Sizce ülkemizde ne kadar yaygın?
Evet çoğu kişi yapıyor
Hayır çoğu kişi iğreniyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet tabii ki de herkes yapıyor bunu hatta normal seksten daha çok yapıyorlar çünkü genelde yaşı geçmiş insanlar çok cinsel ilişki içine girmiyor genelde gençler yapıyor gençlerde birbiriyle cinsel olarak yakınlaşmadığı için sadece oral seks ile getiriyorlar yani aslında oral seks yapıyor herkes heleki şu özellikle dudakları böyle büyük dolgulu olanlardan korkucaksın hiçbir dudak boşu boşuna o kadar genişlemez😂😂😂😂
internet ve p*rno öncesine kadar bu tür şeyler az biliniyordu gençler kısmında da yetişkinler kısmında da haliyle yapan sayısı azdı. ancak internet ve ardından p*rno gelişip yayılması sonrasında filmler diziler derken cinsel eylemlere ilişkin bilgi ve bakış çok değişti. Pozisyonlar, ve farklı ilişki tipleri önem kazandı. Gençler yetişkinler daha fazla ilgilenmeye başladı, ve de izlemeye başladı. Bazı bilgilerden utanmak yerine alenileşmeye başladı. örnek eskide tvler öpüşme yakınlaşma sahnesi olurdu en fazla o an ailemiz yanımzdaysa kanal değiştirir utanırdık. Hoş tv ler de de daha fazlası yoktu ayrı konu. Şimdi dizilerde her türlü sahne var ve herkes ailecek izliyor. Toplum değişiyor haliyle bu durum cinselliğe de yansıyor. Dolasıyla bu tarz şeyleri yapmayan iğrenen ilgilenmeyen sayısı çok düşük
Evet, yapılıyor. Özeliikler liseli kızlar genel olarak bunu tercih ediyor. Ben öyle başlamıştım. Severek yapıyorum. Herkesinkini yutmasam da genel olarak ağzıma boşaltılan spermleri yutuyorum. Sıcaklığı ve kıvamı hoşuma gidiyor.
sen bu işi çözmüşsün
Waowwww. Güzel ve örnek alınmasi gereken bır itiraf😈🤩
herkes şöyle yalarım böyle bakarım diyo ama iş yapmaya gelince o kadar kolay değil bi kere oral seks öncesi kesinlikle duş alınmalı
ayrıca her vajinanın kendine has kokusu vardır ağzını oraya dayayınca ne demek istediimi anlarsınız. o yüzden herkesle oral seks yapılmaz
Cevap
26Cevap
Türkiye'de her şey gizli kapaklı yaşanıyor Sen bir bilsen neler yaşanıyor her türlü ilişki var Türkiye'de adam kaynanasını düdüklüyor adam gelinini düdüklüyor adam 6-7 yaşındaki çocuğu düdüklüyor her şey var Her şey yalan herkes gizli gizli yapıyor Ne yapıyorsun
Kadınlar erkeklere hep oral yapıyor ama her erkek kadınlara oral yapmıyor.
Temizse yapılır
Ben daha çok oral yapmayı seviyorum 😊👍
Türkiyede bekaret problem olduğu için gençler oralla yetiniyor, o yüzden ortalamanın üstünde olduğunu tahmin ediyorum
piyasayı gozlemliyosunuz sanırım:)
Evet çoğu kişi yapıyor
Yaygın ama daha çok kadınlar yapıyor oral seksi. Erkekler pek yapmıyor genelde kadına. 😊👍
Yeni nesil arasında çoğunlukla var eskiler zaten yapmıyor Muş 😄
Hijyenik olan herkes yapıyordur. ya da yaptırıyordur
Buna TÜİK cevap verebilir. Ona da ne güvenebiliriz. Hep düşük gösteriyor istatistikleri.
Belki olmasada emin ol iyice yaygınlaştı artık
yapamayan o kadar çok varki yeni nesil kızlarımız biraz hevesli
kadınlar çok çekimser. istemiyorlar
Dünyada yaygın Türkiye'yi gec:)
çoğu kişi iğreniyor yapmıyor.
%99 Yaygın ama
%25 i yapıyor...😂
Bilemem😆tuik e soralım😆
Çetelesini mi tutuyoz bu ne mk 😂😂
Evet çoğu kişi yapıyor annemden biliyorum
Ben severim yaani yaparim da 😋
karşılıklı yapılsınnn cinselliğin farzı olmalı