İyi sevişen, ten uyumunuzun mükemmel olduğu, zevkin doruklarına çıktığın ama ter kokan partnerinle ilişkini kadar devam ettirebilirsin? #DeliMavi 18 NİSAN 2022
İyi sevişen zevk veren fakat ter kokan partnerine ne kadar dayanabilirsin?
O anlayana kadar... Duş almayı teklif ederim ona... Önce heryerini ellerimle yıkar, sonra da oral yaparım.. 1 kere 2 kere teklif ederim duşu da.. Eşşek değil ya anlasın.. Ciddi anlamda dolmadıgım sürece ters bisey söylemem... Ama yine aynı devam ederse duşa girrr diye bağırırım evin içinde.. Ben onun için ne kadar hijyenime ve bakımıma dikkat ediyorsam o da kendine etmeli.. Temizlikçi değilim neticede Yıkansın gelsin bi zahmet
Olsun karşı tarafın ter kokusu bana zevk verir zafer gibi bir şey aslında bu seks yapıyoruz demekki adam gerçekten yoruluyor yoruluyorsa demekki gerçekten bir şeyler için emek harcıyor ve zevk alıyor yani bu iyi bir şey aslında ayrıca onun erkeksi kokusu beni rahatsız etmez ki tiksinmem yani ben hatta öperim
Ben de ondan korkuyorum zaten djdjfj elimin altında öldür diye djxj Bu sefer ağlarım kendimi hiç affetmem beton dökerim kendime betonla kapatırım acaba bir su bardağı çimento yeter mi djdjfjf
İyi sevişen, ten uyumunuzun mükemmel olduğu, zevkin oruklarına çıktığım biriktelikte ter kokusunu duymamki. Eğer bu şartlara rağmen ter kokusunu duyuyor isem partnerimden ayrılırım. Çünkü biz oldu isek o koku ikimize ait olur ve beni rahatsız etmez.
Hiç öyle bişey başıma gelmedi çok şükür gelseydi herhalde birdaha birlikte olmazdım sevişirken o kokuların burnuna gelmesi insanın keyfini kaçırır zevk mi alim burnumun direklerimi kırılsın
Sürekli ter kokuyorsa bir hastalığı vardır doktora yönlendiririm ya da beslenmesine dikkat ederim. Her durumda ter kokuyorsa her gün çemen falan yiyordur.
Her zaman değil tabiki, Ter kokuyorsa söyleyip kırmak yerine, banyo fantezisi yapmak onun ter kokusunuda almış olur hem de temizlenmiş oluruz, sonra yatağa geçeriz güzel güzel olmazmı?
İstisnai bir durum bence ve evet o an terlediginde ter kokusu rahatsız etmiyor aksine tahrik ediyor. Fakat gün boyu üstünde duran ter kokusu cidden felaket.