Erkek arkadaşım Instagram'da bazı kadın profillerinin fotoğraflarını beğeniyor. Normal mi?

Arkadaşlar, gençlerin yardımını ve desteğini istiyorum. Lütfen anlayışla ve ciddi cevap verin. Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var çünkü eminim ki birçoğumuzun başına gelmiştir bu olay. Ben 24, sevgilim de 27 yaşında. İkimizin de mesleği var ve çalışıyoruz çok şükür. Ciddi adımlar atmayı düşünüyoruz ve istiyoruz. Instagramda takipçi ve takip edilen sayısı ortalama 150 kişi civarında. Öyle çok kalabalık değil hesabı. Ama daha birkaç ay önce, geçen eylül ayında açmış. Eski hesabı çalınmış. Ben onunla takipleşip sevgili olduğumda bu yeni hesabı vardı yani. Neyse işte ben de sevgilimin profiline girip takip edilenlere baktım ve kadın profillerini inceledim. Hesabı açık olan kadınların fotoğraflarına baktım sevgilim beğenmiş mi diye. 3-4 kadın profili buldum hesabı açık olan ve sevgilimin fotoğraflarını beğendiği. Özellikle 1-2 kadının hiç atlamadan her fotoğrafını beğenmiş. Bu normal mi? Kadının öyle cinsellik çağrıştıran seksi kalça göğüs fotoğrafları yok bu arada. Normal boydan fotoğraflar veya selfie fotoğrafları işte. Sizce neden beğeniyor? Diyeceksiniz ki arkadaşıdır ama baktım o kadınlar benim sevgilimin fotoğraflarını beğenmemiş, sevgilim karşılıksız like atıyor onlara. Belki yine de arkadaşıdır diyeceksiniz ama sevgilim beni tüm yakın arkadaşlarıyla tanıştırdı. Yakın kız arkadaşlarını ve erkek arkadaşlarını biliyorum yani. Yakın ve konuştuğu arkadaşı da değil ve olamaz bu yüzden. Artık görüşüp konuşmadığı eski bir arkadaşı veya eski bir tanıdığı olabilir. Ama neden hala beğeniyor fotoğraflarını sizce? Kadınlar, eğer erkek arkadaşını aynı şeyi yapsa ne düşünür ve nasıl tepki verirsiniz? Normal mi karşılardınız yoksa ya uzaktan uzağa o kadını beğeniyorsa, istiyorsa diye düşünürdünüz? Veya erkekler siz böyle bir şey yapsanız nesen yapardınız? Yapıyorsanız neden ne amaçla yapıyorsunuz? Erkek arkadaşım benimle evlenmek için çok hevesli ve aceleci. Annem biliyor ve hemen babama da söyleyip istemeye gelmeyi istiyor. Beni çok sevdiğini, bana çok aşık olduğunu, gözünün benden başka hiçbir kadını da kadın uzvunu da görmediğini söylüyor. Hatta cinsel dürtülerinin sadece bana karşı çok fazla olduğunu söylüyor. Erkekler, sıradan ilişkilerinizi düşünerek yorum yapmayın buna. Siz de hayatınızın bir döneminde bir kadına değer vermişsinizdir, onu gerçekten sevip ona tüm bu sözleri ve vaatleri söylemişsinizdir. O ilişkilerinizi baz alarak yorum yapın lütfen. Sizce neden bana bunları söylerken ve hissettirirken instagramda böyle yapıyor? Yaptığı şey normal mi? Bu arada ben onun tüm yakın arkadaşlarıyla, annesiyle ve kardeşiyle tanıştım.
Güncellemeler
+1 yıl
Mesela o fotoğraflarını beğendiği kadınlardan biri ona instagram dm’den mesaj atsa yüz vermez mi gerçekten? Yoksa beni aldatır mı? Of sizce ne amaçla beğeniyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Niye kimse cevap vermiyor? Lütfen cevap
Erkek arkadaşım Instagram'da bazı kadın profillerinin fotoğraflarını beğeniyor. Normal mi?