Soru troll değilse tehlikedesin bence, belki ciddidir aranızdakiler tam ortada bir duruma işaret ediyor ya seninle yatmayı seviyor ya da gerçekten bir şeyler olacak, umarım hakkında hayırlısı olur
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptini bilmiyorum
Soran+1 yılEvet hemde nasil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
+1 yılHisleri fb veya arkadaşlıkta olabilir. Aşk için bunlar bence yeterli değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaslik mi?
- +1 yıl
Evet.
- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılKeşke bekaretini vermeseydin bu ilişki uzun vadede gitmez senden alacağını aldı sıkılınca gider.
06 Yorumla
Soran+1 yılOnceden onem veriyordum ama simdi soyle dusunuyorum. Kendimi neden zevkten mahrum edeyim? Erkekler istedigi kisiyle iliskiye giriyor
- +1 yıl
Ben senin için söylüyorum ilerde ayrılık olursa pişmanlık yaşama ihtimalin çok yüksek...
Soran+1 yılNeden :(
- +1 yıl
Sonuçta ilkin olmuş ve insan ilkiyle evlilik hayalleri kurar geleceğe dair hayaller bu hayaller gerçekleşmeyince hayal kırıklığına dönüşür ister istemez...
Soran+1 yılAslan burcumusun
- +1 yıl
Yay burcuyum ama bu durumun burçla alakalı olduğunu düşünmüyorum kişilikle alakalıdır..
Burçla alakası yok.
Seks için kullanıyor seni. hepsi bu02 Yorumla
Soran+1 yılNiye oyle dusunuyorsun
- +1 yıl
öyle görünüyor
+1 yılkesek senin gibi iyi bir arkdsim sa ve neyse burdsn diyemem ama dikkt et kendinde
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
mutluluk veren birisin gibi hissettim
Soran+1 yılOyleyim neseliyim birazda utangac ve cekingen ama guleryuzluyum,
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılNe güzel kullanıyor seni işte üzülme işe yarıyorsun
020 Yorumla
Soran+1 yılKullanma tabiri cok terbiyesiz
- +1 yıl
Tat verıyor sana dıyeyım
Soran+1 yılEmin olmak istiyorum:( hiswriniz kuvvetli mi
- +1 yıl
Coook
Soran+1 yılSiz ne hissetinjz
Soran+1 yılOraamisij
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılFal bakmayi biliyorsan ata bilirmiyim 🙈 cok merak ediyom onu
- +1 yıl
🤣🤣🤣
Soran+1 yılCaresizimmmm😂
- +1 yıl
Izınmınıstıyorsun
Soran+1 yılOndan Cok hoslaniyorum bundan once 3,5 sene iliskim vardi ayrildim, ondan baskasini istemezfim sozde ama Şu an bunu tanidim ve asik gibi birsey oldum
- +1 yıl
Bır kere ıstedıgını verne bakalım
- +1 yıl
Bakalım
Soran+1 yılAma adami kudurtan zaten benim. Mesela tv bakiyoruz sadece sariliyoruz. Sonra ben onun kucagina biniyorum opuyorum
- +1 yıl
Eee
- +1 yıl
Yolla falı
Soran+1 yılYolladim
Soran+1 yılBakmadiniz sanirim
Gizli Üye(18-24)+1 yılAslan burcu egoist bencil kendi istekleri ön planda olan biridir hep seni istekleri uğruna kullanır ikide güzel söz söyler seviyor sann diye haberin olsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Isin içine duygusallık girince bu tarz şeyler oluyor fazla samimiyet tez ayrılık getirir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sen aşk meşk işine girersen kaybedersin boşve adını da olmasın
00 Yorumla
+1 yılAma muslüman diye belirtip sonra sevişmeleriniz anlatman da ironi olmus baya
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYakında evlilik var ona göre çeyiz hazırlığına başla 😂
027 Yorumla
Soran+1 yılO nerden cikti
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılHey
- +1 yıl
Hisler diyelim
Soran+1 yılBaska ne hissetiniz yardimci olur musunuz 🙏
- +1 yıl
Zamana bırak duygusal bir yapısı vardır bağlılığı zamanla artacaktır üzerine çok gitme sıkıp biktirirsan eyvallahi olmayabilir anı yaşa zamanı yasa herşeyi sırası geldikçe yasa sen ciddi düşünüyorsan ilerde sana karşı bağlılığı arttıkça olayı ciddi boyutlara taşıyacaktır
Soran+1 yılKafam cok karisik, bundan once bir iliskim vardi 3,5 senelik ondan baskasi asla olmicak dusunuyordum hep o olsun istiyordun taaki bu cocuk ile tanistiktan sonra hersey okadar hizli illerledi 28 yasindayim bekaretimi korudum korumak istedim evlenene kadar ama bu cocuga dusunmeden verdim. Ne istedigini bilmiyorum amaci ne? Benden hoslaniyor mu yoksa sadece cinselik icinmi yakin? Mesela benim sehrime geliyor 50 dk yol, arac kulanirken yol boyunca bir eliyle araba surer diger elliyle elimi tutup birakmaz. Bana mesela bana cok iyi geliyorsun diyor, iyi ki tanidim seni, tam bana goresin diyor. Bende aynisini dedim ve sonrasinda; seni kimseyle oatlasmak isteniyorum dedim. Kac daar gecti yazmadi zaten genelde boyle mesaj konusunda gec cevap verir:( kafam karisiooo
