Geçen sene ilk duyduğumda o kadar gülmüştüm ki bu sene merak ile beklediğim bir gün oldu açıkçası ama ben de yine sevgili yok çekip kendime atacağım birazdan kendi kendime nude atacağım jdjjs
Nasıl bir toplumun içerisindeyiz ya? Sizin gibiler diğer devletlere özeneceğiniz, modern olup laikleşmemiz lazım diye diye millet dinden çıkmaya başladı. Allah inancı azaldı. Çıplak olmayı bir de medeniyet olarak algılayan yobazlar var. O zaman hayvanlar bizden daha mı medeni şimdi? Bayramları kandilleri kutlamayıp böyle saçma sapan öylesine ortaya çıkmış günleri kutluyorsunuz. Az kaldı Dünya sonu yakındır.
Soruyu bir kaç defadır görüp geçiyordum, şöyle bir görüşlere baktım sevgilisizlik konusunda yalnız değilmişim oh be 😅😅 Sevgili olmasada bu günün şerefine attık birine😌😅
Dünya ahlak vebaları tarafından kuşatıldı ve bunlara özgürlük zırvası adı altında tek bir söz söyleyen yok, bütün bu ahlak vebalarını en hızlı ve en ölümcül yöntemlerle derhal imha etmek tüm siyasal yönetimlerin birincil görevi olmalıdır.
@SaklıTutkular sosyal medya sayesinde böyle bir günümüz olmuş belli. Şurada espiri yapalım dedik, yüzümüz gülsün diye ama anlayışlara baktım da vaşşşş gençlik bitik 🤣
Google ye yaz tonla çıkıyor bunun abazalık ile alakasını çözemedim. Bence zeka problemi olan bayanların kaçış noktası abazalık. Yorum yapabilecek kabiliyet yok, kafasına göre ona abaza buna Playboy 😂😂 Tanımadığın kişiler hakkında güzel düşünceler.
Kutlayanlar ailecek mi kutluyor zeka yoksunu? Herkes oruç mu tutuyor zeka yoksunu? Herkes bayram mı kutluyor zeka yoksunu? Herkes sevgililer günü mü kutluyor zeka yoksunu?
Bazı şeyleri herkes yapmaz. İnsanlar farklıdır. Sen eşcinselsin diye anneni başka kadınlarla mı hayal ediyorsun. Veya babanı başka erkeklerle mi? Harbiden canımsın nesil bravo 👏👏
Lan sen niye felsefeye bağlıyosun awk kğrdü ua slfmdşflfşdç kardeşinin annenin kuzenlerinin vs sevgilileri yok mu? Onlar da sevgilileri send nudes atar
Redditte hergün türk kızlarının ifşaları paylaşılıyor. Beyler eski sevgilim diyip atıyorlar. Enayi gibi millete fotonuzu atıp ondan sonra ifşalanınca ağlamayın.
Geçim derdi, insan hakkı ihlalleri, yolsuzluk vs gibi sorunları aşmış, can sıkıntısından ne yapacağını şaşırmış ülkelerin adetleri. Bizi ilgilendirmiyor. Biz kadınların ulu orta ped satın alıp alamamasını tartışcaz daha ohooo o seviyeye daha çok var