Cinsel Yaşam Bugün otobüste bir kız bana sürtünüp durdu neden olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bugün otobüste bir kız bana sürtünüp durdu neden olabilir? Bugün otobüste bir kız bana sürtünüp durdu neden olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. ahahah o da bisey mi be geçen kimliğim yere düştü bi bayan tokat attı g*tüme gitti sonra da arkasını dönüp güldü el salladı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Oha Yorumla frankejstan013 +1 yıl aralıksız tam 10 dakika kaşıdım acıdı bide 😂🤣 haberiniz yok ama erkege de tecavüz edenler var örnekte olduğu gibi 🤣😂🤣 Yorumla Soran +1 yıl Neyi kaşıdın? Yorumla frankejstan013 +1 yıl g*tüme vurduguna yanağımı kaşıyamam ki 😇😇😇 Yorumla
Mrtcn021 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Belkide etkilemissindir onu. Escinsel de olabilir. Peki sen bundan dolayı zevk aldin mi 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Etkilemişsindir derken eşcinsel değildir ama etkilendirmiştir mi? Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Olabilir senin boy kilo ve vücut ölçülerin nasıl peki Yorumla Soran +1 yıl 167 boy 48 kilo Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar yeter bence Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Sende bu durumdan zevk aldin mi peki Yorumla Soran +1 yıl Belki😐 Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Erkeklerden etkilenmiyor musun peki Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Mrtcn021 +1 yıl O zaman sen lezbiyensin bastan bunu niye demiyorsun ki😄 Yorumla Soran +1 yıl Bilmene gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Hala da yok ama neyse Yorumla
atomxyz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Geçen hafta metrobuste bana da olmuştu kapının oraya kadar sıkıştırdı da sıkıştırdı insanlar tuhaf bayan da erkek de yapıyor artık herseyi 0 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Giyimin fizigin faln dikkatini cekmiştir belki de lezdir taciz etmiştir 0 0 Yorumla
Astraliss Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Çekici gelmişsindir yerinde olmak isteyen kaç kişi var biliyor musun kdkdkkd 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaç? Yorumla Astraliss +1 yıl İlk başta ben Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Azmistir bende geçen gün okulda öyle bir şey yaşadım kız sırtıma sürttü ses etmedim aptalı oynadım 1 25 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl oldu? Yorumla Soran +1 yıl Sen de zevk almışsın anlaşılan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yokk bir şey hissetmedim sırtıma sürtündü sonuçta, yaa kız masaj yapıyordu bana kız arkadaşım ben de hissettim azdigini bozuntuya vermedim hallendi kendi kendine Yorumla Soran +1 yıl Nasıl hissettin tam olarak? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tuhaf hissettim sonuçta arkadaşım ama bir yandan da sıkinti yok hakediyordu. masaj yapıyordu sonuçta bana Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama anlamadığımi zannediyor herhalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz kızlar bir erkeğin sırtıyla. nasil. rahatlarsıniz ki Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anladığını aklım hala almıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @DenizKS255 hem engellemissin hemde her gizli görüşümü begeniyorsun benim oldugumu. bilmeden ahhahaha Yorumla Soran +1 yıl Ben bir kız olarak öyle bir şey olduğunu sanmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa sonuçta kasık bölgesini sırtımda hissediyordummm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa rahatlamak degilde demekki sürtünmek. hosuna gitti diyebiliriz Yorumla Soran +1 yıl O olabilir yani Yorumla Soran +1 yıl Hoşuna gidebilir biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu kastediyorum bende işte yoksa öyle yüz üstü uzanmamistim ki sürtünsün ben otururken işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hisseder insan normal dokunuşun veya cinsellik amaçlı olanon nasıl olduğunu Yorumla Soran +1 yıl Ben mi fazla şeyim ya? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neesin Yorumla Soran +1 yıl boş ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söyler misin Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin libidon yiksek mi Yorumla Soran +1 yıl I ı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En son ne zaman mastürbasyon yaptin Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Önden mi surtundu arkadan mi 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arkadan Yorumla HeadSh0t +1 yıl Belli ki sürtünerek tahrik olmak istemiş Yorumla
Odun82 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Lezbiyendir ya da dayanamamıştir artık canı cekmis 0 0 Yorumla
Aranankisibu Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl azmış mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Aranankisibu +1 yıl Lezbiyen demek ki Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Kizlar spk 0 0 Yorumla
kimbilebilirki09 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Aynısı benimde başıma geldi rezil plduö rezil 0 0 Yorumla
Sanago Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl zevk aldın mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Belki Yorumla Sanago +1 yıl itiraf edebilirsin :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
ahahah o da bisey mi be geçen kimliğim yere düştü bi bayan tokat attı g*tüme gitti sonra da arkasını dönüp güldü el salladı
Oha
aralıksız tam 10 dakika kaşıdım acıdı bide 😂🤣 haberiniz yok ama erkege de tecavüz edenler var örnekte olduğu gibi 🤣😂🤣
Neyi kaşıdın?
g*tüme vurduguna yanağımı kaşıyamam ki 😇😇😇
Belkide etkilemissindir onu. Escinsel de olabilir. Peki sen bundan dolayı zevk aldin mi
Etkilemişsindir derken eşcinsel değildir ama etkilendirmiştir mi?
Olabilir senin boy kilo ve vücut ölçülerin nasıl peki
167 boy 48 kilo
Bu kadar yeter bence
Sende bu durumdan zevk aldin mi peki
Belki😐
Erkeklerden etkilenmiyor musun peki
Hayır
O zaman sen lezbiyensin bastan bunu niye demiyorsun ki😄
Bilmene gerek yok
Hala da yok ama neyse
Geçen hafta metrobuste bana da olmuştu kapının oraya kadar sıkıştırdı da sıkıştırdı insanlar tuhaf bayan da erkek de yapıyor artık herseyi
Giyimin fizigin faln dikkatini cekmiştir belki de lezdir taciz etmiştir
Lezbiyen ya da biseksüel dir
Çekici gelmişsindir yerinde olmak isteyen kaç kişi var biliyor musun kdkdkkd
Kaç?
İlk başta ben
Azmistir bende geçen gün okulda öyle bir şey yaşadım kız sırtıma sürttü ses etmedim aptalı oynadım
Nasıl oldu?
Sen de zevk almışsın anlaşılan
Yokk bir şey hissetmedim sırtıma sürtündü sonuçta, yaa kız masaj yapıyordu bana kız arkadaşım ben de hissettim azdigini bozuntuya vermedim hallendi kendi kendine
Nasıl hissettin tam olarak?
Tuhaf hissettim sonuçta arkadaşım ama bir yandan da sıkinti yok hakediyordu. masaj yapıyordu sonuçta bana
Hmm
Ama anlamadığımi zannediyor herhalde
Siz kızlar bir erkeğin sırtıyla. nasil. rahatlarsıniz ki
Nasıl anladığını aklım hala almıyor
@DenizKS255 hem engellemissin hemde her gizli görüşümü begeniyorsun benim oldugumu. bilmeden ahhahaha
Ben bir kız olarak öyle bir şey olduğunu sanmıyorum
Yaa sonuçta kasık bölgesini sırtımda hissediyordummm
Yaa rahatlamak degilde demekki sürtünmek. hosuna gitti diyebiliriz
O olabilir yani
Hoşuna gidebilir biraz
Onu kastediyorum bende işte yoksa öyle yüz üstü uzanmamistim ki sürtünsün ben otururken işte
Hisseder insan normal dokunuşun veya cinsellik amaçlı olanon nasıl olduğunu
Ben mi fazla şeyim ya?
Neesin
boş ver
Söyler misin
Hayır
Senin libidon yiksek mi
I ı
En son ne zaman mastürbasyon yaptin
Önden mi surtundu arkadan mi 😊
Arkadan
Belli ki sürtünerek tahrik olmak istemiş