Bana oral yapılmasını sevdiğim kadar bende oral yapmayı severim.. Orala karşı önyargılı birisi ise ona oralın ne kadar güzel bir şey olduğunu anlatmaya çalışırım.. Yine de yapmak istemezse zorlamam.. Bana müsaade etsin ben tadını alayım yeter :))
Bencilce gelebilir ama ben ilk adımı partnerimden beklerim. Onun böyle bir yakınlaşmasının olmadığı bir ilişkide de bende istemem. Bu o anlık bişiy olabilir bunu dert etmem. Sürekli olarak böyle bir durumu red ediyorsa kendimi sorgularım ve onun bana yaklaşımını sorgularım. İlişkime cinselliği dahil etmişsem ve basit bir oralda bile benim için sınırlarını aşamayan bir partner istemem doğrusu. Hoşuma gitmez. Onun kendini bırakamadığı yerde ben rahat edemem
Nedendir bilmiyorum. Yapmayı yaptırmaktan daha çok seviyorum. Ama tabiki karşılıklı olması sadece zevk için değil, partnerimin beni önemsediğini anlamam için önemli benim için. Yani içimden gelerek her zaman yaparım ve her zaman beklemem. Ama bu hep böyleyse bu partnerimin bencilliğini ve bana değer vermediğini gösterir bana. Partnerim beni tatmak ve hissetmek istemiyorsa sanırım uyumda bir sıkıntı olduğunu düşünür ve bazı şeyleri gözden geçiririm.
Sürekli oral yaptırıp kendisi yapmamak bence hem bencillik hem saygısızlıktır. İnsan kendini hem değersiz hem de aşağılanmış hisseder bu durumda. En azından ben böyle hissederim.
Tabiki öyle. Ben yapmayı seviyorum diye bu partnerimin beni düşünmeyip sadece kendisini düşünmesine mahal veriyorsa dediğim gibi. Arada eksik şeyler vardır. Sevgi, ten uyumu... Bunlarda beni ilişkimi gözden geçirmeye yöneltir zaten.
Bence oral seksi anlamlı ve heyecanlı kılan şey zaten oral seksin karşılıklı istekle yapılmasıdır.. Taraflardan biri eğer gerçek anlamda istemiyorsa ve bunu dile getiriyorsa bu bir ya da iki sefere mahsus böyle gider lakin sonra sorun çıkmaya başlar.. Karşı taraf kendisini kötü hissetmeye başlar.. Keyifli geceler..
Ben yapmıyorum ama eşim yapıyor. Bence kadınlar oral yapmaktan cok haz almıyorlar. Ama erkekler kadina oral yaptiklarinda fazlasiyla etkilenip tahrik oluyorlar. Bir de kadının islanmasini da saglamanin güzel bir yolu. Ha ben zorlamiyorum yap diye israr da etmiyorum. Kendi tercihiyle yapıyor ve onun bundan zevk aldığının farkindayim. Benimde tercihime birakiyor yapip yapmamak konusunda. Simdi gelip sen neden yapmıyorsun gibi seyler yazmasin kimse. Eşimle ben bu konuda anlaştıktan sonra baska kimseye laf düşmez. Herkes yapmak zorunda da degil, sevmek zorunda da degil. Bunlar kisisel seyler ve tercih meselesi.
belli bir süre sonra bu iş saygısızlık haline gelir ve o ilişki son bulur. Oral seks karşılıklı olarak yapılmalıdır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaparım, ôrâl yaparken erkeğin başımı tutup daha fazla şevke geldiği ve sonrasında çıkardığı o ahlamaları ohlamaları duymak için karşılıklı ôrâlı beklememe bile gerek yok. Ôrâlda istediği an emrindeyim gelecekteki kocamın. 🥰
Belki sizi sevmeyenlere denk geldiniz, inanın ki birini seviyorsanız onun zevk almasına koşulsuz şartsız seve seve yardım edersiniz 😊 sevgi aşk şart yani
Böyle konularda karşılık beklemeye, o yapmazsa ben yapmam inadına sürüklemeye hiç gerek yok sanki... Anı yaşamak, keyifli bir zaman geçirmek, haz almak amaçlı bir durumda; zihinsel ve düşünsel olarak kendini yıpratmak ve düşürmek çok gereksiz.
Yapmam desene ben ona yaparım. zorlamadan kenardan köşeden başlatıp en güzel oralcı haline sokmaya çalışırım, zevk kendinin, çoğu kadın bu işi zevkle yapıp çokta haz alarak yapıyor, daha başlangıçta o başlatıyor. Böylelerine can kurban