Çok yakın bir erkek arkadaşım var ama bana cinsel anlamda bir şey hissediyor mudur?

Flörtleşmeyi ve dekolte giyinmeyi seven bir kizim , otobüsde bille olsa begendigim bir erkek varsa bi carparim gülumserim veya yanina otururum sadece flörtleşmede kaliyor ama konuşuyorum mesajlaşiyorum buluşuyorym farkli farkli erkeklerle ama cok ileriye gitmedim kimseyle. Neyse cok yakin bi erkek arkadaşim var hep birlikte gezdigim o biraz sessiz sakin ve hic kiz arkadaşi olmadi daha önce ve hep beni uyarir dekoltemi kapatir benim yüzumden bi kac kisiyle tartiştigi bille oldu. Bende dün dalga gecmek ugrasmak icin yer yok bankda diye kucağina oturdum gel sen otur dedi yok kucagin daha güzelmis diyerek biraz uģrastim baya kizardi bi kac kezde yakinlaştim öpecek gibi yaptim tepkisine bakmak icin ama hic tepki vermedi yok napiyorsun faln demedi. Ama benim herkesle dalgasina takildigimi bilir, ama onu sadece arkadaş olarak gördugumude Benim hakkimda arkadaştan daha fazlasini dusunuyormudur sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Biz 2 senedif arkadaşiz benden 1 yaş kucuk kendisi hic sevgilisi olmadi pek hayatinida anlatmaz , hep ben'im konu benim hayatim. Bende aslinda gay mi acaba bu cocuk diyede şuphelenmedim degil bi yoklamak istedim aslinda. Ama başka erkeklerle flörtlestigim zaman ya da dekolte giyindigim zaman kapatir kizar?
Çok yakın bir erkek arkadaşım var ama bana cinsel anlamda bir şey hissediyor mudur?