Erkekler en cok esleri hamileyken aldatirmis. Sizce evli bir erkek hamile olsun ya da olmasin esini neden aldatir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen bu bilginin çok saçma olduğunu düşünüyorum. En çok hamile iken aldatmazlar, ama hamileliği kendilerine kılıf olarak kullanmak isteyebilirler. Emin ol hamile değilken de aldatiyordur. Yani bu sadece bahanedir. Boşandıklari zaman, kendi ailesi, çevresi dahik herkes bu sebepten boşandığıni öğrenecektir. Çocukları varsa, onlar gelecekte babalarindan nefret edeceklerdir. Bu nedenle boşanmayı seçmezler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKızlar Bir Adım Öne Adam olsun erkek dersiniz nerede kaypak var ona gidersiniz. Sonra niye aldatıyor dersiniz 2.) Sorunun cevabı da: Türk kızlarının genelde başına gelen Bir durum. cunku yabancı değer verir ilgi gösterir sahiplenir benim olan benim der. yoksa keyif için erkek aldatmaz demek ki mesafeyi abartiyorsunuz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
+1 yılHem dışarıda gideyim istediğim kadınla takılayım hem de evde yemeğimi yapan çamaşırlarımı yıkayan çocuğa bakan bir enayi olsun istiyorlar işte. Aldatılıp da affeden kadın da o enayi kategorisine giriyor doğrudan.
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte aradığım ceval
gideceği bi evi var, evde onu bekleyen bi hizmetçi var neden boşansın canım mı? o da biliyo aldattığı kişilerin ona evdeki gibi bakmayacağını
10 Yorumlaihanetin bahanesi mi olurmuş. yapmak isteyen insan yapar. bu kadar basit.
00 YorumlaFarklı kadın her zaman dikkat çeker. Kendini tutamayan da aldatır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbence yanlış bir şey aldatma zaten hamileliğin belirli aylarına kadar kısıtlı pozisyonlarda yapılmasında sakınca yok diye biliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSakınca olsa bile cocugun icin hayat arkadasin icin sabredeceksin fedakarlik yapacaksin aile babasi olacaksan
- +1 yıl
Yani bastada dediğim gibi aldatmak iyi değil yani
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkaraktersizlik işte. kadınların fazla yüz vermesi. affetmesi. erkek yapar demesi. ev işleri boşanma nfaka cocuk vs olşunca boşanmak kolay değil
00 Yorumla heyecan lazim.. anlayin lan artik
00 YorumlaSrefszler çünkü ondan
00 Yorumla
+1 yılRahatlığa alışık oldukları için
00 YorumlaKaraktersiz olduğu için aldatır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Karımı seviyorum ama sevgililerimide seviyorum🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZevk vermediğiniz için
00 YorumlaCinsiyeti yok bu işin yapan yapıyor işte
00 Yorumla
+1 yıldayak istiyor
00 YorumlaAnlık hevesler
04 Yorumla
Soran+1 yılKötüsünüz :(
Soran+1 yılDemogaji falan yapmıyorum dogruyu söylemem rahatsız ediyorsa demek ki
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne