iyidir herzaman
Ben böyle yaratılmışım ama maalesef
Kaç yaşındasın
24
Hayır atmam
Atarsın hadi
normal durum
hiç mi yok?
Normal sorun yok
Normal
takma kafana iyidir o
Kötü
Yok değil
Görmek gerekir
Fena
Emildiği zaman ucu dışarı çıkıyor mu
İçe gömük değil ki, belirgin olıyor sadece daha fazla
Küçük ucu
Meme ucun çok küçük yani, anladım
Emerken meme ucunu ağzından istiyor insan
Ağzında*
Diğer kadınlar gibi böyle dışarı fırlak büyük değil
Sizin ailede genetik mi
Bilmiyorum ailemde olan insanların memesine bakmadım
Ablan kız kardeşin vs onların meme ucuda yok mu senin gibi, o yüzden sordum
Tek kızım başka kız yok. Annemin de bilmiyorum nasıl
Meme ucum yok değil demiyorum bakın, sadece fırlak değil küçük uyarıldığım zaman belirgin oluyor diyorum.
Anlattığın meme ucu tabirini ilk kez duyuyorum gerçekten, kafamda canlandıramadım
Normal bunda problem yok
Küçük ucu dşye soruyorum işte, bazı kadınların uzun gibi fırlak gibi oluyor. Benim böyle küçük ve belirgin olmaması kötü mü diye sordum
Hayır kötü değil
Tamam teşekkür ederim görüşünüz için çok uzun sürdü izah etmem ama olsun teşekkür ederim
Biraz zor bir yolu seçtin anlatmak için o yüzden anlamakta zorlandım bende.
Rica ederim, iyi günler
Bakiyim?
değil takma kafana
Daha iyi