O an hisslerine güvenerek hareket ettin sende diyorsun güzel birşeydi ama insanlar maalesef iki yüzlü çalabiliyor bunun için asla kendini suçlama yaşaman gerekiyordu o an yaşadın
Zevk için karşılık beklemeden ilişki yaşayacağım birileriyle arkadaş olmadım hiç. Beni sevip gelecek umud edenler hayatımda oldu, onlarla da olmak istemedim. Kullanmış olurdum.
Karşilikli bir şey bence kullanmakla alakask yok. Kizda kullanmiş oluyordur ozaman. Ben sadece o kişiden Şu an nefret etigim icin biraz pismanim yoksa bekaretle ilgili degil pismanligim
Kullanmaktan kastım cinsellikle ilgili değil. O kişilerin benden gelecek adına beklentilerini kullanmış olurdum. Gelecek umud etmeseler benimle yatmak istemezlerdi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Yillar oldu hatırlamiyorum. Yaptıklarımdan pisman degilim, aklim hala yapmadiklarimda
Helal sana :D
Sana da 🙃 ama hic pisman olma. Bence bu arzulari yasamak gerek. Yemek icmek kadar ihtiyac
Dünyanın en doğal şeyi neden pişman olucanki hayata nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa
şu an o kişiden nefret ettigim icin
O an hisslerine güvenerek hareket ettin sende diyorsun güzel birşeydi ama insanlar maalesef iki yüzlü çalabiliyor bunun için asla kendini suçlama yaşaman gerekiyordu o an yaşadın
Ben bakirim herkesin kendi hayatı kendi bedeni kendi kararıdır.
30mu yaşindasin gercekten ve bakir?
Evet
yatmayan erkek vardır da kız yoktur bu devirde
Neden öyle acaba? Erkeklere acimaya başladim
Hahahaha sizin gibi 5 para etmezler varken erkeklere mi aciyon:D
Sen bakire misin peki
17 kuzenle yaptık gğzeldi
Hayat boş pompala coş
Lisedeydimm ama yaş olarak hatrlamadım
Daha yatmadım pişmanda değilim
21. Bazen pişman oluyorum.
senden daha yaşlıydım :)
Sayamadim sayamamda 😄
38 yaşındayım kimseyle yatmadım
Nasil yani neden?
Artık yapmayanlara neden diye soruldugu zamanları yaşıyoruz. :)
Zevk için karşılık beklemeden ilişki yaşayacağım birileriyle arkadaş olmadım hiç. Beni sevip gelecek umud edenler hayatımda oldu, onlarla da olmak istemedim. Kullanmış olurdum.
Karşilikli bir şey bence kullanmakla alakask yok. Kizda kullanmiş oluyordur ozaman. Ben sadece o kişiden Şu an nefret etigim icin biraz pismanim yoksa bekaretle ilgili degil pismanligim
Kullanmaktan kastım cinsellikle ilgili değil. O kişilerin benden gelecek adına beklentilerini kullanmış olurdum. Gelecek umud etmeseler benimle yatmak istemezlerdi.
Tecrübe degılmı niye pısmansn
Şu an nefret ettigim bir adam oyuzden ama o siralar seviyordum tabiki
Tavsye verrmsn
Hiç yapmadım daha
İki sene
10 yasinda
Bilmem 👻
Evlenince yaparız
16 yaşında
23 falan
14 sevişme 15 seks
Pişman değilsen sorun yok
17 yaşımda
Yatmadım kimseyle
19 pişman değilim
Sana danışmak istediklerim var
baba danış o gizli sen gizli nası danışcan
16-17 yaşında
bekaretnimi verdin yani
@burak3006 evet
erkencisin baya tebrikler 😉
Isteyerek mi oldu yoksa zorlami... akrabamiydi...
Zorla mı oldu
21 yasında yattım
Hiç
Sıfır 0
Henüz yaşamadım, 23 yaşındayım
22 yaşında
13 oral. Yatma yok..
geç bile kalmışsın
19 yaşında
17 bn
16 yaşındaydim
14 hahaahha