Sevgilim nude sayfalarını beğeniyor, rahatsız olmakta haksız mıyım?

Sevgilim twitterda nudescat paylaşımlarını falan favlıyor, açık seçik olmasa da fantezi içerikli resimler sonuçta ve resimlerin çoğunu birlikte yaşıyoruz. Arkadaşlarının ana sayfasında ‘Burak bunu beğendi’ diye çıkıyor, millet düşünmez mi sevgilisiyle neler neler yapıyordur beğeniye bak diye? Rahatsız olmakta haksız mıyım fazla mı kuruyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Az önce telefonda ufaktan konusunu açtım, konuşma bir anda tartışmaya döndü. Beğeniyi geri çekerek tamam beğenmiyorum aramız kötü olucağına geri çekeyim falan dedi ama tavırlı bir şekilde :( sonra da telefonu kapatmak istedi, şimdi soğuk yapıyor… onu kısıtlamak istemiyorum ama neden bu duruma geliyoruz sonunda anlayamıyorum. Ne yapayım şimdi nasıl davranıcam? Ben istiyorum diye beğeniyi çekti ama dayattığım için gıcık oldu bana içinden gelerek yapmadı
Güncellemeler
+1 yıl
Az önce telefonda ufaktan konusunu açtım, konuşma bir anda tartışmaya döndü. Beğeniyi geri çekerek tamam beğenmiyorum aramız kötü olucağına geri çekeyim falan dedi ama tavırlı bir şekilde :( sonra da telefonu kapatmak istedi, şimdi soğuk yapıyor… onu kısıtlamak istemiyorum ama neden bu duruma geliyoruz sonunda anlayamıyorum. Ne yapayım şimdi nasıl davranıcam? Ben istiyorum diye beğeniyi çekti ama dayattığım için gıcık oldu bana içinden gelerek yapmadı
Sevgilim nude sayfalarını beğeniyor, rahatsız olmakta haksız mıyım?