Sevgilimle ilk ilişkimizde kan gelmemişti, bunu düşünüyor mudur?

Yaklaşık bir senedir sevgiliyiz, 6-7 aydır ilişkiye giriyoruz. İlk öpüşmemizde heyecanlandigimi söyleyince hayatındaki ilk erkek miyim diye sormuştu evet demiştim. Normalde sevişme boyutunda oluyordu ama devamı evlenince gibisinden konuşmuştuk ama bir süre sonra ikimiz de istedik ve yapmaya başladık. Her şeyin ilkini onla yaşadım öyle söyleyeyim.
Zaten öncesinde sevişmelerde felan da ıslanıyordum o anda da çok istemiştim bilmiyorum o ıslaklıkla karışık kan geldi mi ama zaten direk devam etti beklemedi çıkarıp bakmadık yani. Canım da çok acımadı. Hiç lafını açmadı o anda. Sonraki gün kanama oldu mu dün gibisinden sormuştu hayır dedi acaba niye felan dedi kendi kendine geçti. Sonra birkaç gün biraz sert yapınca mı yoksa anca mı yırtıldı bilmiyorum duşa girecekken kanama oldu ona bir şey demedim tabi kanıtlama ihtiyacı gütmedim. Sonra baya seyrek yapmaya başladık mesafe girince felan. Ama her seferinde aklıma takılıyor acaba başka bir şey düşünmüş müdür veya aklında kalmış mıdır soru işareti vs
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada o evlenip boşanmış ve bu konularda da tecrübeli felan yani
Sevgilimle ilk ilişkimizde kan gelmemişti, bunu düşünüyor mudur?