Garip sorular soruyor, hiç biriyle ilişkiye gırmek istedin mi, biriyle şunu yapmak istedin mi falan diye kendisi ben istedim diyor ama bunu hep başka kızlar olarak dile getiriyor bana hiç seninle şunu düşündüm falan da demedi yani benimle bu tür hayaller kurmuyor olabilir mi yoksa dile mı getirmiyor anlamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Sohbet konusu olarak açıyor ve soruyor aslında bu soruları ama normal mi bilmiyorum ikimizde daha yeniyiz bu işlerde
Yeni misiniz. Nabiz yokluyor ileri zamanda büyük ihtimalle cinsellikle ilgili şeylerden devam edecektir. Sonrasında da ıliskiye girmeyi falan da isteyebilir
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
3 aydır konuşuyoruz aslında pek kısa süre değil sanırsam
18 yeni bitti ikimizinde, ya kendisi çok saf bir çocuk ve utangaç aklı böyle şeylere yatar mı emin olamadım ki hani bilerek mi soruyor yoksa cidden sphbet için mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yeni misiniz. Nabiz yokluyor ileri zamanda büyük ihtimalle cinsellikle ilgili şeylerden devam edecektir. Sonrasında da ıliskiye girmeyi falan da isteyebilir
3 aydır konuşuyoruz aslında pek kısa süre değil sanırsam
ürkütmemeye çalışıyor olabilir :D s. ktirme kızlarını de beni düşün de :D :D
Ya utanırım şahsen bir de eğer benle öyle düşünmüyorsa rezil de olurum bi tık
Ne utanacaksın kızım sevgilin değil mi birisini hayal edeceksen beni et başkasını etme de nasıl kudurur :D
Sevgili mi oluyoruz tam bilmiyorum da o yüzden çekiniyordum ama teşekkür ederim taktik için 😃
Seni yokluyo korkutmak istemiyo yoksa Şu an hayali sensin
Anladım sağ ol
Biraz tuhaf bir arkadaşmış 😅 sıkıcı
Niye ki 🙃
Bence bu karşısındakine saygısızlık, ben olsam bu şekilde başkasıyla ilgili konuşmazdım. Karşımdaki ile muhatap olurdum ona söylerdim hislerimi
Hee anladım ya demek ki o tür şeyleri yok ki dile getirmiyor
Diyelim ki senle sohbet ediyoruz ve seni hiç arzulamıyorum. Başkası ile böyle böyle düşündüğümü sana söylersem bu sana ayıp olur, yanlış mıyım
Yanı evet doğru
Canın sıkılırsa sohbet edebiliriz
senlede hayal kurar şimdilik söylemiyordur
Tesekkur ederim
önemli degil yaslar kac
senide konuşturmak agzından laf almak iştiyor bu arada
18 yeni bitti ikimizinde, ya kendisi çok saf bir çocuk ve utangaç aklı böyle şeylere yatar mı emin olamadım ki hani bilerek mi soruyor yoksa cidden sphbet için mi
saf degil bilerek soruyor nerde tanıstınız
Aynı okuldayız ama gizliden yürütüyoruz sanaldan okuldaki kimsenin bilmesini istemediğimiz için yani öyle yüzyüze konuşma falan daha olmadı
Tepkini bilmediği için dile getirmiyordur
Anladım teşekkür ederim
Kurmasını istermiydin
Başka kızlarla kurmasından iyidir sanırsam
Senin le oyle seyler yaptığını düşünmesini istiyosun yani
Hyr
Yaparken aeni hayal ederse oyle şeyler düşünür
Oyle bir şey yaptığını sanmıyorum ya
Sen yapiyomusun
Ma st
İşim olmaz
Sevgilin süzme canım ya