- +1 yıl
Olan olmuş yaşanan yaşanmış zamana bırak nereye giderse ona göre hareket edersin
Soran+1 yılFal bilirmisim demin kahve ictim:( kafam karisik
- +1 yıl
Maalesef bıraktım ben o isleri
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
İlla bir sebebi mi olmalı canım istedi bıraktım
Soran+1 yılBirakaMazsin isin vermiyorim
Soran+1 yılSaka saka
Soran+1 yılBana mesaj atmadi 2 gun olucak/( gecense oyle yapti Sonra bana diyorki seni cok ozledim bende dedim Sonra dediki ben senden daha cooook ozledim.. Ulan ozleyen insan mesaj atmazmi
- +1 yıl
👍
- +1 yıl
Burdaki özlemin altına bakmak lazim
- +1 yıl
Ne anlamda özlediği önemli eğer içine sinmeyen durumlar varsa uzak durman en iyisi seni rahatsız edecekse ama rahatsız etmiyorsa takılmak için bile olsa bu sana yetiyorsa oda senin tercihin
Soran+1 yılSenin herseyini ozledim demisti ama 2 gun mesaj atmadi bende atmadim
Soran+1 yılSen olsan hoslandigin kisa 2 gun konusmasam yapa bilormisin
- +1 yıl
Şimdi benimle kıyaslama herkes bir olmaz eğer benim hayatımda biri varsa her daim ilgi görür basım üzerinde taç ederim konuşmaya görüşmeye fırsatım yoksa bile mesaj diye bir şey var onun için bu davranış başka şeylerin özlemi olduğunu gosteriyor
Soran+1 yılNe yapmam lazim mesaj atarsa busefer ben yazmim mi
- +1 yıl
Normal davran cinsel anlamda birseylerden uzak dur seni kandirmasina ikna etmesini izin verme sen cinsel konudan uzak durdukça niyeti de ortaya çıkacaktır zamana bırak
Soran+1 yıl1 saat once mesaj atti: seni okadar cok ozluyorum, hep seni dusunuyorum diye
- +1 yıl
Sen ne cevap verdin
Soran+1 yılVermedim henuz
- +1 yıl
Yani cevap ver ama normal cinsellik icermeyecek tarzda cevap ver mesela bende ozeldim ama seninle sohbet etmeyi nebilim dışarda yemek falan yemeye cafeye gitmendurumunuz oluyorsa bu tarz şeyler paylaşmayı diyebilirsin cinsellik konusunu açarsa kapatabilirsin biraz sınava tabi tut bence
+1 yılYazı gözükmüyor burdan atar mısınız yoruma
010 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba,
Benim Şu an hoslandigim biri var, ve onunla baya illeri gittim bekaretimi o aldi. Kendisi yabanci biri ama musluman. Onun yasi 31 , benimkisi 28. Beraberken cok guzel vakit geciriyoruz bana karsi ilgili, surekli temas halinde olmayi ikimizde Cok seviyoruz. Gecenlerde onda kadim, beraber uyduk, ben erken kalkinca biraz evini toparladim sonra banyo yaptim, ve tekrar onun Yanina yattim, onun saclarini oksadim, optum, Sonra sabah iliskiye girdik, ondan onceki gece resmen 6 keren bosaldi birbirimize iltifatlar ediyoruz, ama tam olarak iliskimizin adi yok diye dusunuyorum. Bazen mesaj atmasa bende atmam ama sonra seni ozledim diye mesaj atar. Fazla mesajlasan biri degil konuskan biri de aslinda degil. Demin mesaj atti: bana iyi geliyorsun, iyi ki seni tanidim, senin yaninda kendimi iyi hissediyorum, tam bana goresin. Gibi seyler soyluyor bunu soyleyen erkek cidden bana karsi hissleri varmidir?- +1 yıl
Hisleri vardır ama bu tam olarak cidii düşünme hissi mı bilemem
- +1 yıl
Seni seks için de seviyor olabilir
Soran+1 yılAma cilveli olan benim sariliyor mesela tv aeyrediyoruz adamin kucagina oturup dudagina yapisiyorum
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Temmuz doğumluyum
Soran+1 yılBana demin soyle mesaj atti mukkemelsin, bana cok iyi geliyorsun senin yaninda kendimi iyi hissediyorum iyi ki tanidim seni bende aynisinisoyledim ve ona ; seni kimseyle oaylasmak isteniyorum dedim. Bakalim ne dicek ilk kez bunu dedim. Bunu sana biri derse hosuna gidelim
- +1 yıl
Anladım kaç aydır birlitkesiniz
Soran+1 yıl4 hafta iliskimiz yok ama 4 haftadir taniyorun ama bir kiz sizi sahipleniyorsa hosuna gidermj
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilemezsin adamı 6 kere boşaltmışsın
04 Yorumla
Soran+1 yılYani nedemek istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılYani diyorum ki cinsel olarak adamı tatmin ettiğin belki de seninle ama baya iyi olduğun için. Başka detay var mı?
