Sevgilimle 1 senedir birlikteyiz. Son zamanlarda aşırı kavga ettik. 4 gün boyunca hiç konuşmadık. Ben tensel teması minimuma indirmeyi düşünüyorum. ilişkimizde
Seks olmadan bir şeyler yaşıyorduk. Gayette alımlı hoş bir kız olduğum söylenir. Bana bağlanacağını ve değerimi bileceğini düşünmüştüm halbuki tam tersi oldu bence. Uzaklaşmaya başladım. Bir öpüşüme bile hasret kalsın istiyorum. Bebek gibi severdim onu yanında gözlerim ışıl ışıldı. Sizce bu kıza ne oluyor der mi? Geri ilgisini ve o samimiyetini kazanır mıyım?
Seks olmadan bir şeyler yaşıyorduk. Gayette alımlı hoş bir kız olduğum söylenir. Bana bağlanacağını ve değerimi bileceğini düşünmüştüm halbuki tam tersi oldu bence. Uzaklaşmaya başladım. Bir öpüşüme bile hasret kalsın istiyorum. Bebek gibi severdim onu yanında gözlerim ışıl ışıldı. Sizce bu kıza ne oluyor der mi? Geri ilgisini ve o samimiyetini kazanır mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tensel teması azaltmak sizi daha da soğutur ve yolunuz ayrılığa gider
Hiçbir şey yokmuş gibi davranamam hatasını anlaması gerekir kalbimi aşırı kırdı
Bunu açıkça yüzüne söyle ve yüzyüze konuşarak çözün sorunlarınızı.
Bu konuyu konuşmak istemiyormuş. Madem konuşmak istemiyor bende tavırlarımla anlatırım
onuşmaktan kaçınıyorsa senin yapman gereken tensel teması değil her türlü teması azaltmaktır. Telefon da dahil buna. Sana saygısı varsa hatasını kabul edip özür diler. Saygısı yoksa zaten bu ilişkinin sağlıklı bir zemini yok demektir ve ayrılmak en doğru seçenektir.
Mal misiniz ak insansiniz iletisim kurarak cozmelisiniz olmuyorsa bi sure bulusmayin süre taniyin sonra tekrar iletisim kurun
O zaman ona söyle. Bu konuyu yüz yüze konuşalım dedim konuşmak istemiyormuş beyefendi bi konuyu.
Zaten kaybetme korkusunu yakınlaşamamaktan dolayı yaşayacaksa o kaybetme korkusundan hayır gelmez
O da doğru ama yapabileceğim bir şey kalmadı
Normal bir soğukluğundan anlayacaktır bence. Ekstra bir şeye gerek yok
Ben normalde de arayıp sormuyordum ki nasıl halledicem ben bu durumu?
Sadece gözlerim ışıl Işıldı çok sarılır öperdim temassaldım yani
Gözlerinin ışıldamamasından da uzak durmandan da anlar o
Bakalım bilemiyorum
Böyle bi sevgililik için neler vermezdim. Bisey sirucm. peki
Yanlış yapıyorsun o şekilde cezalandırmamalısın
Neden?
Kaybetme korkusuyla alakası yok çünkü
Evett
Zavallısın.
Niye zavallıymışım
der bence