- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYemek yapmak istemiyor ramazan dolayısıyla dokunmak istemiyor normal bir şey ya sevgilisini görüşüyorsun diye cinsellik yaşamak gerekmiyor mutlaka ya da bu kötü bir şey olduğunu da göstermiyor ramazan bitince yapacak demekki oldukça normal yani benim bildiğim kadarıyla zaten bir çok kişi şu anda cinsel hayatını ara verdi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok garip bir bakış açısı var sevgilinin ramazan olunca günah 2x mi oluyor?
Ramazan ayında yapmadığında günah sayılmıyor mu?
Değişik kafalar bunlar.02 Yorumla
Soran+1 yılNormalde. de günah ama onu göze alıp yapıyorsak ramazanda durmanın alemi ne
- +1 yıl
Allah akil fikir versin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsdkfjsdkjfa. tüm derdiniz bu olsun be.
yalnız şunu anlamıyorum, ramazda olmaz ne? başka zamanlar serbest mi zina? şu iki yüzlü müslümanlar beni çok güldürüyor.05 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle deme ben ilk kez onla yaşadım hem alıştırdı hem geri duruyor şimdi. İsteyip de yapamamak çok kötüymüş tüm hayatın akışını etkiliyor
- +1 yıl
iftardan sonra yapmıyor mu?
Soran+1 yılhayır işte iftardan sonra buluştuğumuzda öpüşsek bile kafasını çekiyor hani ne bileyim ramazandan sonra göstereceğim sana bunları felan diyor. bir kez benim hareketlerimle yaptığım ısrar sonucu penisine elledim kalkmıştı öpüştü ve ramazan ramazan aşkım ne yapıyoruz felan oldu
Soran+1 yılZaten iftardan önce buluştuk şimdiye kadar genelde
- +1 yıl
ramazan topunu patlayacak de durma. :D
15 gün daha bekle muhtemelen 15. günün sonunda sana iyi bir yüklenecektir. Eh yokluğun verdiği hırs ve özlemin verdiği istek ile
09 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ben de onu bekliyorum ahahaha ama arzulamaması bikmasi gibi bir durum var mı sence
- +1 yıl
Yok be. Yoklukta sana çaktırmadan başkasına varmadıysa bıkacağını sanmıyorum.
Bir de erkeklerde şey var bence. Senden daha iyisini bulmadan seni bırakacağını sanmıyorum. Sen belli döngülerle onunla cinsellik yaşayan birisin. Sen varken seni bırakması için cinsellikte daha iyi bir fırsat bulmuş olması gerekir ve bir anda böyle birini tek bir yolla bulabilir. O da evli ve karısı ile sınırsız cinsellik yaşadığı durumda
Soran+1 yılYok evli değil 5 sene önce boşanmış. Evet doğru olabilir söylediğin.
Soran+1 yılYa açıkçası başkasıyla gizli fiziksel bir şeyler yaşayacak ne benden gizli zamanı ne de maddi gücü var.
Soran+1 yılya biraz toxic bir durum ama seni uyurken izlemeyi seviyorum der yemeğini yiyince görüntülü arar konuşuruz kamera köşede durur ben dersimi o işini halleder ben uyurum o izler veya o uyur ben felan hani fiziksel olarak yapamaz dediğim bu. Evet onu hiç reddetmedim o yüzden istediği her an burada hazır olduğumu biliyor
Soran+1 yılKaymasın zaten oynarım valla... 😂 şüphelendiğim ve sinir olduğum bazı şeyler var. Özellikle ilişkimizin baslarinda olan. Daha lafını hiç açmadım haberi yok bildiğimden. Sinir olduğum şeyler de sosyal medya ile ilgili. İçimde kalmasını ve kendi kendime düşünmeyi istemiyorum. Simdi onları düşünüyorum ne yapsam ne etsem de sorsam veya ortaya çıkarsam felan wkkdkekek yani korkulur biraz benden
- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılVallaha ilginç bir bakış açısı. Her gün zina serbest ama ramazanda yasak-günah (!) vay bee yapıyorsunuz bu sporu...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tabi ramazanda günahtır olmaz!!!
Ramazan bittikten sonra sevap kuponlarını biriktirmeye devam eder bol bol sevişirsiniz.02 Yorumla- +1 yıl
Başka zaman günah değil mi? Nihat Hatipoğlu hocam 🙂
- +1 yıl
@Muzafer_Tuğkan Sevgiliyle her zaman günahtır soru saçma olunca bende ironi yaptım
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlginç bir ilişkiniz varmış. Ramazan Ramazan diye diye kurutacak seni 😄
03 Yorumla
Soran+1 yılaahahahaha evet her adımımda aşkım dur ramazan diye diye iligimi somurdu
Cevap sahibi+1 yılBayramı zor getirmesi lazım. Şahsen ben öyle olurdum 😄 ama Ramazan diye durmak da çok saçma 😄
Soran+1 yılbence de...
+1 yılRamazan ayı gelince bizim ülkemizde de herkes Şıh oldu hanımefendi 🙂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbekle canım sende. finali muhteşem yaprsın
03 Yorumla- +1 yıl
sen çok istekli bir kadınsın
Soran+1 yılUmarım finali muhteşem olur beklediğime değer. Evet öyleyim
- +1 yıl
harika ya. hangi fantezilerden hoşlanırsın.
