Çok değişik şeyler yaşadım, ben nasıl düzelirim?

Ya onu özlemedim ama onun bana verdiği kıymet verdiği değer, duyduğu sevgiyi çok özledim. Sevilme duygusunu tattığım için bi defa şu an eksikliğini hissediyorum. E dolaylı olarak o sevgiyi sana yaşatan insanı da özlersin, ben ne yapıcam. Onunla olamam yaşı çok büyük evli. Aklım başıma geldi ayrıldım 2 ay önce. 1 buçuk sene beraber olduk. Biliyorum linç tayfa gelecek ama durum çok farklı ve ben doğru olanı yapmaya karar verip ayrıldım pişman değilim iyi ki ayrıldım. Asla dönmem ama bu hislerim bu eksiklik nasıl geçer. Çünkü etrafımda hiç böyle bi insan yok. Bana değer verecek, bebek gibi sevecek, benim için her şeyi yapacak, çok iyi anlaşacağım çok seveceğim bi insan yok. Çok yakın gördüğüm kız arkadaşım bile değişik fantezileri çıktı. Gruplu vs sevgilisini almış resmen teklif etti bana. Ben kendimi çok değersiz gördüm tuhaf hissettim. Daha dün madde kullanan insanlar çıktı karşıma kimse değer kıymet bilmiyor, kendine değer vermeyen insanlar nasıl başkasına değer verebilir. Nelerle karşılaşıyorum. Oysa onunla normaldik o çok normaldi. Yani normal biriydi ve bu yüzden farklıydı. Değer kıymet bilirdi. Ben nasıl aşıcam çok yıprandım son 2 gün başıma gelmeyen kalmadı. Madde kullananlar, garip fanteziler için beni alet etmeye çalışanlar. Bilmediğim bi şehire gittim kız arkadaşım için ve bana resmen bi şeyler yaşamak istediğini ima etti. Erkek arkadaşı da garipti. O gün hiç uyumadım o evden çıktım sabahın 5 inde kızı da alıp ve 5 saatlik yol yaptım uykusuzluktan geberdim. Bilmediğimiz şehirde bi başımıza kaldık ne yapcaz etcez derken bulduk bi şekilde çare ve ayrıldım geldim sonunda evimdeyim. Ama sanırım çok etkilendim çok korkuyorum. O değil kız da kullandı madde. Ve ben çok korktum çok kötüyüm. Ben duygu karmaşası içindeyim ve bu halde sadece aklıma gelen onun sevgisi oldu. Çok ihtiyacım var ağlıyorum ve gerçekten psikolojim 2 günde mahvoldu. Ben nasıl insanlarla karşılaşmışım. Yeter artık...
Çok değişik şeyler yaşadım, ben nasıl düzelirim?