Aslan burcu olanlar toplanirmisiniz ozelikle sorum erkeklere 🙏?

Merhaba,
Benim Şu an hoslandigim biri var, ve onunla baya illeri gittim bekaretimi o aldi. Kendisi yabanci biri ama musluman. Onun yasi 31 , benimkisi 28. Beraberken cok guzel vakit geciriyoruz bana karsi ilgili, surekli temas halinde olmayi ikimizde Cok seviyoruz. Gecenlerde onda kadim, beraber uyduk, ben erken kalkinca biraz evini toparladim sonra banyo yaptim, ve tekrar onun Yanina yattim, onun saclarini oksadim, optum, Sonra sabah iliskiye girdik, ondan onceki gece resmen 6 keren bosaldi 🙈birbirimize iltifatlar ediyoruz, ama tam olarak iliskimizin adi yok diye dusunuyorum. Bazen mesaj atmasa bende atmam ama sonra seni ozledim diye mesaj atar. Fazla mesajlasan biri degil konuskan biri de aslinda degil. Demin mesaj atti: bana iyi geliyorsun, iyi ki seni tanidim, senin yaninda kendimi iyi hissediyorum, tam bana goresin. Gibi seyler soyluyor bunu soyleyen erkek cidden bana karsi hissleri varmidir?
Güncellemeler
+1 yıl
Bana en Son tam bana goresin, iyi ki tanidim seni, kendimi cok iyi hissediyorum yaninda felan dedi. Bende aynisi dedim sonra dedimki seni kimseyle oaylasmak istemiyorum cocuk sustu kaldi hic birsey demedi da
Aslan burcu olanlar toplanirmisiniz ozelikle sorum erkeklere 🙏?