Amacım zaten sırf cinsellik değil, bendeki sorunlardan birisini anlatıyorum yani abazan değilim. Duygular zaten önemli de işte boylu poslu ve yakışıklı da olmadığım için kimse beni istemez; yani dışını beğenmediğinin içini merak etmezsin, o mesele.
Ben de yalanlamadım, sadece bazı kullanıcılar öylesine yaş belirliyor; bu yüzden olabilir diye düşündüm. Sonuçta "boş geçen 31 yıl" yazısını görünce öyle bir anlık savunmaya geçtim sizi ama yanlış anlaşıldım; orası ayrı tabii.
Onun da elinde değil sonuçta genlerinden dolayı maalesef ama birbirinize aşıksınız diyelim; yine de soğur muydunuz? Umarım büyük penisli birisi karşınıza çıkar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
valla katlanacaz bir şey yok zaten önemli olan işlevi ve kalınlık
Eğer kalın da değilse?
Evlenmeden önce görmüş olurum sadece küçük olması değil yamukta çıkabilir istemem
Yamukluktan kastınız aşırı mı yoksa hafif yamukluğu bile kabul etmiyor musunuz?
Hafif yamukluk bile çirkin görüntüye sahip oluyor
Penisi düzgün ve büyük olan erkekler illa ki karşınıza çıkar. Benimki gibi kısa, ince ve yamuk olan çıkmaz umarım yani ne diyeyim.
önemli olan boyu değil dakikadaki vuruş sayısı :) İyi vuruyorsa boyunu çok takmayın kafanıza :)
diğer adaylara bakarım
Ya birbirinize aşıksanız?
İkisini birden idare ederim. Aşk olsa bile ne kadar küçük o önemli
O kişi aynısını size yapsa hoşunuza gider mi?
ayrilacak degiliz ya hallederiz :)))
Nasıl halledeceksin
@Gecedekihayaller oyle dusunme sevileceksin biri tarafindan insallah
Bu yorum niye bana oldu ki:)
@Gecedekihayaller sana diyil baska yazacak yer yok iste guclemeleri okudum ondan kusura bakma :)))
He anladım:) haklısın ama, kafaya bu kadar takmamasi gerekiyor seksten önce duygular geliyor çünkü
@Gecedekihayaller aynen
Amacım zaten sırf cinsellik değil, bendeki sorunlardan birisini anlatıyorum yani abazan değilim. Duygular zaten önemli de işte boylu poslu ve yakışıklı da olmadığım için kimse beni istemez; yani dışını beğenmediğinin içini merak etmezsin, o mesele.
belki merak ettim :)))
Beni görseydiniz merak etmezdiniz :d
gormedim ama
Ben de onu diyorum işte; görülecek gibi değilim :)
beki diyorum bende
Belki de olabilir, bilemiyorum.
Bakarak alın siz de.
O kadar kolay mı öyle patates seçer gibi shahahaha
Bu devirde çok kolay. Herkes herkesinkini görüyor zaten.
Yooo benimkini kimse görmedi hsajajsj İşin şakası zaten beni kimse görmek istemez çünkü oram da dahil kendimden utanıyorum.
😂😂🤣🤣🤣🤣 bakarak alın iyiymiş.
😄😄
haklı
Nasıl bakdan
@eceyimben12345 boş geçen 31 yıl 👌🙂🤔
@Öylesine1üye yaşı belki öylesine yazdı, nereden biliyorsunuz?
Doğru yalanda olabilir
@Öylesine1üye uffff
@eceyimben12345 neye uff dedin?
@Öylesine1üye yaşıma yalan dedin
@eceyimben12345 ben yalan demedim başkası dedi bende olabilir yazdım
Ben de yalanlamadım, sadece bazı kullanıcılar öylesine yaş belirliyor; bu yüzden olabilir diye düşündüm. Sonuçta "boş geçen 31 yıl" yazısını görünce öyle bir anlık savunmaya geçtim sizi ama yanlış anlaşıldım; orası ayrı tabii.
Şu en yazma
@eceyimben12345 ben mi yazıyım :)
Soğurum
Onun da elinde değil sonuçta genlerinden dolayı maalesef ama birbirinize aşıksınız diyelim; yine de soğur muydunuz? Umarım büyük penisli birisi karşınıza çıkar.
defol
Ama elinde olan bir şey değil. O zaman bunu evlenmeden önce öğrenmeniz gerekir.
Sababe
Düzgünce söylüyorum, neden böyle davranıyorsunuz? Yorum yapmasaydınız o zaman.
Sanane ya
Hanımefendi, benim soruma yorum yapıyorsunuz ve kaba davranıyorsunuz; sanane ne demek ya? Beni ilgilendiriyor çünkü "sorduğum sorudan" dolayı.
Kız beğenmedi mı seni
Yok benim hiç sevgili/flört olmadı.
neden mis
Boylu poslu ve yakışıklı erkekler varken herhangi bir kadını ondan hoşlanıyorum diye rahatsız etmek istemiyorum; kendimden utanıyorum yani.