Sürekli görüştüğün sevgiliyle 45 gün seks yapmadan durmak normal mi?

Evet tam 1 ay önce yaptık. Ramazandan dolayı yapmıyoruz şu an. Burada ramazanda yapmayacağız diyen sevgilileri felan görünce biz de dedik ama yaparız illa felan diyordum ama yok benimki sürekli ramazan ramazan diyor.

Normalde buluşmalarımızda haftada bir bile olsa arabada ikimiz de boşalmadan sevişirdik. Bazen dayanamazsak uzaklara sürerdi arabada yapardık 😂 ayda 2-3 kez otele gidiyorduk.

Haftada 3-4 gün görüşüyoruz. Ama evlerimiz müsait değil. Arabada oluyoruz, kafeye veya sahile gidip birkaç saat durup geliyoruz. Hani özlüyorum, seni istiyorum diyor hep ama nasıl dayanıyor bilmiyorum.
Acaba soğudu mu, isteği mi gitti bana karşı, yaşından dolayı mı (38 yaşında), maddi sıkıntıları var bu ara, işte yoruluyor 9-10da uyuyor buluşmadığımız günler hatta. Neyden sizce ve ne yapayım 15 gün daha bekleyeceğim mecburen...
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de ben bayramı dört gözle bekliyordur bayramı benle açar felan diyordum kendi kendime, adam dün diyor ki bayram bitsin sen o zaman gör felan. d bu nadil Müslümanlık ben de anlamıyorum bana sormayın o yüzden ahahaah
Sürekli görüştüğün sevgiliyle 45 gün seks yapmadan durmak normal mi?