Soran+1 yılNasil iyi olabilirim ilkim o benim. Mesela benim sehrime geliyor 1 saate yol, sonra yol boyunca bir eli direksyonu diger eliyle elimi turuyor birakmadan
Cevap sahibi+1 yılSadece ihtimal konuşuyorum. Başka şeyler?
+1 yıl6 kere ilk defami oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Peki senn için nasldi zevkmi aldn yoksa yorgunlukmu ağrımı verdi bende 5i yaptm en fazla
- Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılBuyur
011 Yorumla
Soran+1 yılOkurmusun🙏
- +1 yıl
Yazı gözükmüyor
Soran+1 yılMerhaba,
Benim Şu an hoslandigim biri var, ve onunla baya illeri gittim bekaretimi o aldi. Kendisi yabanci biri ama musluman. Onun yasi 31 , benimkisi 28. Beraberken cok guzel vakit geciriyoruz bana karsi ilgili, surekli temas halinde olmayi ikimizde Cok seviyoruz. Gecenlerde onda kadim, beraber uyduk, ben erken kalkinca biraz evini toparladim sonra banyo yaptim, ve tekrar onun Yanina yattim, onun saclarini oksadim, optum, Sonra sabah iliskiye girdik, ondan onceki gece resmen 6 keren bosaldi birbirimize iltifatlar ediyoruz, ama tam olarak iliskimizin adi yok diye dusunuyorum. Bazen mesaj atmasa bende atmam ama sonra seni ozledim diye mesaj atar. Fazla mesajlasan biri degil konuskan biri de aslinda degil. Demin mesaj atti: bana iyi geliyorsun, iyi ki seni tanidim, senin yaninda kendimi iyi hissediyorum, tam bana goresin. Gibi seyler soyluyor bunu soyleyen erkek cidden bana karsi hissleri varmidir?- +1 yıl
6 kere boşalan biriyse demekki bazı şeylere ve senin şeylerine düşkün ve senin bekaretini almış seni bırakmak istemiyor ama sevdiğinden değil sadece senin yanındayken mutlu neden sürekli temas hakimdesiniz çünki arada yazıyor oda aklı orasına gittiği zamanlar yazıyordur bence aradığın eğer sevgiyse bulman zor yani
Soran+1 yılAma bende cok cilveliyim, mesela o bana sariliyor tv bakiyoruz ben rahat durmuyorum surekli ben onu kudurttuyorum
Soran+1 yılHayir mesajda bunlari soyluyor ama fazla mesaj atan biri degil gun icinde, konuskan biri degil pek
- +1 yıl
Evet öyleyim
- +1 yıl
Anlıyorum ama daha ayrıntılı bilgi vermen lazım oyüzden istek at dedim
Soran+1 yılBana demin bana iyi geliyorsun, mummemelsin iyi ki tanidim felan dedi bende aynisi dedim ve seni kimseyle patlasmak istemiyorum dedim ilk defa bir kiz bunu derse ne dusunursun
- +1 yıl
Çünki onunla sürekli cinsellikle iyi yapıyosun oda bunu biliyor işine geliyor yani artık seni avucunun içine aldığını biliyor
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Yengeç burcuyum
00 YorumlaAh saf kızım benim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlsa ne olmasa ne caylar icilmis zarlar delinmis
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler