#heartoffire
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Normal durumlara göre insanı daha çok heyecanlandırıyor kasıklara doğru giden el, gözlerşn içine bakarken yapılan dudak hareketleri ya da belimi kavrayan el... Severim😌
sevilmez mi ya tabi severim birinin görmesin diye hem sakin kalmaya çalışıyosun hemde içindeki şehvetle başa çıkıyosun dokunduğun kişinin gözleri ile konuşuyosun masum ve ateşli bakışlarıyla çek elini şeyimden der gibi bakıyor sanaa neyse susayım oruç var sggdffdgds
Dozunda olduğu sürece severim
Teşekkür ederim 🍀🙏
Rica ederim:)
Hayır tercih ettiğim bir durum değildir. Sağa sola kıvrınarak kikirdeyemem toplum içinde benim bir duruşum var zaten benim pqrtnerim bunu aklından geçirmez
Cevap
66Cevap
Artık oyun filan sevmiyorum var ya da hayır öyle bir şey gördüm ki değil libido kaldığı bir istek kaldı bıktım ya
Senin artık evlenmen lazım
Selam gadası 🙃
Toplumun olduğu alanlarda temastan uzak durmasını severim.
Sevgilim olsaydı tabi ki
Severim böyle oyunları. Beraber olduk hop oldu bitti duygusu bana ters. Heyecan olmalı tahrik oyunları olmalı mutlaka
Kalabalık aile arkadas ortamlarında temaslardan hoşlanmam beni rahatsız eder. Fakat kimsenin gömeyeciğinden emin olduğumuz zamanlarda küçük dokunuşlar öpücükler olabilir.
Rahat edemem, evde olmalı temas falan. Kalabalık ortamlarda elimi tutsun ve bana karşı ilgili olsun yeterli.
Temas öncesi her iki tarafta heyecan varsa ve her iki tarafta buna açık ise çok güzel oluyor ateşliyor tahrik ediyor, şahsen ben bu konuda partnerime bağlı olarak hareket etmeyi seviyorum partnerim kalabalıkta göze batmadan dokunuş bakış ve küçük buselere açıksa ben bu tarz oyunlara bayılıyorum sonuç bazen tenha bir yerde arabanın içinde yaramazlık yapmaya kadar gidebiliyor ve nefis oluyor
Severim. Bunu fark ettiğim an oyunu sonuna kadar sürdürürüm, büyük bir zevkle.
Oyun mu oynasak
Bence her an her yerde birbirini kışkırtmalı çiftler 😂 heyecan ilişkiyi daha da sağlamlaştırır, çekim artar 😵💫
Tabi tahrik ederim denerim en azından bir şekilde ve anlarım hoşuna gidip gitmediğini, gidiyorsa devam yaramazlıklara😊
Kışkırtıcı kesinlikle, hoşuma gideeer. Dışarıda gösterdiği bu cesareti evde başbaşayken öder yani. 😌
Hemde çok severim. Markette, yoksa yürürken, masum görünen ince temaslar beni heyecanlandıran detaylardır.
Her zmaan kapalı ortamlar daha rahat hissettirir.. Ev iyidir
Hayır çok gıcık bi davranış , herseyin yeri zamani bi adabı var.
Görselde ki kıyafeti giycekse dışarda el temasını dibine kadar yaşar. Bir an önce eve gitmek isterim
Disarida cok olmaz ya milletin bakislarindan hoslanmam evde olsun
Kalabalıkta tabi zevkli olur ama insanların görme ihtimali beni gerebilir…
Cesaret ister ama sevdiğim kız istedikten sonra neden olmasın abartmayacak şekilde 🥰
ben bunu yapıyorum ya. bence heyecan her zaman güzeldir diri tutar hahahdsdaas
Fazlası ile kışkırtmayı, çıldırtacak kadar baştan çıkartmayı severim
Evet severim örneğin parkta yürüyüş yaparken hafif karanlık çimenlik şak diye yatırıp..
Çok severim ama buna uyacak partner bulmak çok zor. Yok yapma biti görecek vs bir ton bahane
Sevmem ama kızı kendi evinde olup onunla ilişki yaşamayı çok isterim. Hatta evli gibiyse ses çıkartıp anasının sinirini bozmak falan 😃
Kalabalık ortamlarda çekinirim. Evde de ne olursa olsun diye düşünmem. Gidip de her yerime dokundurmam, dokunmam. Benim sınırlarım var.
Bayıldığım bir oyundur. Ona mastürbasyon yaptığımı bile hatırlıyorum masa altından
Severimmm kalbimi hoplatan herşeyi
Alışkanlık kazandırabilir sonra bir sıradanlasma olur sonra biruleri sizi toplum kurallarına uymuyorsun diye elestirebilir, azı kanaat çoğu kabahat
Çok hoşumuza gidiyor. Özellikle avm de bulunan yürüyen merdivenlerde dokunmak adamı ayrı tahrik ediyor
Kesinlikle, en sevdiklerimden
Eşim temas seviyor ortamlarda, ben pek hoşlanmıyorum kalabalıkta temasdan
Hayı burnumu karıştiriyor
İlişkiye heyecan katmak iyidir. Tatlı oyunlar ilişkiyi sıradanlaşmaktan kurtarır
Sevgilim olsaydı eğlenceli olurdu görecekler mi korkusu daha ayrı bir zevk ve heyecan katardı
kalabalıkta sanki kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor
En heyecanlı kısım zaten onlar😄
Bak nasıl biliyor bile.
Çok severim heyecanlı 😋
Ben böyle saçma sapan şeylere okeyim
Çok da abartmadan olabilir.
Severim heyecanlı oluyor. Özellikle masanın altından küçük kışkırtıcı dokunuşlar.
Asla.. önce mahremiyet gelir.
Bazen zevkli olabiliyor :D
Severim, zevkli ve eğlenceli olurdu
Bayılırım her yerde kışkırtmaya
Magazada yururken poposunu avucladigim oluyor
Bunun heyecanını kim sevmez
Severim, heyecanlı ve daha istekli bir hal alır.
Herkesin. Ortasında olmaz mahrem var demi
Gostermeden heyecanlı ve keyifli
Abartılı olmadığı müddetçe neden olmasın
eğlenceli olur isterim galiba :)
Arada yaptığım şey. Acayip heyecanlı oluyor.
Ben normal hayatta da temas etmeden duramam.
Sevilir
Ben kesin yakalanırım girmem o toplara kldjflksd
Heyecan iyidir
Temas kesmiyor ilerisini yapacaz bakalım
Hoşuma gider evet
Kimse görmezse kızmam
yapmışlığım var
ufak ve çaktırmadan evet olabilir
Herşeyin bir yeri ve zamanı olmalı bence
Kalabalıkta bana göre değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?