Ya onu özlemedim ama onun bana verdiği kıymet verdiği değer, duyduğu sevgiyi çok özledim. Sevilme duygusunu tattığım için bi defa şu an eksikliğini hissediyorum. E dolaylı olarak o sevgiyi sana yaşatan insanı da özlersin, ben ne yapıcam. Onunla olamam yaşı çok büyük evli. Aklım başıma geldi ayrıldım 2 ay önce. 1 buçuk sene beraber olduk. Biliyorum linç tayfa gelecek ama durum çok farklı ve ben doğru olanı yapmaya karar verip ayrıldım pişman değilim iyi ki ayrıldım. Asla dönmem ama bu hislerim bu eksiklik nasıl geçer. Çünkü etrafımda hiç böyle bi insan yok. Bana değer verecek, bebek gibi sevecek, benim için her şeyi yapacak, çok iyi anlaşacağım çok seveceğim bi insan yok. Çok yakın gördüğüm kız arkadaşım bile değişik fantezileri çıktı. Gruplu vs sevgilisini almış resmen teklif etti bana. Ben kendimi çok değersiz gördüm tuhaf hissettim. Daha dün madde kullanan insanlar çıktı karşıma kimse değer kıymet bilmiyor, kendine değer vermeyen insanlar nasıl başkasına değer verebilir. Nelerle karşılaşıyorum. Oysa onunla normaldik o çok normaldi. Yani normal biriydi ve bu yüzden farklıydı. Değer kıymet bilirdi. Ben nasıl aşıcam çok yıprandım son 2 gün başıma gelmeyen kalmadı. Madde kullananlar, garip fanteziler için beni alet etmeye çalışanlar. Bilmediğim bi şehire gittim kız arkadaşım için ve bana resmen bi şeyler yaşamak istediğini ima etti. Erkek arkadaşı da garipti. O gün hiç uyumadım o evden çıktım sabahın 5 inde kızı da alıp ve 5 saatlik yol yaptım uykusuzluktan geberdim. Bilmediğimiz şehirde bi başımıza kaldık ne yapcaz etcez derken bulduk bi şekilde çare ve ayrıldım geldim sonunda evimdeyim. Ama sanırım çok etkilendim çok korkuyorum. O değil kız da kullandı madde. Ve ben çok korktum çok kötüyüm. Ben duygu karmaşası içindeyim ve bu halde sadece aklıma gelen onun sevgisi oldu. Çok ihtiyacım var ağlıyorum ve gerçekten psikolojim 2 günde mahvoldu. Ben nasıl insanlarla karşılaşmışım. Yeter artık...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
burada şimdi birileri gelip olup olmadık bişiler yazacak canın sıkılacak... Bence paylaşımı kaldır. Bu yaşadıklarından sonra bu anlattıklarından sonra sana iyi niyetli değil art niyetli kişiler yazar burada... Hem hayat çık garip. Su akar yolunu bulur zamanla her şey düzelir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiliyor musun hiç kimse seni o adam gibi sevmeyecek
07 Yorumla
Soran+1 yılAma evli yapamam. Yaşı da 40 bi zaman anlamadım çok sevdim bana verdiği kıymeti de hep bildim ama evli çocukları var. Ben nasıl yaptım diye sorguluyorum. Gerçekten çok kötüyüm birine sarılmaya ihtiyacım var. Özlediğim şey resmen asla olmaması gereken bi şey. Başka çarem yok ondan, ama yine de o çareyi istemiyorum. Allahımdan başka kimse yok artık.
Cevap sahibi+1 yılBende buna benzer bir şey yaşıyorum
Soran+1 yılİstediğin gibi yaşa zaten. Sana denilenleri umursama çünkü zaten bi zaman sonra sen kendin anlayacaksın. Evet seni çok seviyor sende onu. Gittiği yere kadar gider sadece. Kimseye tanıştıramamak, yanında rahat rahat dolaştıramamak bi zamandan sonra kötü oluyor. Yaşanmıyor. Ben artık sevmediğim için ayrıldım. Bi zamanlar dua ettim Allahım al hu sevgiyi benden diye, dualarım kabul oldu. Ama hala değerli onu iyi anıcam. Umarım mutlu olursun
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle insanlardan uzak dur, başka düzgün erkeklerle konuş flört et geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPsikolojik bir analiz yapmamı ve tavsiyelerde bulunmamı istersen, sana seve, seve yardımcı olurum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGit evinde otur bi süre çıkma dışarı
02 Yorumla
Soran+1 yılBu dönem mümkün değil. Sınavlarım var okula gidicem. Sonra memleketime dönücem belki memleketimde biraz evde takılırım. Umarım iyileşirim mahvoldum 2 gündür kimlerle uğraştım
- +1 yıl
Cidden saçma
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet bu kadar uzun yazmandan anlasiliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBulursun merak etme sabret
00 Yorumla Bı abdest al iki rekat namaz kıl uyu bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSen o cereyi değiş ya da memleket değiştir
00 Yorumla
+1 yılOkuyamam
00 YorumlaFilm yazarsın bu ne böyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026