+1 yılTabi sen yanıp kavruluyorsun bu arada
08 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Talep etmedin mi
Soran+1 yılYa onu istediğimi seks istediğimi söyledim ama o da ben de çok istiyorum bir ramazan gecsine bağlıyor meseleyi. Öyle deyince bir şey diyemiyorum demek ki hassas bu konuda diye. Nasıl isteyebilirim ne diyebilirim ki
- +1 yıl
Önceden nasıldı
Soran+1 yılDaha istekliydi sürekli eli kolu durmaz ellemeye çalışırdı arabada, öpüşürken hic öyle kendini geri çekmezdi. Ramazan geldi geleli tüm değişti
- +1 yıl
Sana fikir vermemi ister misin
Soran+1 yılburadan vereceksen verebilirsin
- +1 yıl
Buradan değil tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla istekli erkek iftardan sonra bile yapar..
06 Yorumla
Soran+1 yılYa normalde istekli ama kendini nasıl frenliyor bu kadar. Acaba yaştan ve tecrübeden dolayı doygunluk mu yoksa ramazanın verdigi yorgunluk felan mi? Çünkü ben de oruç tutuyorum hani yapsam yaparım ama çok enerjisiz bitkin oluyorum iftardan sonra
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok bebeğim, ben geçen sene oruç tutup, iftardan sonra spora gidip, sonra hatunla buluşup sahura kadar beceriyordum, alet kalktı mı ekstra enerji geliyo insana onlar hikaye :))
Soran+1 yılYa orası öyle kalkıyor zaten bununki biz öpüşürken bile ama dini boyutunda biraz sanırım
Cevap sahibi+1 yılRamazan dışında yapınca zina olmuyo mu sanki ya :D sen ateş gibi olmuşsundur bu kadar sürede yapmaya yapmaya
Soran+1 yılEvet şu an üstüne atlamamak için kendimi zor tutuyorum. d zaten ortamımız olsa eve gidiyor olsak felan her türlü hallederim ama arabada ve dışarıda kısıtlı
Cevap sahibi+1 yılahahaha bizdede neler neler oluyodu ya görsen biri yakalasa yanardık :D muhabbetin güzel özelden hikayeleri paylaşmak isterim sorun etmezsen
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin yaş kaç kanka 🤨🤔🤔
015 Yorumla
Soran+1 yıl20
Cevap sahibi+1 yılAraba da boşalmadan sevişmek sadece zor olmuyor muydu insan daha kötü olur ya jsjdjs
Soran+1 yılEvet benim için zor oluyordu ama o bir şey demedi bu konuda hiç
Cevap sahibi+1 yılBen patlayacak gibi oluyordum ne olrsa olsun bi şekil beni boşalt dşyordum
Soran+1 yılAllah Allah niye öyle bir isteği olmadı bilmiyorum istese oral yapacağımı biliyor. Ben de merak ediyordum hani elliyorum baya kalkmış pantolonu delecek ama adam ne boşalmam lazım diyor ne bir şey ahahss normal ilişkide de beni bosaltmadan ne yalatır kendini ne de girer onla mi alakalı bilmiyorum. Ağrısı da oluyordur illa okuduğum kadarıyla.
Cevap sahibi+1 yılHer istediğinde yapıyorsan ben olsam ağzından çıkarmam ki jsjdjs yani libidosu düşük heralde ya da bizim yüksek 😂😂 sen severek yapar mıydın zaksoyu beğenir miydi zevk alır mıydı
Soran+1 yılevet bir şey demedi hiç iyi kötü ama yüz ifadesinden ne kadar zevk aldığı belli oluyordu. ağzından çıkarmaz diyorsun da adam öpüşürken bile kendini geri çekiyor dur aşkım felan yapıyor
Cevap sahibi+1 yılBunun içi geçmşş kanka hayat geçmez bunla yaa sana genç senin gibi deli birley lazım bence
Soran+1 yıl:((( zaten hayat geçsin istemiyordum birkaç sene takılırız diyordum
Cevap sahibi+1 yılİlkin mi o senin
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBakire değilsin dimi
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkayım yazar mısın sohbet edelim
Cevap sahibi+1 yılNiye cevap vermiyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bayramda olur merak etme
00 Yorumla
+1 yılİsteyen her türlü yapar bence bahane üretmiş
10 Yorumla
+1 yılNormal.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. soru trol hesap fake
01 Yorumla
Soran+1 yılnesi trol nesi fake ya sanki abes bir şey sorduk. d
Anal oluyor mu hiç
011 Yorumla
Soran+1 yılevet ama nadiren ne alaka konumuzla
Soran+1 yılOnun zevk almasından alıyorum, zaten sadece anal yapmıyor o anda eli ve dili bana zevk veren noktalarda oluyor. d
Soran+1 yılİstemem o da teklif etmedi
Soran+1 yılHem de kadınlarda anüste yalayınca zevk verecek sinir uçları ve zevk noktaları yok. Erkeklerde bir nebze ama boşa yalarsın bir sürü bakteri içeren ne kadar temizlesen de geçemeyen bir noktayı...
Soran+1 yılPenisini degdirmek ve dilini degdirmek aynı şey mi sence
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar