Sevgilim benim dışımdaki kadınları kadın olarak görmediğini söylüyor. Bu ne kadar mümkün? Sizce doğru söylüyor olabilir mi?

Sevgilim sadık biri olduğunu ve daha önce hiçbir kadını aldatmadığını söylüyor. (Ben daha önce bir erkeği aldatmıştım ve şimdiki sevgilim bunu biliyor). Bizim ilişkimizde de ben ona dokunduğumda bile ereksiyon oluyor ve seks yaptığımızda kısmen daha erken boşalıyor. Önceki ilişkilerinde hiç bu kadar erken boşalmamış. Benimle olan cinsel hayatında birçok şeyin daha değişik ve farklı olduğunu söylüyor (iyi anlamda). Bana karşı duyduğu cinsel çekim ve cinsel dürtülerinin eskilere göre daha fazla olduğunu ve bu yüzden daha erken boşaldığını söylüyor. Her neyse. Bana diyor ki “benim gözüm senden başka kimseyi görmüyor. Sen benim için dünyadaki tek kadınsın. Bana kadın ne ve kim deseler sadece seni düşünür ve gösteririm. Hiçbir kadın veya kadın uzvu beni etkilemiyor senin dışında diyor.” Hatta tvde ve videolarda cinsel sahneler gördüğünde eskiden erekte olurmuş ve etkilenirmiş ama geçen gün fark etmiş ki artık o sahnelerden bile etkilenmiyor. Sonrasında korkmuş bir şeyler mi oluyor diye. Sonra benimle yakınlaştığında yine erekte olunca ve cinsel istek hissedince rahatlamış. Bana aynen böyle şeyler söylüyor ve anlatıyor. Hepsinin kolpa olduğunu da düşünmüyorum. Balık burcu duygusal ve hassas bir adam. Ve gerçekten ilişkide ciddi bir adam. Sizce bu söyledikleri gerçek olabilir mi? Bu soruya cevap verirken lütfen hayatınızın bir döneminde de olsa sevdiğiniz, aşık olduğunuz, onu istediğiniz ve çok değer verdiğiniz bir kadını düşünerek cevap verin. Çünkü hem o hem de etrafındaki herkes, arkadaşları vs onun beni çok sevip bana çok değer verdiğini söylüyor. Sizce bu dediklerinin ve hissettiklerinin doğru olma ihtimali var mı yoksa külliyen yalan mı? Ben hiçbir şeye inanmayan ve güven problemi olan biriyim. Ona göre daha ciddi cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Bensiz boşalmadığını ve boşalmak istemediğini de söylüyor hep. Uzun süre görüşemediğimizde veya rahat ortam bulamadığımızda ne mastürbasyon yapmak istiyor ne başka bir şey. Hatta benimle de olsa sanal seks ve sexting yapmayı bile istemiyor ve kabul etmiyor. Seni hissetmem lazım diyor hep.
Güncellemeler
+1 yıl
İlişkimiz başladığından daha doğrusu ilişkide cinsel hayatımız başladığından beri bensiz hiç boşalmamış.
Sevgilim benim dışımdaki kadınları kadın olarak görmediğini söylüyor. Bu ne kadar mümkün? Sizce doğru söylüyor olabilir mi?